Αγορά τηλεόρασης 32'' για gaming (PS4/PC) - Γύρω στα 300

broxopios

Senior Member
6 January 2010
413
Καλησπέρα.

Όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι την αγορά μιας 32άρας για gamimg (PS4/PC). Λέω 32 ιντσών γιατί η απόσταση είναι κυρίως στο 1 μέτρο και κάποιες στιγμές φτάνει και το 1,5.

Λίγο που έψαξα βρήκα αυτήν που έχει καλό input lag και σε καλή τιμή

http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html

Δεν με ενδιαφέρει να είναι smart ή να έχει 3D.

Καλησπέρα.

Όπως λέει και ο τίτλος σκέφτομαι την αγορά μιας 32άρας για gamimg (PS4/PC). Λέω 32 ιντσών γιατί η απόσταση είναι κυρίως στο 1 μέτρο και κάποιες στιγμές φτάνει και το 1,5.

Λίγο που έψαξα βρήκα αυτήν που έχει καλό input lag και σε καλή τιμή

http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html

Δεν με ενδιαφέρει να είναι smart ή να έχει 3D.

Εγώ προτείνω αυτήν:
http://www.skroutz.gr/s/5069135/Samsung-UE32H5030.html

Ακόμα να σου πω ότι και εγώ είμαι από 1 - 1.5 μετρα , αλλα διάλεξα 48 inches.

Η full HD ποιότητα , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ( που λέει ο λόγος γιατί άμα πας σε μια 50άρα στα 30 cm , τότε έχει.. ) για αυτό το λόγο θα σου έλεγα να κοιτάξεις με 340 euro προς τα εδώ :
http://www.skroutz.gr/s/5024128/Samsung-UE40H5030.html

Δεν θα το μετανιώσεις...

Ότι και να διαλέξεις καλές θεασης.

Αν η χρήση της θα είναι gaming σοβαρό (online κτλ) Κανε την υπέρβαση και πάνε εδώ:http://www.skroutz.gr/s/4443856/Sony-KDL-32W705B.html?keyphrase=32w705
13 ms input lag.Δεν υπάρχει τίποτα άλλη επιλογή για οποιονδήποτε <σοβαρό> gamer.Οι άλλες που βλέπεις είναι στα 30+ ms

Last edited:
Lol , δηλαδή εγώ που παο στα 30 ms δεν είμαι σοβαρός Gamer? :p

Φίλτατε Link , έχω ξεσκιστεί να διαβάζω για το input lag και έχω να πω ότι τα 13 ms είναι για F-P-S ( όχι frame per second ) και εγώ FPS στην ΚΟΝΣΟΛΑ με CONTROLLER , D-E-N πεζw.

Μονο στο pc με την ποντικαρα μου και το πληκτρολόγιο να ξεσκίζω τους πάντες.

Η κονσόλα είναι για αλλου είδους gaming , Last of us , Gta V , Racing games kai PANTA single player , το online ΔΕΝ ενδείκνυται για Κονσόλα , εκτος βεβαια του Fifa και του Prο evolution...

Ακόμα να μοιραστώ για μια ακόμη φορα την εμπειρία που είχα με μια R473 με 42 ms INPUT LAG και έπαιζα Infamous 3 Second Son , γυρνούσα λοιπόν με τον δεξιό αναλογικό μοχλό , την camera συνεχεια kai με τον αριστερό μοχλό προχωρούσα και σταματούσα συνεχεια για να δω το περίφημο input lag και το Delay , αλλα ΔΕΝ το είδα.

Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ψείρας για να δεις Χρόνο καθυστέρηση από τα 30 ms και κάτω...

Φιλικά. :)

Η αλήθεια είναι ότι FPS και παιχνίδια με ποντίκι-πληκτρολόγιο δεν παίζω.

Όπως είπε ο φίλος Tektonas κυρίως FIFA - PES - NBA 2K με παρέα στο σπίτι, αλλά και τύπου Last of Us - Heavy Rain για να περνάει η ώρα.

