Αγορά τηλεόρασης 42" 46"-47" μόνο για hd περιεχόμενο...

king2009

Supreme Member
5 December 2008
4,190
Λοιπόν ήρθε καιρός για καινούργια τηλεόραση.Θα ήθελα να μου προτείνετε μία τηλεόραση σε αυτο το μέγεθος μέχρι 950 ευρω.Η τηλεόραση θα δείχνει μόνο 1080p ταινίες και λιγότερο 720p απο το wd media player.Και μερικά δορυφορικά κανάλια.Καθόλου sd εννοείται.Η απόσταση θα είναι στα 2,5μέτρα.Μου άρεσε αρκετά αυτή(http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Philips-42PFL8404H-LCD-TV-42.htm) αλλά ίσως ειναι ακριβή για 42".Επίσης είδα κάποιες tv στις 50" με 750 ευρώ αλλά πλ μικρή ανάλυση.Τέλος θα ήθελα να αναφέρω ότι επειδή μένω σε χωριό τα μεταφορικά απο το πλαισιο είναι 0 οπότε επειδή έχω βρει στο skroutz τις ίδιες τηλεοράσεις πολύ φθηνότερες δεν θα ήθελα να έχει πολλά μεταφορικά.Όποιος το κατέχει το άθλημα ας βοηθήσει.Με ενδιαφέρει πάνω απ όλα η ποιότητα.Ούτε ο ήχος(έχω home cinema) ούτε τα πολλά hdmi η τα usb που παίζουν ταινίες.

Eγώ θα σου πρότεινα, βάσει των απαιτήσεών σου, να κάνεις λίγο υπομονή και να κατευθυνθείς σε κάποια FullHD Plasma 50" από τις νέες σειρές των Panasonic, LG ή Samsung...

Και οι τρεις, το πολύ σε ένα μήνα θα κυκλοφορούν σχετικά μοντέλα από 850 ευρώ...

Σε ενδιαφερει η "κινηματογραφικη" εικονα η η "εντυπωσιακη" εικονα?

Το πρωτο παραπεμπει σε πλασμα και το δευτερο σε LCD...

Παντως αυτη που αναφερεις ειναι και πολυ ακριβη και με μετρια εικονα...

Eγώ θα σου πρότεινα, βάσει των απαιτήσεών σου, να κάνεις λίγο υπομονή και να κατευθυνθείς σε κάποια FullHD Plasma 50" από τις νέες σειρές των Panasonic, LG ή Samsung...

Και οι τρεις, το πολύ σε ένα μήνα θα κυκλοφορούν σχετικά μοντέλα από 850 ευρώ...

Και εγώ έτσι το σκέφτηκα απο τη μια αλλά θα μιλάμε για 850(32") και όχι 42" η παραπάνω.Και επιπλέον αυτό το burn in μπορεί να είναι σπάνιο φαινόμενο στη νέα γενιά αλλά και πάλι θέλει 200 ώρες σίγουρα για να στρώσει.Μπορώ να περιμένω αλλά μέχρι τέλη Απρίλη πρέπει να την έχω.

Σε ενδιαφερει η "κινηματογραφικη" εικονα η η "εντυπωσιακη" εικονα?

Το πρωτο παραπεμπει σε πλασμα και το δευτερο σε LCD...

Παντως αυτη που αναφερεις ειναι και πολυ ακριβη και με μετρια εικονα...

Με ενδιαφέρει η εικόνα να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθινή στην κίνηση στα χρώματα στα 1080p/24.Αυτή την επέλεξα γιατί έχει το ambilight και έχει το pixel plus Pixel Precise HD... Επαναλαμβάνω σήμα sd δεν παίζει ποτέ να δω ούτε dvd.1080 me 15mb μέσο bitrate.

Με ενδιαφέρει η εικόνα να είναι όσο το δυνατόν πιο αληθινή στην κίνηση στα χρώματα στα 1080p/24.

Ισα ισα αφου σε ενδιαφερει η φυσικη κινηση και χρωματα πρεπει να αποφυγεις τις Philips...

Tο Pixel Precise επεμβαινει τοσο στα χρωματα οσο και στην κινηση σε σημειο που κατα την γνωμη μου γινεται αφυσικη...σαν να βλεπεις την ταινια γυρισμενη με ερασιτεχνικη βιντεοκαμερα...

Ισα ισα αφου σε ενδιαφερει η φυσικη κινηση και χρωματα πρεπει να αποφυγεις τις Philips...

Tο Pixel Precise επεμβαινει τοσο στα χρωματα οσο και στην κινηση σε σημειο που κατα την γνωμη μου γινεται αφυσικη...σαν να βλεπεις την ταινια γυρισμενη με ερασιτεχνικη βιντεοκαμερα...

