Αγορά τηλεόρασης 32'' με ενσωματωμένο wifi adaptor

avquery

New member
27 August 2011
4
Γεία σας,

Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση για το σαλόνι -οπότε θα παίζει τα πάντα ταινίες, αθλητικά, ειδήσεις- 32'' λόγω κόστους και χώρου.

Τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει είναι FULL HD και wifi adaptor για να συνδέετε με το pc μου και να βλέπω ταινίες και όσο το δυνατόν ποιοτικότερη εικόνα.

Σχετικά με το budget μου, μένω στην Αγγλιά οπότε θα αγοράσω από εδώ την τηλεόραση και δεν ξέρω αν οι τιμές εδώ είναι αντίστοιχες με αυτές στην Ελλάδα. Για παράδειγμα αυτή η tv http://www.comet.co.uk/p/LCD-TVs/buy-SAMSUNG-LE32C650-LCD-TV/654027 μου φένεται ικανοποιητική και κοστίζει £450 (περίπου 500 ευρώ). Αυτό είναι και το μέγιστο που μπορώ να δώσω, θα προτιμούσα και κάτι φτηνότερο.

Ευχαριστώ.

Αν μπορείς κοίταξε για 42" plasma, αφού είναι περίπου στα ίδια χρήματα. Χρήση για gaming δεν αναφέρεις οπότε μια Panasonic U30 νομίζω θα ήταν καλή επιλογή για εσένα. Αν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα έλλειψης χώρου προχώρα με την C650, αν και περσινό μοντέλο είναι εκ των κορυφαίων LCD του 2010. Θα χρειαστείς βέβαια να αγοράσεις το Wi Fi adaptor, εκτός αν μπορείς να βολευτείς με τον εσωτερικό player της τηλεόρασης ο οποίος είναι αρκετά καλός ή να προβείς στην αγορά κάποιου εξωτερικού στα 70-80 ευρώ.

Μόλις μέτρησα το σάλονι και χονδρικά θα βλέπω tv από 2-2.5 μέτρα απόσταση (το σαλόνι είναι περίπου 4x3). Με 42'' θα είναι οκ; Δεν έχω κοιτάξει καθόλου γιατί υπέθεσα ότι θα είναι ακριβότερες.

Μάλλον θα πρέπει να αλλάξω το όνομα το thread, θα ήθελα tv με ενσωματομένο wifi δέκτη και οχι adaptor.

Όσο για το gaming, αν και μπορεί να παίξω μερικές φορες δεν με αποσχολεί ιδιαίτερα.
Τελικά λες ότι η C650 δεν έχει ενσωματωμένο wifi adaptor; Δεν θα ήθελα να δώσω επιπλέον χρήματα

Last edited:
Με 3 μέτρα απόσταση θα έπρεπε να κοιτάζεις για μεγαλύτερες από 42", όπως η LG PV350. Ενσωματωμένο Wi Fi έχουν συνήθως οι πολύ ακριβές σειρές, οι περισσότερες είναι Wi Fi ready, δηλαδή χρειάζεται να αγοράσεις το adapter. Η λύση ενός εξωτερικού media player θα είναι η καλύτερη για την παρακολούθηση ταινιών. Εν πάση περιπτώσει, κοιτάζεις πλέον από 40"-42" και πάνω μέσα στο budget σου.

καλησπερα,

με μια πρόχειρη έρευνα σε αγγλικά sites μια δελεαστική προσφορά είναι η παρακάτω για το μοντελο Sony KDL-40CX523 που έχει και freeview HD tuner,μπορεί να μην έχει ενσωματωμένο το wi-fi αλλά στη συγκεκριμένη προσφορά δίνει το dongle δώρο + επίσης ένα blu ray player
http://www.richersounds.com/product/lcd-tv/sony/bravia-kdl40cx523/sony-kdl40cx523

είναι τελευταίο μοντέλο,είναι και internet/smart tv.

H C650 είναι περσινό μοντέλο,πολύ δύσκολα θα τη βρεις πλέον!

