Αγορά τηλεόρασης 40,42 ίντσες

uncommandable

New member
21 April 2009
5
Καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια tv για το δωμάτιο μου μέχρι 42 ίντσες, κυρίως για ταινίες και παιχνίδια (ps4, xbox one). Είμαι ανάμεσα στα εξής μοντέλα lg 42lb731v ή 42lb700v δεν ξέρω τι διαφορές έχουν, sony kdl-42w829b, samsung ue40h6410 και panasonic tx-40ax630. Ποια μου προτείνεται? Αν υπάρχει και κάποια άλλη μέχρι 650 ευρώ πείτε μου. Ευχαριστώ.[h=2][/h]

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο χώρο που θα τοποθετηθεί ? Αν δεν βλέπεις αθλητικά, η Sony W605B είναι αρκετά καλή επιλογή.

Καλύτερα να δεις για 50", εφόσον θέλεις και 3D. Εντός του budget σου βρίσκεις, μεταξύ άλλων, την Samsung H6400.

Καμιά. Στα 2,5 μέτρα κοιτάζεις για τουλάχιστον 46" για HD θέαση. Για 3D χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη.

2.5 μέτρα είναι η μέγιστη απόσταση που μπορώ να κάτσω στο δωμάτιο. Η πολυθρόνα είναι αρκετά πιο κοντά στην τηλεόραση

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40,42 ίντσες

Υπάρχει κάποιος περιορισμός στο χώρο που θα τοποθετηθεί ? Αν δεν βλέπεις αθλητικά, η Sony W605B είναι αρκετά καλή επιλογή.

γιατί όχι για αθλητικά η w605b?

μια χαρα θα εισαι στα αθλητικα με την 605b.μονο που βγαίνει μόνο σε 40άρα. για 2,5 μέτρα και με 42 εισαι οκ.

Η W605B, εκτός της έκδοσης στις 60", είναι στα 50 Hz. Οπότε, αναλόγως της απόστασης θέασης είναι δυνατόν να παρατηρηθεί motion blur κατά την παρακολούθηση αθλητικών, κάτι που περιορίζεται με κάποια τηλεόραση 100 ή 200 Hz.

αγαπητε michali εχω την 705 και δεν εχω παρατηρησει κανενα motion blur ουτε εγώ ουτε φίλοι μου σε παρακολουθηση αθλητικου περιεχομενου. δεν θα διαφωνουσα οτι οσο πιο ψηλα Hz εχει μια tv τοσο το καλυτερο βέβαια.

Το ότι δεν έχετε παρατηρήσει όμως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Εξαρτάται, όπως γράφω και πιο πάνω, από την απόσταση θέασης.

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 40,42 ίντσες

αγαπητε michali εχω την 705 και δεν εχω παρατηρησει κανενα motion blur ουτε εγώ ουτε φίλοι μου σε παρακολουθηση αθλητικου περιεχομενου. δεν θα διαφωνουσα οτι οσο πιο ψηλα Hz εχει μια tv τοσο το καλυτερο βέβαια.
Εαν στην 705-6 σε αθλητικα, ενεργοποιησεις την δυνατοτητα football mode, οντως βελτιωνει καπως την κινηση.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40,42 ίντσες

Το ότι δεν έχετε παρατηρήσει όμως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Εξαρτάται, όπως γράφω και πιο πάνω, από την απόσταση θέασης.

Καλημέρα και από μένα. Το motion blur παρατηρείται περισσότερο όσο πιο κοντά είσαι, σωστά; Ή το έχω καταλάβει τελείως λάθος;

ΥΓ. Το νιώθω ότι η ερώτηση φαίνεται τελείως χαζή στους γνώστες, και μη ίσως, αλλά αν δεν ρωτήσεις δεν πας στην πόλη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Όπως όλες οι ατέλειες ή "προβλήματα" της εκάστοτε τηλεόρασης και ανάλογα με τις "ευαισθησίες" του κάθε ατόμου...