Αγορα τηλεορασης 40-42 ιντσες 1200-1300 ευρω

gus13ilion

New member
8 September 2008
1
Καλημερα παιδια ειναι η πρωτη φορα που γραφω στο φορουμ,αν και το παρακολουθω αρκετα συχνα.Μαλιστα απο εδω ειχα συμβουλευτει και ειχα παρει μια samsung Α656 περυσι τον δεκεμβρη την οποια το καλοκαιρι μου κλεψανε (ουδεν σχολιον).Εφτασε λοιπον η ωρα μετα απο μερικους μηνες χωρις τηλεοραση να παρω αλλη,και εδω και εναν μηνα αρχισα να ψαχνομαι παλι.Οφειλω να ομολογησω πως μπερδευτηκα περισσοτερο απο την 1η φορα πριν εναν χρονο,γιατι τωρα στο παιχνιδι παιζουνε και πλασμα αποτι διαβαζω,οποτε ειμαι λιγο χαμενος και θα ηθελα την συμβουλη σας.Μπαινω στο ψητο λοιπον,η τηλεοραση θα ειναι για χρηση (η σειρα μπαινει με βαση προτεραιοτητα) :

1. Ταινιες σε PS3,ειτε απλο dvd ειτε οποτε βρισκω b r
  2. Παιχνιδια στο PS3
  3. Λιγα καναλια,εκτος και αν φτιαξει μαζι με το σημα της (ερχεται το ψηφιακο) και το προγραμμα της.
  4. Η αποκτηση nova μαλλον ειναι αρκετα μακροπροθεσμος στοχος

Αν βοηθαει αυτο, το μερος στο οποιο θα την εχω θα εχει αρκετο φως την μερα.Δεν παιζει για παραπανω ιντσες καθως η αποσταση θεασης ειναι 2 με 2,5 μετρα και η αλλη ηταν 40αρα και με ειχε βολεψει πολυ.Οπως ξαναειπα τα λεφτα μου κυμαινονται απο 1200-1300 ευρω,και επισης να πω πως δεν βιαζομαι παρα πολυ για την αγορα της,καθως μπορω να περιμενω μπας και βγει κατι καλο σε κανα-δυο μηνες.Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας,θα ειναι καταλυτικη.

Νομιζω οτι αυτο το νημα ειναι σχετικο με τα ερωτηματα σου...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=56888

Αφου δινεις τοσα λεφτα κατα την γνωμη μου ειναι κριμα να τα χαραμισεις σε 40-42" , καλυτερα να κοιταξεις σε 46" και μαλλον LCD λογω παιχνιδιων (αν και πολλοι παιζουν και σε πλασμα)...