Αγορα τηλεορασης 42"-46"

Μαριλένα

New member
17 December 2010
6
Γεια σας..

Θα ηθελα να κανω δωρο στο μικρο μου αδελφο μια τηλεοραση για τις γιορτες που ερχονται
αλλα πραγματικα δεν γνωριζω απολυτως τιποτα σχετικα με το πως να επιλεξω...
διαβασα μερικα θεματα αλλα δεν καταλαβα και πολλα :) τα φωτα σας παρακαλω!

Η αποσταση ειναι σχεδον 2,8 με 3 μετρα!Πιστευω οτι οι 42 ιντζες ειναι το λιγοτερο για βλεπεις ανετα!

Το ποσο που διαθετω ειναι αυστηρα εως 800 ευρω!

Ο μικρος παιζει παρα πολλες ωρες (4+) play station 3 σχεδον καθημερινα και παρακολουθει αρκετες ταινιες!

Η τηλεοραση Θα βρισκεται στο σαλονι οποτε οταν λειπει απο το σπιτι
συνηθως καποιος αλλος απο την οικογενεια θα βλεπει 90% καποιο καναλι απο Nova!

Επισης κατι αλλο που θα ηθελα ειναι να συνδεεται και με PC/laptop για προβολη ταινιας,βιντεο!
(Σπανια αλλα θα ηθελα να υπαρχει η δηνατοτητα αυτη)

Μια βολτα που εκανα σε διαφορα καταστηματα μπορω να πω οτι οι samsung μου αφησαν καλες εντυπωσεις!

Καλημέρα. Πολύ σωστά σου έκαναν καλή εντύπωση οι Samsung, είναι κορυφή πιστεύω αυτή τη στιγμή στις LCD. Και μιλάμε για LCD γιατί με 4 ώρες min Playstation την ημέρα δεν υπάρχει λόγος να πας σε plasma. Το θέμα είναι πως πάνω από 42 ίντσες δε πρόκειται να βρείς Samsung κάτω από 800 Ευρώ. Η LE40C650 αυτή τη στιγμή έχει γύρω στα 750 και είναι η καλύτερη περίπτωση, αλλά 40άρα. Με λίγα λόγια δηλαδή είτε θα πρέπει να κατέβεις σε ίντσες ή να αυξήσεις το budget σου. Υπάρχει βέβαια και η LG 42LD550 που είναι κατά πολύ φθηνότερη, αλλά υπολείπεται αρκετά σε ποιότητα της C650. Δες skroutz.gr

Καλωσηλθες

Παρε την 40C650 (η την 46C650 αν την βρεις τωρα τις γιορτες πουθενα προσφορα).

ΥΓ. Εχεις το ιδιο ονομα με την 6χρονη κορη μου.-bye-

Τελικά πήρα τη 40C650

Δεύτερη μέρα και όλοι είναι ευχαριστημένοι!

Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Καλές γιορτές !!!