ΑΓΟΡΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 40" ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

K.ROMPOTIS

AVClub Fanatic
22 August 2009
10,924
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Οπως λέει κι ο τίτλος χρειάζομαι μια τηλεόραση χωρίς απαιτήσεις κι εξηγούμαι: Η παρούσα τηλεόραση (SONY KDL 32L4000) δεν είναι καν 1080ρ δεν έχει ενσωματωμένο δέκτη mpeg4 κι έτσι με αναγκάζει σε χρήση splitter για να έχω δύο συσκευές pass trhough ώστε και το ps3 να το χρησιμοποιεί ο πιτσιρικάς χωρίς να ανοίγω ενισχυτές, είναι 32 ίντζες και θέλω να την βάλω στην κρεββατοκάμαρα που υπάρχει ήδη δέκτης, να ξαλαφρώσω απ το hdmi splitter και να έχω μόνο το ps3 pass trhough αφού η νέα τηλεόραση θα έχει δέκτη mpeg4, η χρήση της θα είναι απλά τηλεοπτικό και παιχνίδια που παίζει ο μικρός στην κονσόλα πάλι χωρίς απαιτήσεις. Ταινίες και ποδόσφαιρα δεν με ενδιαφέρουν καθώς υπάρχει προβόλι, ούτε 3d, smart, γιατί δεν πιστεύω ότι στο μπάτζετ που ενδιαφέρομαι να κινηθώ (αυστηρά 300 ευρώ) θα βρω κάτι, με ενδιαφέρει απλά για τα παιχνίδια του πιτσιρικά, να χαζεύω ξαπλωμένος ό,τι δεν βλέπω στον προτζέκτορα εγώ κι όποιος είναι παρών στο σπίτι για να καταλάβετε τη χρήση που θέλω, απλά οπωδήποτε να είναι αξιόπιστη μην τρέχω σε ένα χρόνο για άλλη ή σε σέρβις για βλάβες γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ η αλήθεια είναι έχω τρομάξει, ευχαριστώ.

απλά οπωδήποτε να είναι αξιόπιστη μην τρέχω σε ένα χρόνο για άλλη ή σε σέρβις για βλάβες γιατί με αυτά που έχω διαβάσει εδώ η αλήθεια είναι έχω τρομάξει, ευχαριστώ.
Oσο γι' αυτο, με καμια δεν εισαι σιγουρος, απλα ειδικα η lg, αν διαβασεις γενικα στο internet και στο forum, εχει καπως καλυτερο service, απο ολες τις μεγαλες εταιρειες του χωρου

Θα προτιμούσα την Η5000, κυρίως για την πιο αξιόπιστη αντιπροσώπευση που έχει στην χώρα μας.

Υπάρχουν όμως δύο θεματάκια, η Toshiba προσφέρει smart tv και μπορώ να την πάρω με έκπτωση λόγω κολλητού στο κατάστημα στα 288 ευρώ ενώ τη Samsung θα την πάρω 310 με την έκπτωση και δεν έχει smart, νομίζω ότι μάλλον στην Toshiba θα καταλήξω αλλά θα περιμένω μέχρι να πουληθεί το hdmi splitter να συμπληρώσω τα λεφτά μήπως πέσει κι άλλη πρόταση στο τραπέζι που δεν έχω εξετάσει, σε ευχαριστώ.

το θεμα δεν ειναι μονο η διαφορα στα χρημματα την τοσιμπα δεν την γνωριζω εχω δη την Η5000 moy αρεσε σαν εικονα μιας και την συντονυσα σε φυλο μου.....
βεβαια αν δεν υπαρχουν τα χρημματα λιγο δυκολο αυτη την εποχη καλες επιλογες

Για αυτή τι λέτε; Η αυτή;
μολις χθες εγκατεστησα τσεκαρα και ρυθμισα μια 48h5000.. τα τεστ ομοιομορφία, clouding,banding,καμμενα πιξελ τα πέρασε με μεγαλη επιτυχια.το τηλεοπτικο ηταν παρα πολυ(παραξενευτηκα ) καλο ενω Τα χρώματα ήταν ιδιαιτερα ζωντανα και με σωστο κορεσμο...η ποιοτητα κατασκευης ηταν καλη για την κατηγορια ενω η κινηση ηταν πολυ καλη για την κατηγορια της..σε συγκριση με την σονυ w605b προτιμω την samsung σε εικονα εστω και ελάχιστα.....συμπέρασμα οτι αξίζει μιας και θα σε ικανοποιησει για τα χρηματα που ζηταει..μονο αρνητικο οι λιγες θυρες για hdmi και usb

Last edited: