Καλησπέρα σας θα ήθελα λίγο βοήθεια. Μπήκα στην τελική ευθεία αγοράς τηλεόρασης. Βασικά θέλω να αγοράσω 2 (όχι δεν έχω τρελά λεφτά με δόσεις θα τις πάρω) . Σκέφτομαι για 32αρα Samsung LE32R86B και μια 40αρα κατά προτίμηση Samsung. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια Full HD 40 ιντσες έως 1700 euro περίπου. Σκεφτόμουν την LE40N87 αλλά μετά από μια μικρή έρευνα σε forums λένε ότι είναι ζημιάρα. Πήγα μετά για LE40M86 αλλά μου έλεγαν ~ Αφού πας σε μεγάλη γιατί δεν πας στην LE40F86? Για να μην μακρηγορώ έχω χάσει την μπάλα. Η βοήθεια σας και η εμπειρία σας θα είναι σωτήρια στην φάση που βρίσκομαι.
Φίλε Purgatory, αρχικά να σε καλωσορίσουμε στην παρέα μας :ernaehrung004:
Ελπίζω να σε βοηθήσουμε όσο μπορούμε και να βρεις κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες για σχετικά θέματα που μπορούν να σε απασχολούν.
Η Samsung LE32R86B είναι μια χαρά για 32" τηλεόραση. Δεν πιστεύω να έχεις κανένα πρόβλημα.
Εαν είσαι διατεθειμένος να δαπανήσεις μέχρι 1700 για την άλλη τηλεόραση, τότε πιστεύω ότι πρέπει να κοιτάξεις και προς:
- Τoshiba 40ZF355
- Sony 40W3000
- Samsung 40F86 (την έχεις αναφέρει ήδη αυτή)
- Philips 42PFL9732 (αυτή μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή...)
κανε γρηγορα edit γιατι αν σε παρουν μυρωδια απο το club των size does matter δεν σε γλυτωνει κανενας moderator!
Κατα τα αλλα συμφωνα απολυτα με τον Πανο
:2thumb22sup:
Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις όσον αφορά το μεγάλη εννοούν το μοντέλο και όχι τις ιντσες γιατί προσωπικά πιστεύω ότι είναι μεγάλο μοντέλο το συγκεκριμένο κατα την ταπεινή μου άποψη