Καλησπερα,
Καταρχας ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους γραφουν στο forum. Ελυσα πολλες αποριες μου ( μου δημιουργηθηκαν βεβαια αλλες τοσες...) και εμαθα για πραγματα που μεχρι τωρα αγνοουσα.
Τωρα, θελω να αγορασω μια τηλεοραση για το σαλονι. Εχω καταληξει στις 40" ( μεχρι 42" το πολυ) και budget εως 700 Ευρω maximum. (Sorry αλλα βλεπε κριση , ΔΝΤ κτλ)
Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθεί για
1) ταινίες -σειρες
2)Συνδεση με υπολογιστη ( επεκταση του μονιτορ σαν web browser κυριως)
2) xbox360 kinect
3)τηλεοραση -τηλεθεαση ( αστην να παιζει μονη της...)
( 4) ΔΕΝ βλεπω ποσοσφαιρο -μπασκετ κτλ !!! )
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να εχει καλο media player, που σημαινει απροβληματιστα αναπαραγωγη απο usb video με υποτιτλους srt κλτ. (please help δεν βρηκα πολλες πληροφοριες για αυτο).
Μετα απο μελετη κατεληξα στα παρακατω μοντελα :
1)Samsung LE-40C650 (610euros):worshippy:
2)Samsung UE40D5500 40" (700euros)
3)Samsung LE40C530 LCD TV 40''(510 euros) (Δες τιμη...)
4)Panasonic TX-P42U30 Plasma TV 42'' (600euros)
Το προβλημα μου ειναι αν η C650 εχει καλυτερη εικονα-media player απο την φετεινη d5500( που διαθετει και κατι smart tv μπλα μπλα.... αλλα ειναι μικροτερη σειρα)
Εσεις τι λετε???Αλλες προτασεις?
Thanks
ΥΓ Εξαιρουνται προτασεις του στυλ με αλλα 200 ευρω μπορεις να παρεις την ... που εχει και...
(Οκ για κανα 50 το συζηταμε...)
Καταρχας ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους γραφουν στο forum. Ελυσα πολλες αποριες μου ( μου δημιουργηθηκαν βεβαια αλλες τοσες...) και εμαθα για πραγματα που μεχρι τωρα αγνοουσα.
Τωρα, θελω να αγορασω μια τηλεοραση για το σαλονι. Εχω καταληξει στις 40" ( μεχρι 42" το πολυ) και budget εως 700 Ευρω maximum. (Sorry αλλα βλεπε κριση , ΔΝΤ κτλ)
Η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθεί για
1) ταινίες -σειρες
2)Συνδεση με υπολογιστη ( επεκταση του μονιτορ σαν web browser κυριως)
2) xbox360 kinect
3)τηλεοραση -τηλεθεαση ( αστην να παιζει μονη της...)
( 4) ΔΕΝ βλεπω ποσοσφαιρο -μπασκετ κτλ !!! )
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ να εχει καλο media player, που σημαινει απροβληματιστα αναπαραγωγη απο usb video με υποτιτλους srt κλτ. (please help δεν βρηκα πολλες πληροφοριες για αυτο).
Μετα απο μελετη κατεληξα στα παρακατω μοντελα :
1)Samsung LE-40C650 (610euros):worshippy:
2)Samsung UE40D5500 40" (700euros)
3)Samsung LE40C530 LCD TV 40''(510 euros) (Δες τιμη...)
4)Panasonic TX-P42U30 Plasma TV 42'' (600euros)
Το προβλημα μου ειναι αν η C650 εχει καλυτερη εικονα-media player απο την φετεινη d5500( που διαθετει και κατι smart tv μπλα μπλα.... αλλα ειναι μικροτερη σειρα)
Εσεις τι λετε???Αλλες προτασεις?
Thanks
ΥΓ Εξαιρουνται προτασεις του στυλ με αλλα 200 ευρω μπορεις να παρεις την ... που εχει και...
(Οκ για κανα 50 το συζηταμε...)