Η sony που έβαλες φαίνεται πολύ καλή και θα την προτιμούσα μόνο αν έκανε το κάτι παραπάνω σε αυτό που ζητάω. Το κάνει? Όπως λέει ο Tektonas θα καταλάβω τόση διαφορά? Ρωτάω γιατί δεν το έχω πολυψάξει με το input lag. Ότι τηλεόραση έχω πάρει δεν το είχα στο μυαλό μου για να πω την αλήθεια. Για το καθιστικό έχω μια SONY KDL46 W5500. Δεν ξέρω τι input lag έχει, αλλά τα games καλά τα παίζει.

Lol , δηλαδή εγώ που παο στα 30 ms δεν είμαι σοβαρός Gamer? :p

Φίλτατε Link , έχω ξεσκιστεί να διαβάζω για το input lag και έχω να πω ότι τα 13 ms είναι για F-P-S ( όχι frame per second ) και εγώ FPS στην ΚΟΝΣΟΛΑ με CONTROLLER , D-E-N πεζw.

Μονο στο pc με την ποντικαρα μου και το πληκτρολόγιο να ξεσκίζω τους πάντες.

Η κονσόλα είναι για αλλου είδους gaming , Last of us , Gta V , Racing games kai PANTA single player , το online ΔΕΝ ενδείκνυται για Κονσόλα , εκτος βεβαια του Fifa και του Prο evolution...

Ακόμα να μοιραστώ για μια ακόμη φορα την εμπειρία που είχα με μια R473 με 42 ms INPUT LAG και έπαιζα Infamous 3 Second Son , γυρνούσα λοιπόν με τον δεξιό αναλογικό μοχλό , την camera συνεχεια kai με τον αριστερό μοχλό προχωρούσα και σταματούσα συνεχεια για να δω το περίφημο input lag και το Delay , αλλα ΔΕΝ το είδα.

Πρέπει να είσαι ΠΟΛΥ ψείρας για να δεις Χρόνο καθυστέρηση από τα 30 ms και κάτω...

Φιλικά. :)
Δεν είπα οτι κάποιος που έχει τηλεόραση με μεγάλο input lug δεν είναι gamer απλά όταν μιλάμε για σοβαρό gaming θέλουμε να είναι πολύ μικρο.Ο φίλος έγραφε tv για gaming ps4/pc τίποτα άλλο ούτε κανάλια ταινίες η αθλητικά αρα χρειάζεται μια tv ειδική για gaming και για αυτο του πρότεινα αυτήν αλλιώς θα του έλεγα κάποια αλλη επιλογή.Κάνεις λάθος σε οτι αφορά το online gaming σε κονσόλα.Μια χαρά τρέχει και είναι και πολύ καλό στις περισσότερες περιπτώσεις!Μάλλον είσαι pc fun.Εγώ ασχολούμαι μόνο με κονσόλες ποτέ με pc!
Η αλήθεια είναι ότι FPS και παιχνίδια με ποντίκι-πληκτρολόγιο δεν παίζω.

Όπως είπε ο φίλος Tektonas κυρίως FIFA - PES - NBA 2K με παρέα στο σπίτι, αλλά και τύπου Last of Us - Heavy Rain για να περνάει η ώρα.

Η sony που έβαλες φαίνεται πολύ καλή και θα την προτιμούσα μόνο αν έκανε το κάτι παραπάνω σε αυτό που ζητάω. Το κάνει? Όπως λέει ο Tektonas θα καταλάβω τόση διαφορά? Ρωτάω γιατί δεν το έχω πολυψάξει με το input lag. Ότι τηλεόραση έχω πάρει δεν το είχα στο μυαλό μου για να πω την αλήθεια. Για το καθιστικό έχω μια SONY KDL46 W5500. Δεν ξέρω τι input lag έχει, αλλά τα games καλά τα παίζει.
Είσαι λάθος διάβασε τι απάντησα στον Tektona.Από εκεί και πέρα αν δεν ξέρεις απο input lag αστην την sony είναι και αρκετά ακριβή.

Ναι , για strategy , Fps , mmo ( rpg μπορείς ΚΑΙ σε κονσόλα ) και simulation ΜΟΝΟ PC.

Αλλα παιχνίδια τύπου Assassin's creed , Uncharted 3 και Beyond Two Souls , τότε μονο η κονσόλα και η ΜΕΓΑΛΗ οθόνη μπορούν να σου προσφέρουν τα μέγιστα.

Οποτε δεν είμαι ακριβώς pc fan , ίσος εν μέρη να είμαι , αλλα θα έλεγα ότι τήνο περισσότερο προς HYBRID. >.>

Τέλος πάντων.

Σοβαρό gaming σε κονσόλα e???

Για να δούμε...

Στο online κομμάτι , δεν υπάρχει διασκέδαση , αν δεν παίξεις σοβαρά και αν δεν τσαντιστις , θα χάνεις συνεχεια και θα θυμώνεις και στο τέλος θα βαρεθείς...
Οποτε στο online χρειάζεσαι χαμηλό input lag.

Στο SINGLE όμως...Αν ΔΕΝ είναι Demon , Dark και Dark souls 2 τότε ΔΕΝ χρειάζεσαι χαμηλό input lag.

Εκτος αν είσαι ψυχάκιας και θες να είσαι συνεχεια στην τσίτα και να παίζεις κάθε φορα στο μέγιστο difficulty :p

Είσαι λάθος διάβασε τι απάντησα στον Tektona.Από εκεί και πέρα αν δεν ξέρεις απο input lag αστην την sony είναι και αρκετά ακριβή.

Εσύ την έχεις τη Sony? Αν ναι πως είναι στα παιχνίδια?

Επίσης το ότι δεν ξέρω ή δεν το έχω ψάξει πολύ για το input lag, δε σημαίνει ότι δεν θέλω και κάτι καλό. Απλά το θέμα είναι πόσο μεγάλη είναι η διαφορά των 13ms με τα 25ms πχ.

Ο SεβασμιοPαναγιοMακαριοτατος κύριος Link έχει τηλεοράσεις με 22 και 29 ms input lag και δεν νομίζω να έχει εμπειρία από την 705B ( η οποια έχει 14.5 και ΟΧΙ 13 ms input lag :p ) οποτε δεν πιστεύω να μπορεί να σου πει με ασφάλεια.

Μπορείς βεβαια στο αντίστοιχο νήμα κατόχων να ρωτήσεις επαυτου του θέματος και ίσος κάποιος να σου απάντηση:
http://avclub.gr/forum/showthread.php/118733-SONY-KDL-W705-6B-series-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Όσο για την διαφορα που μπορεί να δεις...

Θα δεις ΙΣΟΣ ΜΟΝΟ στο online κομμάτι.

Στο Single player αν δεν βάζεις το difficulty πάνω από το medium τότε όλα θα κυλάνε ομαλά , εξαρτάται βεβαια και το παιχνίδι , p.x. το Sly Cooper ήθελε τρομερά αντανακλαστικά ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας , ειδικά στα boss fights.

Γενικά το Single player μεταφράζεται και αλλιώς σε '' Casual Gaming '' ενώ το Online multiplayer σε ( σχετικά ) '' Hardcore Gaming ''.

Είναι απλά τα πράματα , αν παίζεις Online πάρε W705

Εσύ την έχεις τη Sony? Αν ναι πως είναι στα παιχνίδια?

Επίσης το ότι δεν ξέρω ή δεν το έχω ψάξει πολύ για το input lag, δε σημαίνει ότι δεν θέλω και κάτι καλό. Απλά το θέμα είναι πόσο μεγάλη είναι η διαφορά των 13ms με τα 25ms πχ.

Όχι δεν έχω εμπειρία απο w705 αλλά όταν η 805 τα πάει θαυμάσια φαντάζομαι πως θα είναι η 705.Όπως λέει και ο τεκτον ρώτα στο αρμόδιο forum.
Πάντως αν θέλεις tv για gaming μείνε σε αυτήν.
Ορίστε και ένα review
http://www.hdtvtest.co.uk/news/kdl42w705b-201402233639.htm

Tektona πάλι βιάζεσαι 13,5 είναι τα ms.

Boasting the lowest input lag we’ve ever recorded, and also full 4:4:4 reproduction in [Game] mode, the Sony 42″ W7 is an ideal large-sized display for both console and PC gamers. Our Leo Bodnar input lag tester gave a reading of 13.5ms, eclipsing the previous best of 14.6ms set by another Sony HDTV, the KDL42W653.
Input lag
Furthermore, [Game] mode offers two presets, namely [Game-Standard] and [Game-Original], the latter of which can be configured to provide a less garish and more accurate colour palette for playing games on the Bravia KDL-42W705B.