Αγορά τηλεόρασης 32''

TaRiXeuTiS

New member
31 July 2014
4
Καλησπέρα παιδιά έμαθα για το φόρουμ σας και μπήκα να βοηθηθώ και εγώ με την αγορά μιας τηλεόρασης 32 ιντσών!! Τι έχετε να μου προτείνετε σε full hd, πάντα με προσιτή Τιμή στην αγορά.

Έχω να προτείνω ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΜΩΣ , αυτό:

http://www.e-shop.gr/samsung-ue32h5030-32-led-full-hd-tv-p-PER.170272

Η επιφύλαξη έγκειται στο γεγονός ότι η H5000 κάνει 288 euro και όπως είπε και ο Yperion κάπου , η διαφορα τους είναι μονο στο χρώμα.

Αλλα σε γενικές γραμμές συνι8oς η H5030 είναι πιο ακριβή από H5000 , ενώ τώρα το αντίθετο , γιαφτο και έχω αμφιβολίες για την ποιότητα , για input lag ( το αναφέρω και αυτό μιας και δεν ξέρω γιατί χρήση την θες ) και για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ακόμα review για H5000/5030.

Εσύ αποφασίζεις.

Μπορείς να πας στην F5000 αν θες , έχει 16 input lag αλλα το panel είναι καλο σε λίγα μοντέλα τον F5000 και είναι τύχη αν πετύχεις F5000 με panel VΑ.

Αυτά από εμενα.

το αναφέρω και αυτό μιας και δεν ξέρω γιατί χρήση την θες την θέλω για χρήση στο δωμάτιο ps3 - ταινίες και κανέναν αγώνα. Αυτό που ψάχνω είναι καποια με πολύ δυνατά χρώματα. Τώρα δν κατάλαβα αυτό με το lagg που λές

Λοιπόν.
Input Lag.

Συνδέεις το ps3 σου με HDMI καλώδιο , σωστά?

Δεν βάζεις το GRAND THEFT ΑUΤΟ V ( τυχαίο παράδειγμα :p ) στην tv σου.
Το βάζεις στο ps3 και το ps3 ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ με την tv σου μέσο HDMI καλωδίου.
Υπάρχει στις τηλεοράσεις χρόνος ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ.
Πατάς τι σκανδάλη ( R2 η L2 ) και το bam στο ps3 γίνετε ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΑΛΛΑ στην TV έρχεται με ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ.
Το INPUT LAG , ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΚΡΙΣΗΣ.
P.X. 16 INPUT LAG , αντιστοιχη σε 0.1 ΚΛΑΣΜΑΤΑ του ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ.
Είναι σημαντικό όταν παίζεις video games , να είναι μικρός ο χρόνος απόκρισης τις τηλεορaσης.
Το λέω αυτό γιατί υπάρχουν τηλεοράσεις με 50 και 80 Input Lag ( 0.5/0.8 κλάσματα απόκριση ).
Οποτε , όσο ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ INPUT LAG , ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Κατάλαβες τώρα?
Εμενα τα μπατζάκια μου έχουν πάρει φωτιά , προσωπικά , γιατί θέλω να μάθω input lag σε Η5000 , για να αλλάξω μια F5000 που έχω τώρα.
Η f5000 λοιπόν ( περσινό μοντέλο ) έχει 16 input lag , ενώ η Η5000 ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ποσο INPUT LAG ΕΧΕΙ.
Δυστυχώς....

Σε ευχαριστώ πολύ κατάλαβα τι εννοείς το παράδειγμα πιστεύω πως ήταν οτι πρέπει. Σήμερα ψάχνοντας είδα μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά ομως για κάτοικους Αττικής και συγκεκριμένα στο πλαίσο http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Sony-KDL-32W650AB-LED-TV-32.htm

Πράγματι , σε σχέση με samsung ( μοντέλα F και Η 5000 ) η w650 της sony είναι λουκούμι , αλλα σίγουρα θα μπορείς με πιστωτική να κανεις δουλειά , η μέσο paypal για αγορά από internet , η να δόσεις σε κάποιο φίλο/συγγενή τα χρήματα , αν υπάρχει κάποιος αθηνα , για να πεταχτεί καλλιθέα να το αγοράσει.
Από εμενα έχει το Ok για αυτή την τηλεόραση.
Παρόλο που είναι περσινό μοντέλο.
Εγγυάται και χαμηλό input lag :p