Αγορα τηλεορασης 40-42'',budget +/- 500 ευρω

συμφωνω με την πρόταση του μιχάλη. την pv350 λογικά θα την δείς σε γερμανική αλυσίδα (μμ).

Φίλε πρέπει να συγκρίνεις την U30 δίπλα σε μία ίσης αξίας και κατηγορίας για να κρίνεις αν είναι best buy.
Για Nigio.

Πράγματι, η σύγκριση θα πρέπει να γίνει με τηλεόραση παρεμφερούς αξίας. Στις Plasma (που έψαξα πολύ και εγώ) τα πράγματα έχουν ως εξής:

C3, U30, D450, D490, PT353, PW450, PV350 παίζουν πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία, όλες έχουν τα υπέρ και τα κατά, αλλά τελικά μόνο το μάτι του αγοραστή μπορεί να αποφασίσει ποιά του ταιριάζει.

Οι Samsung, για παράδειγμα, παίζουν τα πάντα στον ενσωματωμένο player. Η D490 έχει και 3D για όποιον ενδιαφέρεται.

Οι LG έχουν καλό player και γενικά φαίνονται τίμιες. Η PW450 έχει κι αυτή 3D, passive νομίζω.

Οι Panasonic κουβαλάνε το όνομα που έχει δημιουργήσει η εταιρία στις Plasma. Τη.. "χάρη", δεν είμαι σίγουρος. 3D μοντέλο στην κατηγορία αυτής της τιμής θα είναι η UT30 όταν αποφασίσουν οι μεγάλες αλυσίδες να πουλήσουν το προϊόν στην αξία που πρέπει κι όχι στην τιμή της ανώτερης στο lineup ST30 (Ελλαδιστάν μια ζωή).

Δεν είναι όλες οι τηλεοράσεις ίδιες, όπως και δεν μπορούν όλες να κάνουν τα πάντα. Σίγουρα θα χρειαστούν υπαναχωρήσεις για να διαλέξει κάποιος αυτή που θα πάρει. Πχ Αν κάποιος βολεύεται με HD Ready (οι περισσότεροι, σίγουρα, αλλά ο καταναλωτισμός δεν μας αφήνει να διαλέξουμε σύμφωνα με τις ανάγκες μας..) ή όχι, αν θέλει 3D ή όχι και τί 3D θέλει, αν ο κορεσμός των χρωμάτων είναι επαρκής, αν υπάρχουν επαρκείς ρυθμίσεις, αν το μαύρο είναι όντως μαύρο.. κλπ..

Last edited: