Αγορα τηλεορασης 49" -700 ευρω στα 2μ-σαλονι

michalllakis

New member
11 November 2013
40
καλησπερα σε ολους... την τελευταια φορα με με βοηθησε το φορουμ αριστα και κατεληξα στην τοτε 6400....το κατι αλλο.

τωρα ενδιαφερομαι για μενα...εχουμε και λεμε

49 ιντσες
700 ευρω
ταινιες-σειρες netflix κυρια χρηση
αποσταση 2 μετρα
εχω αλλαξει 2 σαμσουνγκ ως τοτε...οποτε ειμαι ευχαριστημενος κ θα θελα να κινηθω παλι σε samsung...

διαβαζοντας κ βλεποντας γλυκοκοιταζω την 49mu6402

φευγαλεα σκεφτηκα την 49mu7000 αλλα ξεφευγω σε μπατζετ...

τι λετε για αυτη?? υπαρχει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα αξιολογο που μου διεφυγε???

εψαχνα για 120 va αλλα δε βλεπω κατι στις 49 ιντσες...αλλαξαν τα πραγματα απο την τελευταια φορα που εψαχνα τβ.

ευχαριστω πολυ

υγ: επειδη διαβαζοντας καταλαβα οτι τωρα πια ανεβαινοντας οι ιντσες αλλαζουν ολα στα πανελ..αξιζει η 55 στην 6402???? απλα σκεφτομαι θα στραβωθω τοσο κοντα..:idea:

διαβασα καλα λογια σε ξενα φορουμ για την55mu06202... κ πιο φτηνη..ειναι παλιοτερο μοντελο αυτο??

Στη σειρά 6 της Samsung υπάρχει πλέον panel lottery, με κάποια μοντέλα να φορούν πάνελ VA (~4000:1 αντίθεση) και κάποια άλλα πάνελ PLS (~1000:1 αντίθεση).

Συνήθως (αν και δεν είναι 100% απόλυτο), οι διαστάσεις 40", 50" και 65" είναι με VA και οι 43", 49" και 55" με PLS.

Οπότε, μήπως να κοίταζες καλύτερα αυτή στο μπάτζετ/κατηγορία που ψάχνεις;

Στη σειρά 6 της Samsung υπάρχει πλέον panel lottery, με κάποια μοντέλα να φορούν πάνελ VA (~4000:1 αντίθεση) και
Οπότε, μήπως να κοίταζες καλύτερα αυτή στο μπάτζετ/κατηγορία που ψάχνεις;

Στο ιστορικό πριν έναμιση μήνα είχε παίξει και 449 ( μια χαρά τιμή ) κρίμα που δεν αναφέρθηκε ως προσφορά τότε!

δλδ θεωρεις οτι υπερτερει η ασφαλεια του va μπροστα στο ρισκο της 6402, παρολο που σε λιγα χαρακτηριστικα (χρωματα κλπ ειναι λιγο ανωτερη)

επισης εχω 2 αποριες... πρωτον στο σκρουτζ εχει μια 49αρα και μια 50???? ειναι η ιδια η 49,5 στην ουσια???

και επισης στο σκρουτζ ξεκιναει απο 500 και φτανει μεχρι 900!!!!!! παιζει κατι συγκεκριμενο κ εχει τοση διαφορα στην τιμη???

δλδ θεωρεις οτι υπερτερει η ασφαλεια του va μπροστα στο ρισκο της 6402, παρολο που σε λιγα χαρακτηριστικα (χρωματα κλπ ειναι λιγο ανωτερη)

Από πού προκύπτει ότι η 6400 είναι ανώτερη σε χρώματα;

Μια διαφορά της τάξης του 5% στην χρωματική κάλυψη είναι πολύ μικρή αντιληπτικά, αν δε παίζει και τόσο μεγάλη διαφορά αντίθεσης, όσο μεταξύ VA/PLS, απολύτως αδιάφορη...

49 ιντσες
700 ευρω

υγ: επειδη διαβαζοντας καταλαβα οτι τωρα πια ανεβαινοντας οι ιντσες αλλαζουν ολα στα πανελ..αξιζει η 55 στην 6402???? απλα σκεφτομαι θα στραβωθω τοσο κοντα..:idea:

'Οπως κατάλαβες φίλε Μιχάλη το budget περιορίζει τις επιλογές σου.

Αν σκέφτεσαι για 55άρα, η 55MU7002 είναι η πιο "κοντινή" και συνάμα ασφαλής επιλογή.

Εννοείται ότι το "κοντινή" (ως προς το budget) είναι υποκειμενική εκτίμηση, αφού η διαφορά τιμής της από την 55MU6402 είναι περίπου +250 (στο skroutz). :grinning-smiley-043

Υ.Γ.: Όπως λένε οι Ζακυνθινοί......"Άλλα τα λεγόμενα και άλλα τα βλεπόμενα".

Μπελάς για πολλοστή φορά αυτή η αγορά...

Να ρωτησω 2 πράγματα ακόμα...

Ά. Η διαφορά των 100 ευρω μεταξύ των 61χχ που μου προτειναν παραπανω και της 6402 δικαιολογειται;;;

Β. Κοιταω για τη 49mu7002...αξιζει κατι παραπανω ετσι;;;;πως γίνεται να έχουν 300 ευρω διαφορα οι κωτσοβολοι απο το σκρουτζ;;;παίζουν τπτ παραεισαγωγες;;;

Υγ..σκεφτηκα φευγαλέα να αλλάξω μαρκα για την lg την 850 κ μετά είδα το παιδί στο φορουμ που την άλλαξε 2 φορές λόγω πάνελ...

Επισης 55 είναι πάρα πολλές.. Κ για το 1.5-2 μέτρα π ειμαι εγώ και για το κόστος που ξεφεύγει...