Αγορά τηλεόρασης 40-43

fontastrelos

New member
18 February 2016
11
Θα ήθελα να αγοράσω μια τηλεόραση για τους γονείς μου 43' σκεφτόμουν, η απόσταση θέασης είναι από 2-3 μέτρα. Θα παρακολουθούν κυρίως τηλεόραση digea. Μπορεί να την χρησιμοποιώ και εγώ για καμιά ταινία.
Θα ήθελα να έχει dvb-t2 , βεβαία δεν ξέρω αν θα χρειαστεί ποτέ, και λέω να μην είναι smart, θα την κάνω εγώ με κάποιο chromecast.
Θα ήθελα την γνώμη σας, ψάχνω εδώ και 2 μήνες και δεν ξέρω τι να πάρω. Το budget 300-450.
Εγώ σκέφτηκα να πάρω αυτή,
http://www.e-shop.gr/tv-lg-43lf510v-43-led-full-hd-p-PER.170619

Κάτι σε 43'; ή κάποια άλλη πρόταση; το 450 είναι το max θα ήθελα να δω και κάτι πιο φτήνο.

Στα τρία μέτρα μια 48" είναι μικρή ακόμα και για τηλεοπτικό και ειδικά για ταινίες.

Καλημέρα, θέλω να ρωτήσω αν αυτή η τηλεόραση αξίζει η να πάρω κάποια άλλη μέχρι αυτά τα λεφτά. Έλεγα αυτη γιατί έχει dvb-t2 ή δεν χρειάζεται γενικά αυτό. Θα ήθελα κάποιον να με βοηθήσει στην επιλογή. Ευχαριστώ πολύ.
http://www.e-shop.gr/tv-lg-49lf510v-49-led-full-hd-p-PER.157798

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40-43

Στα τρία μέτρα μια 48" είναι μικρή ακόμα και για τηλεοπτικό και ειδικά για ταινίες.

Γιατί, βρε παιδιά, είναι μικρή η 48αρα για τηλεοπτικό; Θεωρείτε το σημα της τιβι ποιοτικό στις 576 γραμμές;

Καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας.
Τελικα θα παρω καποια τηλεοραση 48-50' θα μου προτεινατε κατι καλο κ φτηνο. Κοντα στα 450-500 εγω εχω δει την lg 48lf510v & την samsung UE48J5100 & UE50J5100.
Οι πρώτη έχει αποκωδικοποιητη dvb-t2 οι άλλες μάλλον οχι. Θα ηθελα μια βοήθεια αν ειναι να παρω καποια απο αυτες τις 3 ή καποια αλλη αν θεωρειτε κατι καλύτερο. Θα το εκτιμουσα αν απαντουσε καποιος, γιατί θελω να την παραγγειλω αυριο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Σε ευχαριστώ θα τις κοιτάξω και θα δω. Οι 2 από αυτές είναι smart ή άλλη όχι. Εσύ προτείνεις κάποια από αυτές τις 3;

Πριν 4 ώρες που το έγραφα η Panasonic ξεκινούσε απο τα 499 :argh:

Τώρα δεν μπορώ να στην προτείνω γιατί αν είναι να φτάσεις εκεί, υπάρχει και η Samsung 48J6200 και το πράγμα περιπλέκεται.

Αν την βρω 499 αξιζει αυτη λες απο τις αλλες 2; Για πιο λογο λες ότι ειναι καλύτερη; απλα ρωταω γιατι δεν τα ξερω καλα.
Πραγματικά σε ευχαριστώ για την βοήθεια, γιατι είμαι παρα πολυ μπερδεμένος και δεν ξέρω τι να διαλεξω.

Υπάρχει στο plaisio. Τουλάχιστον τώρα που μιλάμε. Γιατί πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη; Τα 100hz είναι αληθινά;

Μα που το είδες το καλύτερη βρε φίλε; Σου έγραψα ότι όταν στη πρότεινα είχε την ίδια πάνω κάτω τιμή με τις άλλες 2. Τώρα που είναι στα 550 είναι δύσκολο να σου την προτείνω γιατι υπάρχει η 48J6200