Αυτο μπορώ να πω ότι δεν το ήξερα πραγματικά.Οπότε λέτε να περιμένω τις καινούργιες 50αρες?Γιατί κάπου διάβασα ότι πάνω απο 42" κατελαβαίνεις διαφορα στα 720 και 1080.Και εμένα οι 150 ταινίες είναι στα 1080.Απλώς 2,5 μέτρα νομίζω είναι πολλά για 50".

Αυτο μπορώ να πω ότι δεν το ήξερα πραγματικά.Οπότε λέτε να περιμένω τις καινούργιες 50αρες?Γιατί κάπου διάβασα ότι πάνω απο 42" κατελαβαίνεις διαφορα στα 720 και 1080.Και εμένα οι 150 ταινίες είναι στα 1080.Απλώς 2,5 μέτρα νομίζω είναι πολλά για 50".

Καθολου πολλα δεν ειναι ...
Κι εγω 50αρα πλασμα στα 2,8 μ. εχω και υπαρχουν αρκετες στιγμες οταν βλεπω blu ray που μου φαινεται μικρη ...
ακουσε τα παιδια και παρε μια 50αρα πλασμα και δεν θα το μετανιωσεις .
Το στρωσιμο εμενα μου πηρε μερικες μερες αφηνοντας την τηλεοραση ανοιχτη ολη μερα σε κακοσυντονισμενο καναλι με χιονι ...
8 μερες συνεχεια ανοιχτη και δεν ζεσταθηκε η ατιμη η U ...
-bye-

Καθολου πολλα δεν ειναι ...
Κι εγω 50αρα πλασμα στα 2,8 μ. εχω και υπαρχουν αρκετες στιγμες οταν βλεπω blu ray που μου φαινεται μικρη ...

+1. Ειδικά όταν είναι η ταινία 2,35:1 και έχει τις μπάρες θέλω 60άρα.

Ήδη οι τιμές είναι πάρα πολύ καλές για 50άρια πλασματάκια.

http://www.skroutz.gr/s/93363/Panasonic-TX-P50U10E.html

http://www.skroutz.gr/s/74877/LG-50PS3000-50''.html

Σιγουρα ειναι καλες οι τιμες για την αποδοση που προσφερουν .
Απλα νομιζω πως ο JL εννοουσε πως με αναλογες τιμες θα ειναι διαθεσιμα συντομα τα φετινα μοντελα , οποτε αν δεν βρει καποια απο τις περσινες σε σουπερ τιμη και μπορει να περιμενει λιγο , ας παρει μια πιο φρεσκια
-bye-

Λοιπόν παιδιά μου ήρθε ένα mail απο το plaisio που έχει προσφορα την
Panasonic TX-P42U10 Plasma TV 42''

sta 539 euro.Λέτε να πάω για αυτή και όταν με το καλό η 50g20 πάει κάτω απο τα 1000 να την χτυπήσω?Είναι ακριβή ακόμα η άτιμη.Και κάτι ακόμα όταν πάω να την αγοράσω μου λέει 585.Την προσφορά πως θα την εκμεταλευτώ?

Λοιπόν παιδιά μου ήρθε ένα mail απο το plaisio που έχει προσφορα την
Panasonic TX-P42U10 Plasma TV 42''

sta 539 euro.Λέτε να πάω για αυτή και όταν με το καλό η 50g20 πάει κάτω απο τα 1000 να την χτυπήσω?Είναι ακριβή ακόμα η άτιμη.Και κάτι ακόμα όταν πάω να την αγοράσω μου λέει 585.Την προσφορά πως θα την εκμεταλευτώ?

Με την λογικη αυτη 1000+540=1540 και παιρνεις καλυτερα την 50G20 απο τωρα...

Με την λογικη αυτη 1000+540=1540 και παιρνεις καλυτερα την 50G20 απο τωρα...

Κοίτα τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 800.Πριν κανα 2 ώρες διάβαζα τα σχόλια σας για αυτή την τηλεόραση και είδα ότι με αυτά τα χρήματα ίσως η καλύτερη που υπάρχει.Αν έπαιρνα την 50u10 με 859 δεν θα μπορούσα να την έβαζα στο καθιστικό στο μέλλον.Μια philips 20" είναι αρκετά μικρή αλλά για τους γονείς που βλέπουν τηλεοπτικά κανάλια δεν τους πειράζει.Οπότε μία 50αρα θα ήταν τεράστια ενώ μια 42αρα τρώγεται.Όπως είπα θα βλέπω κυρίως ταινίες 1080p απο το wd tv.Άντε και κάνα serial σε 720p.Την απόσταση την έφερα στα 2 μέτρα.

θεωρώ πως στα 2μ η 42άρα είναι οκ
και συγκεκριμένα η U10 απολαυστική σε HD υλικό