Αγορά τηλεόρασης 32"...υπό όρους!!

imakolata

New member
17 February 2010
51
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα! Διαβάζω καιρό το forum και ήρθε η ωρα να κάνω το δικό μου post γιατί θέλω την βοήθεια σας!
Έφτασε η ώρα να αγοράσω και εγώ μια lcd μιάς και η αγαπημενη crt samsung 22" παρέδωσε πνεύμα! Σκοπεύω λογω χώρου να αγοράσω μια τηλεόραση 32" και τα κριτήρια αγοράς μου είναι τα ακόλουθα:
1) τιμή πάνω κάτω στα 500
2) απόλυτα ευχαριστημένος απο την samsung ( απο θέμα ευκρίνειας- αν και crt ) και άρα θα χαιρόμουν αν συνέχιζα μαζί με αυτή την μάρκα αλλα δεκτή κάθε άλλη πρόταση!
3) παρακολουθώ τηλεόραση μέσω nova ( η όποια αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει 720 ), βέβαια δεν θα πω όχι στην digea, άρα με ενδιαφέρει ναι εχει mpeg-4 και να πληρεί τις προυποθέσεις ανάλυσης για digea ( αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει αρχικά 576 ). Άρα κύριο μέλημα η πολύ καλή εικόνα μέσω nova
4) παρακολουθώ κυρίως αθλητικές μεταδόσεις ποδοσφαίρου, άρα βάζω σαν απόλυτη προτεραιότητα την ομαλή και καθαρή εικόνα σε γρήγορη κίνηση της κάμερας. θα ήταν οτι χειρότερο μια τηλεόραση που να μου δείχνει σκίες, καθυστερημένα Pixels, σπάσιμο της εικόνας κ.ο.κ. ( με συγχωρείτε για τους αδόκιμους χαρακτηρισμούς αλλα απο τεχνικούς όρους δεν...!!)
5) έχω και κάποιες τηλεοράσεις στο νού μου αλλά λόγω χρόνου δεν έχω καταφέρει να το ψάξω πολύ!
i)samsung le32b550
ii)lg 32lh3010
iii)sony kdl-32l4000
iv)philips 32pfl5604h

Το ξέρω οτι σας κούρασα άλλα κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη! και κύριως απο κάποιους που είτε ήδη έχουν κάποιες απο τις παραπάνω τηλεοράσεις είτε έχουν παρόμοια κριτήρια με τα δικά μου!!!

:a0210::a0210::a0210:

32Β450

Για τηλεοπτικο σημα δεν χρειαζεσαι τηλεοραση Full HD...ισα ισια που η επιπλεον αναλυση κανει πιο δυσκολη την δουλεια της τηλεορασης...

... κι εγώ για 32άρα ψάχνω και είμαι στο τσακ να πάρω την SAMSUNG LE32B530 32'' LCD TV στα 440 από την ένωση ηλεκτρικών ΗΛΜΑΚ (περιφερειακή αλυσίδα). Αλλά επειδή διαβάζω στο φορουμ για νέα μοντέλα, λέω να περιμένω μέχρι το Πάσχα (μια που η CRT αντέχει ακόμη), μήπως κι εμφανιστούν...
...με την ευκαιρία, μήπως γνωρίζει κανείς πότε έρχονται τα νέα μοντέλα της samsung και της Sony;

Παντως με τα λεφτα αυτα παιρνεις 42" πλασμα η οποια λογω τεχνολογιας υπερτερει σαφως στην κινηση (ποδοσφαιρο) αλλα και στην τηλεοπτικη εικονα γενικοτερα ειδικα απο τις οικονομικες LCD που αναφερεις...

http://www.skroutz.gr/s/72793/LG-42PQ3000-42%27%27.html?keyphrase=42PQ3000

Με την LG θα εχεις και τον ενσωματωμενο media player

Αναφέρεσαι στην lg που προτεινα εγω ( lg 32lh3010 ) η´στην lg 42pq3000??? αντε μπας και μου ανοίξετε τα μάτια!! :worshippy::worshippy:

Ναι, εχω την 37LH3000 (το 10 στο τελος δεν εχει καμια διαφορα). Επισης και την 32 LH2010.
Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και εναι καλη LCD για entry level κατασταση.
Σχετικα με το "ανοιγμα" του usb port για τον player που εχει η TV, εδω:
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=48975&page=20&highlight=lh3000

Απλα πρεπει να σταθεις τυχερος να μην πεσει στα χερια σου ΤV με firmware 3.47 και 3.48 γιατι θα χρειαστεις εξτρα τηλεκοντρολ για να ανοιξεις το κρυφο μενου.
H PQ2000 νομιζω μπορει να παιζει dvix, avi αλλά οχι mkv (αλλά δεν ειμαι σιγουρος)

Και εγώ ενδιαφέρομαι για 32''άρα entry level (2η τηλεόραση) σε φουλ οικονομική τιμή (300-370 ). Βλέπω την lg 2000 32'' k toshiba 635.Δεν έxω δει κάτι από samsung.Θα εκτιμούσα την βοήθειά σας

3) παρακολουθώ τηλεόραση μέσω nova ( η όποια αν δεν κάνω λάθος εκπέμπει 720 ), βέβαια δεν θα πω όχι στην digea,
[/B]

Όταν λες 720 ? Δεν νομιζω να εννοείς 720p ( Ανάλυση ), δίοτι έτσι όπως πάει η nova ουτε σε 5 χρονια δε θα έχει HD ?
Επίσης κάτι. Μέσω των αναλογικών συχνοτήτων έχεις αρκετά καλύτερη εικόνα ( αρκεί να έχεις και δυνατό σήμα ) απ' ότι μέσω nova. Πόσο μάλλον σε λίγο καιρό που το σήμα θα εκπέμπεται ψηφιακά