Αγορά τηλεόρασης 42''

kaligoulas

New member
25 November 2010
6
Παίδες καλησπέρα.. Ήθελα βοήθεια στην αγορά ΤV.. Βασικά αν και κλίνω περισσότερο στις plasma θα ήθελα να μ πείτε αν υπαρχουν LCD στις ίδιες ιντσες που υπερτερούν των plasma και ποια μοντέλα θα μου προτείνατε? Η απόσταση θέασης ειναι 3 μέτρα... θενξ προκαταβολικά :earmuffs::earmuffs::earmuffs:

Στα 3 μέτρα πας σίγουρα για 50αρα, στις πολλές ίντσες οι plasma δεν έχουν αντίπαλο. Πόσα θέλεις να διαθέσεις;

Γυρω στα 600 ευρω για αυτο ελεγα για 42αρα..χεχε Απλα δεν ειμαι σιγουρος αν αξιζει καλυτερα plasma απο lcd στις 42''....

Αν μιλαμε για τηλεοπτικο σημα πας για πλασμα ειτε 50PJ550 ειτε 42PJ550/42U20.

Aν μιλαμε για χρηση ως μονιτορ η/και ατελειωτο gaming πας για LCD πχ. Samsung 40C530.

Η κυρίως χρηση της θα ειναι ταινιες laptop με HDMI συνδεση και καμια μπαλα που και που με τα φιλαρακια....!! Θα παιξει και gaming φυσικα αλλα δεν ειμαι πολy απαιτητικος εκει... Πιο πολυ οι ταινιες με καινε!! Plasma δηλαδη... Ελεγα να περιμενω τις χριστουγενιατικες προσφορες μπας και παιξει τπτ καλο..

Aν αντέχεις να περιμένεις μετά τις γιορτές θα έχει σίγουρα πολύ καλές προσφορές. Διαφορετικά στα 600 ευρώ πας μόνο σε plasma. Επίσης δεν θα σου συνιστούσα οθόνες LCD στα 50hz. Στις σκηνές δράσης υπάρχει ορατή διαφορά. Πάντως στα τρία μέτρα για ταινίες καλύτερα να πας σε 46". Σε μικρότερη διάσταση, αν αφαιρέσεις και τις πανταχού παρούσες μπάρες, τι νομίζεις ότι θα μείνει για να ευχαριστηθείς πραγματικά ...
Το έχω ξαναγράψει ότι καλύτερα να περιμένει κάποιος λίγο ή να ζοριστεί για να κάνει την υπέρβαση (σε λογικά όρια βέβαια) και να αγοράσει την τηλεόραση που πραγματικά τον καλύπτει. Διαφορετικά στη προσπάθεια να γλυτώσουμε 50 ή 150 ευρώ τελικά σπαταλάμε άδικα τα πολύ περισσότερα που θα πληρώσουμε για μια συσκευή που δεν μας ικανοποιεί και, αφού τελικά το αποτέλεσμα δεν μας καλύπτει, σύντομα ψαχνόμαστε από την αρχή ... :furious3: