Αγορα τηλεορασης 32''

Chris85

AVClub Addicted Member
26 February 2009
2,609
Παιδια ΕΠΕΙΓΟΝ.

Χαλασε η τηλεοραση των γονιων μου σημερα..Ψαχνοντας στο νετ βρηκα την sony 32v4500 με 480 ευρω..ειναι καλη προσφορα? Παρακαλω ας απαντησει καποιος γρηγορα για να προλαβω να την κλεισω αν ειναι..Ευχαριστω

update: Λοιπον η παραγγελια εγινε(και ευχαριστω τον Yperion για τη συμβουλη του), διαβασα κατι ομως που ξεπερναει τις γνωσεις μου και θα ηθελα μια βοηθεια:

Διαβαζω αυτο : ''..δέκτη MPEG-4 AVC για προβολή επίγειων και καλωδιακών εκπομπών HD και SD (όπου διατίθενται), ψηφιακή τηλεόραση με τον ενσωματωμένο επίγειο δέκτη τυπικής ανάλυσης..''

Δηλαδη απ οτι καταλαβαινω εχει 2 δεκτες? Τυπικης αναλυσης-τι εννοει ο ποιητης? Spor+ και τα συναφη θα μπορω να πιανω σε hd αναλυση ετσι? Μηπως εχει και δεκτη για τη συχνοτητα που αναμενεται να εκπεμπουν τα ελληνικα καναλια στο μελλον?

Προς το παρών όλα σε "τυπική" ανάλυση εκπέμπουν, απλά θα είσαι καλυμμένος όταν κάποια στιγμή (σε καμιά 10ρια χρόνια :flipout:) δούμε και επίγειες ψηφιακές εκπομπές υψηλής ανάλυσης :a0210:

Γιωργο σ ευχαριστω, το μονο που μενει πλεον ειναι να αποδειξει τη συνεπεια του ως καταστημα και το you.gr.. Θα ενημερωσω το φορουμ για τις εντυπωσεις μου μολις παρω την τηλεοραση!

Ψάχνω και γω για 32άρα για την κρεββατοκάμαρα και δεν θέλω να έχω στο μέλλον εξτρά κουτιά για τυχόν mpeg4 ψηφιακά κανάλια. Παράλληλα θα κουμπώσω πάνω του και ένα Egreat 34B που θα βλέπει τις ταινίες από τον Home Server του σπιτιού. Η ερώτηση είναι η εξής: Έχει νόημα να είναι fullHD για θέαση από τα 3 μέτρα?

Το δίλλημα είναι ανάμεσα στις LG LH2000 (HDready, 400 ) και LH3000 (full HD, 480 ). Εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο κοντινό σε χρήματα...

Έχει νόημα να είναι fullHD για θέαση από τα 3 μέτρα?
Το δίλλημα είναι ανάμεσα στις LG LH2000 (HDready, 400 ) και LH3000 (full HD, 480 ). Εκτός αν υπάρχει και κάτι άλλο κοντινό σε χρήματα...

Στις 32" και για τέτοια απόσταση, όχι...

Σορρυ που επανερχομαι..

Λοιπον η γκαντεμια σε σχεση με τις τηλεορασεις καλα κρατει..

εκει που βλεπαμε τηλ, ξαφνικα κλεινει και αναβοσβηνει το κοκκινο λαμπακι της τηλ συνεχως. Την ξανανοιγω, παιζει 1-2 λεπτα και ξανακλεινει..τι μπορει να συμβαινει? Η τηλ ειναι 20 ημερων, προλαβαινω κανα doa (και να μην προλαβαινω απ οτι διαβασα εχω δικαιωμα υπαναχωρησω απ τη συμβαση η να απαιτησω αντικατασταση)..

Να την παω πισω? Ειναι μηπως καμια ρυθμιση?

Το πόσες φορές αναβοσβήνει το λαμπάκι είναι ένδειξη του τι πρόβλημα υπάρχει. Το πιο πιθανό είναι κάποιος αισθητήρας να λαμβάνει ένδειξη ρεύματος που δεν θα έπρεπε και κλείνει αυτόματα την τηλεόραση.

Κατά την γνώμη μου:

α) Τηλέφωνο στο κατάστημα και αναφορά πως είναι λίγων ημερών και έχει παίξει ελάχιστες ώρες και απαιτείς αντικατάσταση.

β) Αν δεν βρίσκεις άκρη με το α, τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη της Sony με την ίδια απαίτηση.

Εγινε Γιωργο, σ ευχαριστω!

Αντε παλι να δουμε ακομα δεν την πηραμε..

Λοιπον η κατασταση εχει ως εξης (ασχοληθηκε ο πατερας μου).

Η Γιου (το τοπικο καταστημα στη Λαρισα) δεν αναγνωριζει καμια ευθυνη και μας στελνει στα κεντρικα. (η παραγγελια εγινε μεσω ιντερνετ).

Τα κεντρικα σε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τονο (φαινεται η ευγενεια κραταει μονο μεχρι να παραγγειλεις) μας παραπεμπουν στην σονυ, αρνουμενοι να δεχτουν οποιαδηποτε ευθυνη.

Η σονυ ΑΡΝΕΙΤΑΙ να μας δωσει τα τηλεφωνα των κεντρικων της (παρτε το απ το 118..) και προχωρα στην επισκευη.

Το 1520 μας λεει οτι πρεπει αναγκαστικα να δεχτουμε επισκευη και αντικατασταση εχουμε δικαιωμα να απαιτησουμε ΜΟΝΟ αν παρουσιασει το ιδιο προβλημα ξανα μετα την επισκευη. Αλλιως δε μπορει να γινει τιποτα.

-1 στη you και -1 στη σονυ για τον τροπο συμπεριφορας και ομιλιας. Για τα υπολοιπα θα δουμε.