επίσης δες και τις παρακάτω:
http://www.richersounds.com/product/lcd-tv/sony/bravia-kdl40ex503/sony-kdl40ex503
μοντέλο 2010 αλλά με 100Hz σαν την C650

Λίγα κομμάτια σε 37C650 ακομα
http://www.richersounds.com/product/lcd-tv/samsung/le37c650/sams-le37c650
αλλά θα χρειαστείς και dongle σε κάθε περίπτωση,για ενσωματωμένο οι τιμές ξεφεύγουν

Με 3 μέτρα απόσταση θα έπρεπε να κοιτάζεις για μεγαλύτερες από 42", όπως η LG PV350.

Σόρρυ, διόρθωσα το παραπάνω ποστ μου, η απόσταση θέασης θα είναι 2-2.5 μέτρα. Όπως και να έχει μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω μοντέλα > 32''.

H S30 μου φαίνεται καλύτερη αλλά δεν έχει pc input!

Επίσης, να προσθέσω ότι θα αγοράσω satellite receiver, μήπως να επιλέξω με βάση την ποιότητα της εικόνας μιας και θα έχω connectivity από το satellite receiver;

ΟΚ τότε, σε τέτοια απόσταση κοιτάζεις για 42". PC input εννοείς DVI ή D Sub για την κάρτα γραφικών ? Δεν έχει έξοδο HDMI η κάρτα σου ? Προσοχή όμως οι plasma δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για PC monitor, αν είναι μόνο για τις ταινίες είσαι εντάξει. Αν και εγώ επιμένω πως η αγορά ενός εξωτερικού media player είναι η βολικότερη επιλογή.

Σόρρυ, διόρθωσα το παραπάνω ποστ μου, η απόσταση θέασης θα είναι 2-2.5 μέτρα. Όπως και να έχει μάλλον θα πρέπει να κοιτάξω μοντέλα > 32''.

H S30 μου φαίνεται καλύτερη αλλά δεν έχει pc input!

Επίσης, να προσθέσω ότι θα αγοράσω satellite receiver, μήπως να επιλέξω με βάση την ποιότητα της εικόνας μιας και θα έχω connectivity από το satellite receiver;

Αν ή κάρτα γραφικών σου έχει έξοδο DVI ή HDMI δε χρειάζεσαι PC Input, τη συνδέεις στην HDMI της TV.

Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.
Έχει HDMI.

H S30 είναι νεότερο μοντέλο από τη U30; Ποια η διαφορά τους;
Επίσης μπορείτε να προτείνετε κάποια κοντά στις £400;

Υπάρχει κάποια νεώτερη πρόταση για το 2012 από πέρισυ;

Ψάχνω κι εγώ μοντέλο αυστηρώς στις 32 ίντσες, κατά προτίμηση μάλιστα borderless με πλάτος το πολύ 75-76 εκατοστά (ενδιαφέρει για απόλυτη εντοίχιση σε ντουλάπι κουζίνας), οπωσδήποτε ethernet (ιδίως για youtube) και wifi ενσωματωμένο, κατά προτίμηση (αν και το dongle δεν με πολυπειράζει). Προϋπολογισμός.... γύρω στα 450 ευρώ καλά είναι;

Γιατί προτείνεις την ΕΗ5000 ως καλύτερη επιλογή? Οι προδιαγραφές της φαίνονται κατώτερες της ΕΗ6030 .Σε ρωτώ γιατί πρέπει άμεσα να αγοράσω μία 32" για το υπνοδωμάτιο.

Είναι φθηνότερη και μπορείς να αγοράσεις μαζί και ένα εξωτερικό player και να είσαι εντός budget (για τον πιο πάνω φίλο). Δεν γράφω πως είναι καλύτερη από την EH6030. Αν η απόσταση θέασής σου είναι κοντά στα δύο μέτρα ή περισσότερο δύσκολα θα διακρίνεις διαφορές στην εικόνα μεταξύ των δύο.

Last edited: