Αγορά τηλεόρασης 40-42"...

djmichigan

New member
7 March 2011
1
Παιδιά καλησπέρα.

Είμαι στην διαδικασία εύρεσης τηλεόρασης με budget 850 με 950 Eurο max, απόσταση θέασης 2 εώς 3.5 μετρα (γωνιακός καναπές). Ήμουν ετοιμος για την Samsung 46d5000 μέχρι την ώρα που τέθηκε το θέμα με τα 50hz. Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι πολύ TV και avi -οχι παντα καλής ποιότητας-για την μικρή κόρη, BD dvd και mkv για ταινίες πιο αραιά . Δεν θέλω να πάω σε πλάσμα καθώς δεν έχω αρκετό χρόνο να την προσεξω και να ασχοληθώ με στρωσίματα και λοιπά, καθώς επίσης και ότι θα παίζει αρκετές ώρες που εγώ θα λείπω και δεν είμαι σίγουρος πόσο θα την προσέξουν οι λοιποί που δεν είναι και τόσο της τεχνολογίας. Γνωρίζω για την κινηματογραφική ανωτερότητα των πλάσμα αλλά έχω αποφασίσει να μην πάω προς τα εκεί. Σε ότι αφορά από επιλογές είμαι κατά σειρά προτεραιότητας ανάμεσα στην Samsung 40d6100, lg 42lw4500, Panasonic 42E30. Βασική προτεραιότητα είναι η καλή εικόνα, η κίνηση όταν πρόκειται για ποδόσφαιρο και το 3D υπάρχει καλό είναι. Γνωρίζω για αποστάσεις θέασης και τα σχετικά αλλά το budget μεχρι εκεί φτάνει για lcd.
H γνώμη σας για τις παραπάνω ή εναλλακτικές προτάσεις θα ήταν χρήσιμες.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Εγω θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις για πλασμα.

Αν ηταν τοσο ευκολο να παθει κατι τα παιδια μου θα την ειχαν καταστρεψει προ πολλου.

Μην σου πω οτι ουτε και γρατζουνιες εχει παθει (οι πλασμα εχουν πιο ανθεκτικο καλυμα οθονης) παροτι εχουν εκτοξευτει πανω και κατι hot wheels του γιου μου.

Οποτε αντι να παρεις ενα δειγμα τηλεορασης 40" κοιτα αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/325336/Panasonic-TX-P50U30E-50.html?keyphrase=50U30

Και εγώ νομίζω πως η U30 μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε lcd...(υπεροχή τεχνολογίας plasma).Βέβαια υπάρχει πρόβλημα με την κίνηση στα 50hz όπως επίσης δεν διαθέτει IFC,αλλά double scan 100hz.Εάν συνδέεις πάνω pc ή προορίζεται για gaming καλύτερα να πας σε Samsung lcd.Κατά τα άλλα οι Plasma είναι πολύ καλύτερες.