Αγορά τηλεόρασης 4k

kalymnos07

New member
13 June 2013
35
Η τηλεόραση του δωματίου μου τα έφτυσε και λέω να κάνω μια συνηθισμένη πονηριά, να μεταφέρω την τηλεόραση του σαλονιού στο δωμάτιο και να πάρω μια 4Κ για το σαλόνι μιας και έρχεται και νέο PLAYSTATION. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο θέμα της επιλογής. Έχω δει αυτό το πακέτο το οποίο θα με διευκολύνει για να πάρω και της μικρής μου για το δωμάτιο http://www.mediamarkt.gr/el/product...=bep|pf|||p|bp_product_feed|&ref=bestprice.gr
και μια δεύτερη βοήθεια καταποσο μπορώ να κάνω smart tv την μικρή που έχει δωρο

Καλημέρα,
δε μας λες απόσταση θέασης, αλλά αν μιλάμε για απόσταση από 2μ και άνω , δεν έχει νόημα μια 49 - 50 ίντσες σε 4Κ. Για παράδειγμα στα 2μ με μια 55αρα θα έχει νόημα η ανάλυση αυτή ( 4Κ ).

Με την ευκαιρία να κανω παρακαλώ μια ερώτηση για τα μοντέλα 4Κ όπου διάφημιζουν οτι έχουν και HDR... Όλα τα μοντέλα έχουν κανονικό HDR? γιατι κάπου πήρε το μάτι μου οτι υπάρχει hardware HDR , αλλά και software HDR... Ισχύει κατι τέτοιο; Και αν ναι πως ξέρουμε ποιες τηλεοράσεις έχουν πραγματικό HDR..

Για να κάνεις smart την τηλεόραση πάρε ένα Tv box η ένα raspberry pi 3.

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπερα,
η αποσταση ειναι περιπου 2-2,5 μετρα. εχω την lg 42la660s και ψιλο απογοητευτη οσον αφορα την εικονα στα αθλητικα.