Αγορά τηλεόρασης 22"-26".

locos

New member
23 October 2007
37
Θέλω να κάνω δώρο μια τηλεόραση 22"-26" ,τιμή εως 320 ευρώ αλλά δεν ξέρω τι να πάρω, δεν είναι ξεκάθαρο όπως σε μεγαλυτερες ιντσες .Έχω βρει τις
LG 26LE3300
LG 22LE5500
Samsung LE26C450
Samsung UE22C4000
Panasonic TX-L26C20E
PANASONIC TX-L22X20
Δεν μπορώ να βγάλω και ιδιαίτερα ακρη ποια να πάρω όλες πανω κάτω μου φαίνονται ίδιες. Γι'αυτο θέλω την βοήθεια σας.
 
Το πρόβλημα είναι οτι προορίζεται για δωματιο όχι πολυ μεγαλο και γι'αυτο δεν μπορώ να πάω για 32''.
 
Μετα απο ελεγχο μπορεί να μπεί μόνο 22", οπότε μεταξύ
Samsung LE22C450 22"
LG 22LE5500
Ποια προτείνετε ?
 
Έχω την 26C450 εδώ και μερικές μέρες. Από την προσφορά του public.gr έβγαινε στα 244 ευρώ, αν η εταιρία έχει stock δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες να ξαναβγεί από κάποιο άλλο κατάστημα μια ανάλογη προσφορά, λογικά και για την 22άρα που θέλεις.
Τίμια αγορά -ειδικά για αυτά τα χρήματα- και εκτός της καλής εικόνας, στα θετικά της το πολύ λειτουργικό media player που παίζει τα πάντα.
 
Γνωρίζει κανείς αν κάποια από τις TV που αναφέρονται στο thread, μπορεί να λειτουργεί σε μία κοινή λίστα αναλογικά και ψηφιακά κανάλια?
(πχ στο 1 ΝΕΤ ψηφιακή, στο 2 ΕΤ3 Αναλογικό, στο 3 Mega Digea, 4 Kontra Αναλογικό, 5….κλπ)
Τη χρειάζομαι για ηλικιωμένους οι οποίοι αδυνατούν να επιλέγουν πηγές ή διαφορετικές λίστες.

Ευχαριστώ.
 
Γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο την ώρα που όλα τα κανάλια είναι ψηφιακά; (πλην των τελείως......)Οι LG το κάνουν αυτό από όσο γνωρίζω.
 
Η TV θα μπει Αλεξανδρούπολη όπου υπάρχει ενδιαφέρον και για πολλά τοπικά τα οποία είναι Αναλογικά.

By the way, όλες οι LG το κάνουν?