- 11 November 2013
- 40
καλησπερα σε ολους... την τελευταια φορα με με βοηθησε το φορουμ αριστα και κατεληξα στην τοτε 6400....το κατι αλλο.
τωρα ενδιαφερομαι για μενα...εχουμε και λεμε
49 ιντσες
700 ευρω
ταινιες-σειρες netflix κυρια χρηση
αποσταση 2 μετρα
εχω αλλαξει 2 σαμσουνγκ ως τοτε...οποτε ειμαι ευχαριστημενος κ θα θελα να κινηθω παλι σε samsung...
διαβαζοντας κ βλεποντας γλυκοκοιταζω την 49mu6402
φευγαλεα σκεφτηκα την 49mu7000 αλλα ξεφευγω σε μπατζετ...
τι λετε για αυτη?? υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα αξιολογο που μου διεφυγε???
εψαχνα για 120 va αλλα δε βλεπω κατι στις 49 ιντσες...αλλαξαν τα πραγματα απο την τελευταια φορα που εψαχνα τβ.
ευχαριστω πολυ
υγ: επειδη διαβαζοντας καταλαβα οτι τωρα πια ανεβαινοντας οι ιντσες αλλαζουν ολα στα πανελ..αξιζει η 55 στην 6402???? απλα σκεφτομαι θα στραβωθω τοσο κοντα..:idea:
τωρα ενδιαφερομαι για μενα...εχουμε και λεμε
49 ιντσες
700 ευρω
ταινιες-σειρες netflix κυρια χρηση
αποσταση 2 μετρα
εχω αλλαξει 2 σαμσουνγκ ως τοτε...οποτε ειμαι ευχαριστημενος κ θα θελα να κινηθω παλι σε samsung...
διαβαζοντας κ βλεποντας γλυκοκοιταζω την 49mu6402
φευγαλεα σκεφτηκα την 49mu7000 αλλα ξεφευγω σε μπατζετ...
τι λετε για αυτη?? υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα αξιολογο που μου διεφυγε???
εψαχνα για 120 va αλλα δε βλεπω κατι στις 49 ιντσες...αλλαξαν τα πραγματα απο την τελευταια φορα που εψαχνα τβ.
ευχαριστω πολυ
υγ: επειδη διαβαζοντας καταλαβα οτι τωρα πια ανεβαινοντας οι ιντσες αλλαζουν ολα στα πανελ..αξιζει η 55 στην 6402???? απλα σκεφτομαι θα στραβωθω τοσο κοντα..:idea: