Αγορά τηλεόρασης 40’’

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

OTTO

New member
12 January 2012
10
[FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Καλημέρα στο [/FONT][FONT=&quot]forum[/FONT][FONT=&quot],[/FONT]
[FONT=&quot] Μετά από μια έρευνα που έκανα έχω καταλήξει σε δυο [/FONT]
[FONT=&quot]1. [/FONT][FONT=&quot]Sony KDL-40EX720 40" (559 ευρώ στο Πλαίσιο)[/FONT]
[h=1][FONT=&quot]2. [/FONT][FONT=&quot]Samsung UE40D6100 LED 3D TV 40'' [/FONT][FONT=&quot](615 ευρώ στο Πλαίσιο)[/FONT][FONT=&quot][/FONT][/h] [h=1][FONT=&quot]Ποια είναι η γνώμη σας;[/FONT][/h]

Για ποια απόσταση θέασης και χρήση ? Μεταξύ των δύο, η D6100 έχει ένα πλεονέκτημα εξαιτίας του ενσωματωμένου media player.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40’’

απόσταση θέασης 2m
χρήση όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Τι τηλεόραση είχες μέχρι τώρα ? Γιατί αν είχες καμμιά CRT η "μετάβαση" σε LCD ίσως σε ξενίσει κάπως. Επίσης αν δεν έχεις ιδιαίτερα φωτεινό χώρο μπορείς να δεις και φθηνότερες επιλογές σε plasma.

έχω μια 29'' crt, o χώρος μου δεν είναι ιδιαίτερα φωτεινός αλλά έχω θέμα με την θέση που θα μπεί η ΤV χωράει max 40''

Η ΕΧ720 έχει καλύτερη γωνία θέασης και λιγότερες ανακλάσεις. Η D6100 έχει καλύτερη αντίθεση (λόγω Ultra Clear Panel) και media player.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 40’’

το μεγιστο πλατος είναι 97cm

Η ΕΧ720 έχει καλύτερη γωνία θέασης και λιγότερες ανακλάσεις. Η D6100 έχει καλύτερη αντίθεση (λόγω Ultra Clear Panel) και media player.

To media player δεν με ενδιαφέρει έχω εξωτερικό