Αγορά τηλεόρασης 40" μεχρι 1000 Ε

Xμμ. Ισως τοτε παω για την 46c750. Πιθανοτατα θα αποφασισω το απογευμα που θα τις δω κι απο κοντα. Βεβαια στην τελευταια μου βολτα στο Mall ακομα κι οι 40αρες μου φανηκαν τερατα :p
Τοσα χρονια στις 32 ιντσες μαθαινεις. Θα συνηθησω βεβαια δεν τιθεται θεμα.
Το συν της Samsung ειναι οτι εχει και γυαλια μαζι απ'οτι διαβασα. Και επειδη ειναι και ccfl δεν θα παρουσιαζει τα προβληματα των LED. Κι η αλλη εχει local dimming οπως λες βεβαια αλλα δεν ξερω ποσο καλα δουλευει.
Το μονο που με προβληματιζει στην samsung ειναι οτι σε 46αρες παρατηρηθηκε blinking problem. Ξερεις τι ακριβως ειναι αυτο? Γιατι το εψαξα αλλα δεν καταλαβα ακριβως.
Δεν αναβοσβηνει ακριβως η τηλεοραση απ'οτι καταλαβα αλλα σαν να μαυριζει στιγμιαια η οθονη.

Last edited:
Backlight blinkin....δηλαδή διαρροή του φωτός από το πανελ...εγώ που την έχω δει δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μπορώ να πω.Η sony διαχειρίζεται καλά τον τοπικό εξασθενιτή φωτός.Επίσης να ξέρεις ότι ο έσω της κόσμος είναι της Samsung.

Backlight blinkin....δηλαδή διαρροή του φωτός από το πανελ...εγώ που την έχω δει δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο μπορώ να πω.Η sony διαχειρίζεται καλά τον τοπικό εξασθενιτή φωτός.Επίσης να ξέρεις ότι ο έσω της κόσμος είναι της Samsung.

Nαι ξερω ειχα δει ενα teardown.
Μετα απο μια βολτα στα μαγαζια κατεληξα στην σονυ τελικα.
Και η εικονα μου αρεσε καπως καλυτερα. Μπορει να παιζαν ρολο κι οι ρυθμισεις βεβαια, αλλα κι οι 2 κομπλε ηταν. Ο αλλος λογος ειναι οτι δεν θα παω για 46".
Ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σας παιδια.