ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 1300-1500 ΕΥΡΩ

Toreto

Established Member
25 December 2010
163
Kαλησπερα,ειμαι νεος στο φορουμ ,εχω διαβασει καποια πραγματα αλλα εχω μπερδευτει αρκετα.Θελω να αγορασω μια τηλεοραση 46'' και τα λεφτα που δινω ειναι απο 1300-1500 ευρω.Αν καποιος μπορει να βοηθησει και να μου προτεινει καποια μοντελα θα ειναι μεγαλη βοηθεια και πιστευω οτι στο τελος θα καταληξω στο καλυτερο δυνατο..ευχαριστω

Πες μας απόσταση θέασης χρήσεις της τηλεόρασης που ψάχνεις ;)

Η αποσταση ειναι 3,5 με 4 μετρα,δεν εχω προβλημα για το ειδος απλα προτιμω κατι σε Led...

Σε LCD η καλύτερη λύση είναι οι Samsung 46 C650/750 :2thumb22sup:. Οι LED διαφέρουν βασικά στο λεπτότερο σχεδιασμό. Σε επίπεδο ποιότητας εικόνας θεωρώ ότι οι διαφορές είναι μικρές και δεν αξίζουν τα επιπλέον χρήματα :chinscratch:. Πάντως αν δεν ασχολείσαι με παιχνίδια θα σου συνιστούσα plasma = λιγότερο κόστος/'ιντσα+φυσικότερη εικόνα για να απολαμβάνεις ταινίες/αθλητικά. :ciao:

Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 1300-1500 ΕΥΡΩ

Σε LCD η καλύτερη λύση είναι οι Samsung 46 C650/750 :2thumb22sup:. Οι LED διαφέρουν βασικά στο λεπτότερο σχεδιασμό. Σε επίπεδο ποιότητας εικόνας θεωρώ ότι οι διαφορές είναι μικρές και δεν αξίζουν τα επιπλέον χρήματα :chinscratch:. Πάντως αν δεν ασχολείσαι με παιχνίδια θα σου συνιστούσα plasma = λιγότερο κόστος/'ιντσα+φυσικότερη εικόνα για να απολαμβάνεις ταινίες/αθλητικά. :ciao:

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να παω σε LCD,θα ηθελα LED,εχω τσεκαρει την UE46C6500.Eδω ομως διαβασα οτι δεν ειναι τοσο καλη οσο αυτες που αναφερεις παραπανω και γιαυτο εχω προβληματιστει.Αν κανω την υπερβαση και παω στην σειρα 7 αξιζει?? η και παλι καλυτερα να μεινω στην επιλογη της C650 ή C750?? Εχω σκοπο να μην ανεβω πανω απο 1500 ευρω..
ΥΓ. την τηλεοραση την θελω για ταινιες,Ps3,DVD,PC...αρα Πλασμα δεν νομιζω οτι μου κανει.
Θα καταλαβω διαφορα στην εικονα αναμεσα στην UE46C6500 kai στην C650??αν ναι ποια ειναι καλυτερη??
Η σειρα 7000 και 8000 αξιζει η πεταμενα λεφτα??ξερεις κανεις να μου πει διαφορες αναμεσα σε αυτες τις 2 σειρες??

Δεν αξίζει γενικά να πας σε led lcd.Είναι η ίδια τεχνολογία,ο οπίσθος φωτισμός αλλάζει.Για την απόσταση σου πρέπει να πας σε 50''....οπότε καλό θα ήταν εάν γίνεται να περιόριζες λίγο την χρήση pc (desktop κτλπ...) και να πήγαινες στην Panasonic 50G20.H διαφορά μεταξύ σειράς 7 και 8 στις led lcd είναι ότι η δεύτερη διαθέτει Local dimming ή τοπικό περιορισμό φωτός.

Δεν αξίζει γενικά να πας σε led lcd.Είναι η ίδια τεχνολογία,ο οπίσθος φωτισμός αλλάζει.Για την απόσταση σου πρέπει να πας σε 50''....οπότε καλό θα ήταν εάν γίνεται να περιόριζες λίγο την χρήση pc (desktop κτλπ...) και να πήγαινες στην Panasonic 50G20.H διαφορά μεταξύ σειράς 7 και 8 στις led lcd είναι ότι η δεύτερη διαθέτει Local dimming ή τοπικό περιορισμό φωτός.
+1000

Δηλαδη αν κανω την υπερβαση και παω στην UE46C8000XW ή στην UE46C7000WW πιστευετε οτι αξιζει???στα χρηματα για αυτες τις δυο πιστευετε οτι υπαρχει κατι καλυτερο?αν ναι ποια?η αποσταση ακριβως απο τον καναπε μεχρι την ΤΒ ειναι 3,40 μετρα,νομιζω οτι δεν ειναι για παραπανω ιντσες,σωστα??

Για 3,4 μέτρα πρέπει να πας σε 50'' οπότε όπως σου λέμε και παραπάνω ή δεν θα βάζεις το pc για surf...ώστε να πας σε Plasma (Panasonic 50G20 ή εάν δεν σου αρέσει PS50C6900 Samsung).Για HD περιεχόμενο δεν φτάνουν οι 46''.

Παρε μια 46C750 και εισαι αρχοντας.

Οι Edge LED ειναι απλα LCD με μειωμενο παχος. Η 750 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε εικονα απο την C7000 και την C8000. Iσα ισα σε πολλα σημεια ειναι καλυτερη.

Παρε μια 46C750 και εισαι αρχοντας.

Οι Edge LED ειναι απλα LCD με μειωμενο παχος. Η 750 δεν εχει να ζηλεψει τιποτα σε εικονα απο την C7000 και την C8000. Iσα ισα σε πολλα σημεια ειναι καλυτερη.

Κατα τα λεγομενα εδω μεσα η C750 δεν βγαινει σε 55'' σωστα??....μαλλον θα παω για την 46C750,τα εβαλα ολα κατω και ειδα οτι ειναι οντος μια καλη TV...