Αγορά τηλεόρασης 32" Help!!

angel_geo

New member
13 January 2010
14
[FONT=&quot]Ενδιαφέρομαι για 32’’ (έχω περιορισμένο χώρο) ,λεφτά έως 700 ,[/FONT]χρήση: 1.Τηλεοπτικά κανάλια 2.Σύνδεση με Η/Υ. Κοίταζα για την [FONT=&quot]Samsung[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]ue[/FONT][FONT=&quot]32[/FONT][FONT=&quot]b[/FONT][FONT=&quot]6000 ή να περιμένω για κάποιο από τα καινούργια μοντέλα πχ [/FONT][FONT=&quot]Philips[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]32[/FONT][FONT=&quot]PFL[/FONT][FONT=&quot]5605 με [/FONT][FONT=&quot]UV[/FONT][FONT=&quot]2[/FONT][FONT=&quot]A[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]panel[/FONT][FONT=&quot]?? [/FONT]

Η B650 είναι καλύτερη από την B6000? Το οικονομικό δεν είναι πρόβλημα.. Έχω την εντύπωση οτι οι Samsung είναι λίγο καλύτερες από τις Sony.. Τα καινούργια μοντέλα της Philips με UV2A panel??δεν αξίζουν?
[FONT=&quot][/FONT]

Η Β650 εχει συμβατικο σχεδιασμο και κατασκευη (φωτισμο απο λαμπες CCFL) η Β6000 ειναι slim και εχει φωτισμο απο LED...επι της ουσιας μικρες διαφορες εχουν στην εικονα...

Θα περιμένω τα νέα μοντέλα Philips και Samsung(Μάρτιο διάβασα ότι έρχονται) ..

Από όσα έχω διαβάσει στο forum, στις 32’’ δεν μπορείς να καταλάβεις λεπτομέρειες στην εικόνα ούτε μετράνε τα τρελά συστήματα .. Επειδή η τηλεόραση προορίζεται για υπνοδωμάτιο και ο χώρος είναι περιορισμένος να πάρω edge-led??