Αγορά τηλεόρασης 40-43" κυρίως για χρήση media player

drspiros

AVClub Addicted Member
...και ταβάνι τα 400 ευρώ!
Κλίνω προς την LG 43LH560V, η οποία διαθέτει και δορυφορικό δέκτη (+1 για μένα), αλλά όπως έχω δει και σε review έχει πλήθος ρυθμίσεων για τους εξωτερικούς υπότιτλους (θέση, μέγεθος, χρονοσυντονισμό κτλ.)

Έχετε κάποια άλλη πρόταση υπόψιν;

Οταν γράφεις χρηση media player,εννοείς ότι θα βλέπεις ταινίες και σειρές απο τον ενσωματωμένo player?
Τι αποσταση θέασης έχεις? Βλέπεις και υπο γωνία? Βλέπεις και σε σκοτεινό χώρο, ή η θέαση γίνεται πάντα με φως?

Ακριβώς, και απ' ό,τι είδα σε ένα review στο youtube σε αυτόν τον τομέα είναι πολύ δυνατό.
Η απόσταση πρέπει να είναι στα 3-4 μέτρα. Όχι υπό γωνία ιδιαίτερα.
Εάν θα βλέπω σειρές και ταινίες σκοτάδι (ή ημίφως).

(πάντως η βασική λύση παραμένει ο προβολέας μου, η συγκεκριμένη προορίζεται για κρεβατοκάμαρα).

Για θέαση σε υπνοδωμάτιο καλύτερα να πας σε τηλεόραση με VA panel. O καλύτερος ενσωματωμένος player είναι της Samsung, η οποία έχει και VA panels.

Πάρε ένα κουτάκι αντροιντ να κάνεις τις δουλειές που θέλεις και εστιασε την αγορά της τηλεόρασης καθαρά στην ποιότητα του πάνελ της.
Με τους ρυθμούς που κινούνται τα πράγματα, σε έξι μήνες οι δυνατότητες media player της τηλεόρασης (της οποιασδήποτε τηλεόρασης με ενσωματωμένο player) θα είναι παρωχημενες. Την ποιότητα όμως τηλεθέασης ενός καλού πανελ θα την απολαμβάνεις για χρόνια.

Έχω τέτοιες συσκευές (όπως και δορυφορικό δέκτη) συνδεδεμένα στον προβολέα, δεν μπορώ δυστυχώς να τα αγοράζω εις διπλούν ή να να μεταφέρω συνέχεια. Γι' αυτό ψάχνω κάτι με όσο πιο δυνατόν λιγότερα καλώδια.

Από Samsung έχω καταλήξει στην 5500 και 6200 και από LG σε κάποια μοντέλα 5xx και 630/632.

Σκοτεινό περιβάλλον, θέαση στην ευθεία σημαίνει αποκλεισμός ips πάνελ άρα LG και όποια μοντέλα άλλων εταιριών τα φορούν.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40-43" κυρίως για χρήση media player

Δεν το κατάλαβα όπως το έγραψες, δηλ. να αποκλείσω τις LG?

Ναι απέκλεισε τις LG τηλεοράσεις.
Όμως δεν έχουν ips πάνελ μόνο οι τηλεοράσεις της LG αλλά και κάποια μοντέλα άλλων εταιριών να αποφύγεις και αυτά τα μοντέλα για τον ίδιο λόγο.