Αγορα τηλεορασης 50 -55 ''

stakhs

New member
8 April 2009
23
Καλησπερα σας. Ειστε πλεον απο λιγες πηγες γνωσεις που υπαρχουν αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα μετα το κλεισιμο των περιοδικων. Ποτε δεν πιστευα οτι θα εκανα μια επενδυση 3000 ευρω για τηλεοραση (sony kdl-x3500) και μετα απο εφτα χρονια θα ηταν για πεταμα. Τελος παντων ομως.
Θα ηθελα λοιπον τη βοηθεια σας για την αγορα νεας τηλεορασης με ταβανι τα 1500 ευρω (που πολλα ειναι παλι αλλα θα κανω την παραχωρηση). Η αποσταση θεασης ειναι στα 3 μετρα και το υλικο που αναπαραγεται θα ειναι απο οτε tv, wd media player (για ταινιες) και ps4. To 3D και τα 4Κ δε θα λεγα οτι ειναι χαρακτηριστικα που με πολυενδιαφερουν απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αρκετο διαθεσιμο υλικο. Η αποκριση ομως της τηλεορασης θα λεγα οτι ειναι κατι σημαντικο για μενα λογω του online gaming. Κατι που εχω ξεχωρισει απο τον ανταγωνισμο ειναι η Samsung UE55H7000 λογω των χαρακτηριστικων της και της τιμης της (δεν εχω παει ακομα σε μαγαζια για θεασεις). Επισης δεν θα μουν αντιθετος ακομα και σε αγορα plasma αλλα δεν ξερω σε τι επιπεδο εχουν φτασει σημερα οσον αφορα τη λειτουργια τους σε σχεση με τις παιχνιδοκονσολες (ειδωλα και τα συναφη).
Ευχαριστω εκ των προτερων η βοηθεια σας θα ειναι πολυ σημαντικη για μενα.

Πας στις 55" τουλάχιστον και σε Sony σειρά 8, αφού χρειάζεσαι και χαμηλό lag.

εχω αρχισει και τις φοβαμαι τις sony μετα απ αυτο που επαθα

Αν πας σε Samsung σειρά 6, θα έχεις lag γύρω στα 40 ms. Σε Sony μπορείς να πετύχεις μοντέλα με lag περίπου 20 ms.

το 1ο λινκ μπομπ βγαζει στη κεντρικη σελιδα του καταστηματος. Η Samsung απ οτι βλεπω ειναι καινουργιο μοντελο οποτε πρεπει να διαβασω reviews

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν και ειπα παραπανω οτι τις φoβαμαι τις sony (αλλα απο το καψιμο του ψαξιματος τις τελευταιες μερες καταλαβα οτι παραμενει ακομα αξιοπιστη) πια ειναι η αποψη σας γι αυτο το μοντελο; http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_SONY-KD-55X8505B,99452,569601,1427749.html?langId=-18

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Επισης καποιος μου ειπε οτι η σονυ σταματαει την παραγωγη τηλεορασεων. Ισχυει κατι τετοιο;

Το πιο πάνω μοντέλο είναι από την 4Κ σειρά της Sony, η οποία συνεχίζει κανονικά την παραγωγή τηλεοράσεων. Δες την 8 σειρά full HD, όπως αναφέρω και προηγουμένως, δηλαδή W8xxB.

εχω αρχισει και τις φοβαμαι τις sony μετα απ αυτο που επαθα

Η H7000 είναι η καλύτερη επιλογή στα λεφτά που δίνεις , είναι και μια κλάση πιο πάνω από Sony W8xx σε 2D/3D εικόνα και 2-3 κλάσεις πάνω στα extra (smart tv , media player κτλ).

να πω οτι τα χω παρει στο κρανιο με τον ευατο μου λιγο θα ναι. Οσο σκεφτομαι οτι εκεινη την εποχη ειχα τη δυνατοτητα να παρω την kuro και τσιγκουνευτηκα για να παρω τη sony μου ρχεται να πηδηχτω απ το παραθυρο (χαχα πλακα κανω). Απλα θεωρω το διαστημα 7 ετων πολυ μικρο για αλλαγη τηλεορασης η οποια ακομα και τοτε η τιμη της δεν ηταν αμελητεα.

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά για την σημερινή εποχή, τα 7 χρόνια μάλλον θεωρούνται ένα πολύ καλό διάστημα για τη ζωή μιας τηλεόρασης. Εξαρτάται και από τη χρήση βέβαια...