Αγορά τηλεόρασης 32" για κρεβατοκάμαρα

costis_d

AVClub Enthusiast
20 November 2009
759
Πειραιάς
Λοιπόν:

Ο χώρος τοποθέτησης επιτρέπει μόνο 32άρα.
Με ενδιαφέρει 90% τηλεοπτικό και 10% ταινίες.
Budget: Γύρω στα 300 - 320 ευρώ.

Για πείτε... :popcorn:

Και πώς σου φαίνεται;
Δεν διαβάζω και τα καλύτερα για τη συγκεκριμένη.
Σκεφτόμουνα για την Samsung UE32J5500. Αν και απ'ότι έχω διαβάσει οι Samsung δεν διαπρέπουν στο τηλεοπτικό σήμα.
Επίσης κοιτούσα και την UE32J6300 αν πέσει η τιμή της κάτω από τα 350.
Υπάρχει ορατή διαφορά μεταξύ των δυο; Αξίζει δηλαδή να δώσω τα παραπάνω χρήματα;

Τί κρίμα να μη βγάζει πια η Panasonic plasma τηλεοράσεις...

την τεσταρα χθες και το τηλεοπτικο σημα ειναι πολυ καλο.επισης εχει και wi fi για να μπορεις να μπαινεις στο you tube!!προς το παρον ειμαι πολυ ικανοποιημενος!την πηρα 279 απο το media markt μεσω online αγορας!!οσο για την samsung η αληθεια ειναι οτι υστερει σε τηλεοπτικο σημα!τονιζει πιο πολυ το μαυρο!!με 350 με 400 ευρω βρισκεις και σε 40 ιντσες τηλεορασεις...

Γειά χαρά.

Εγώ πήρα με 250 ΕΥΡΩ πριν λίγες ημέρες την SAMSUNG UE32H5030 (ίδια με την Η5000 εκτός από κάποια χιλιοστά στις εξωτερικές διαστάσεις και επουσιώδεις διαφορές στο design) για την ίδια ακριβώς χρήση (κρεβατοκάμαρα). Είναι μοντέλο 2014.

Την πήρα μόνο για DIGEA με εσωτερική κεραία (με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την μειωμένη ποιότητα σήματος). Για την απλή χρήση που την πήρα, είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι ώρας.

Έχει πολλές ρυθμίσεις στην εικόνα ούτως ώστε να βρεις μια κατάσταση απεικόνισης που δεν θα σε στραβώνει στο απόλυτο σκοτάδι και σε ένα χώρο που δεν είναι μεγάλος για να διαχέεται η φωτεινότητα, όπως συνήθως είναι τα υπνοδωμάτια. Η απόδοση του μαύρου χρώματος είναι πολύ καλή και τα υπόλοιπα χρώματα ζωντανά και όχι ψεύτικα. Ο ήχος είναι επίσης πολύ καλός. Το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι δεν φαίνονται κάποιες λεπτομέρειες στα αθλητικά (όταν βλέπεις πχ ένα παιχνίδι μπάσκετ δεν φαίνονται τα χαρακτηριστικά στα πρόσωπα των παικτών). Αυτό ίσως να οφείλεται στο όχι τέλειο σήμα (εσωτερική κεραία γαρ). Σίγουρα εν μέρει οφείλεται στο γεγονός ότι η τηλεόραση είναι LCD 50 Ηz, ενώ για αθλητικά θέλεις 100Hz και ίσως άλλη τεχνολογία (κάποιοι προτιμούσαν τις TFT που έβγαζαν μεγάλα πάνελ). Εννοείται ότι τα Hz της κάθε συσκευής ΔΕΝ είναι αυτά που αναφέρει ο κατασκευαστής (οι πραγματικές αποδόσεις είναι 50-100-200 HZ για Ευρώπη και 60-120-σπάνια 240 ΗZ για ΗΠΑ).

Αν θέλεις κάτι περισσότερο σε πραγματικά HZ πρέπει να σκάσεις φράγκα.

Από Samsung yπάρχει και η UE32 J σειρά 5, η οποία είναι μοντέλο 2015 - επίσης 50Hz.

http://en.tab-tv.com/?page_id=7123

Οι LG έχουν IPS Panel τα οποία έχουν μεγαλύτερες γωνίες θέασης αλλά όχι τόσο σκούρο μαύρο. Εγώ προτίμησα SAMSUNG γιατί αφενός η αντίστοιχη LG32LF5610 διαθέτει ανοιχτόχρωμο πλαίσιο (το οποίο βρίσκω ενοχλητικό) και γιατί στο υπνοδωμάτιο η θέση από την οποία παρακολουθείς TV είναι σταθερή ακριβώς απέναντι από αυτήν.

Last edited:
Πολύ ενημερωτικός, ευχαριστώ.
Έχω διαβάσει εδώ περί των μαρκετίστικων και των πραγματικών Hz όπως και περί panels.
Μεταξύ στημένων LG και Samsung που έχω δει, προτιμώ κι εγώ την εικόνα των Samsung.
Δυστυχώς όσο λιγότερες οι ίντσες τόσο ακριβότερα τις πληρώνεις.
Αναρωτιέμαι ποιό είναι το φθηνότερο μοντέλο 32άρας με 100 πραγματικά Hz.

Πολύ ενημερωτικός, ευχαριστώ.
Έχω διαβάσει εδώ περί των μαρκετίστικων και των πραγματικών Hz όπως και περί panels.
Μεταξύ στημένων LG και Samsung που έχω δει, προτιμώ κι εγώ την εικόνα των Samsung.
Δυστυχώς όσο λιγότερες οι ίντσες τόσο ακριβότερα τις πληρώνεις.
Αναρωτιέμαι ποιό είναι το φθηνότερο μοντέλο 32άρας με 100 πραγματικά Hz.

http://avclub.gr/forum/showthread.p...-κ-λ-π?p=1057538716&viewfull=1#post1057538716