Αγορά τηλεόρασης 50 ιντσών

lampater

New member
Χαιρετώ τους καλούς φίλους και γνώστες του αντικειμένου. Επείγομαι μέχρι Σάββατο για αγορά τηλ. 50 ιντσών. Απόσταση 2,5 m , θέαση κυρίως τηλεοπτικού, με ενδιαφέρει πολύ ο media player και η δημιουργία ενός home cinema για να ξεφορτωθώ ένα παλιό mini στερεοφωνικό, και γενικώς θέλω μια tv που να έχει όλες αυτές τις έξυπνες λειτουργίες (σύνδεση με κινητό κλπ). Τα χρήματα είναι γύρω στα 750 ευρώ. Και βέβαια να είναι τουλάχιστον 100 Hz πραγματικά. Δυστυχώς η αγορά προέκυψε εχθές και δεν έχω προλάβει να ψάξω γι´αυτό κάθε γνώμη και πρόταση θα μου είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ και περιμένω εναγωνίως τις σκέψεις σας.

Χαιρετώ τους καλούς φίλους και γνώστες του αντικειμένου. Επείγομαι μέχρι Σάββατο για αγορά τηλ. 50 ιντσών. Απόσταση 2,5 m , θέαση κυρίως τηλεοπτικού, με ενδιαφέρει πολύ ο media player και η δημιουργία ενός home cinema για να ξεφορτωθώ ένα παλιό mini στερεοφωνικό, και γενικώς θέλω μια tv που να έχει όλες αυτές τις έξυπνες λειτουργίες (σύνδεση με κινητό κλπ). Τα χρήματα είναι γύρω στα 750 ευρώ. Και βέβαια να είναι τουλάχιστον 100 Hz πραγματικά. Δυστυχώς η αγορά προέκυψε εχθές και δεν έχω προλάβει να ψάξω γι´αυτό κάθε γνώμη και πρόταση θα μου είναι πολύτιμη. Ευχαριστώ και περιμένω εναγωνίως τις σκέψεις σας.

λοιπον θα σου προτεινα την sony kdl-w805b samsung h6400..σε 50 ιντσες...η σονυ εχει καλυτερο τηλεοπτικο(οχι πολυ αλλα αρκετο) και χειροτερο 3d και smart...απο ομοιομορφια εχω τσεκαρει σε σκοτεινο δωματιο και τις δυο με τεστ και η σονυ ηταν καλυτερη...βεβαια αυτο ειναι τι θα σου τυχει...οποτε αποφασιζεις εσυ..το καλυτερο ειναι πριν την παρεις να την τσεκαρεις την συγκεκριμενη για θεματακια clouding banding...αλλιως θα σε ικανοποιησουν και οι δυο

Και γω σαν καλυτερη προτεινω την 50w805b. Εξαιρετικη για τα λεφτα της η 50h6200. Αν δεν βιασοσουν, εχει βγει η Panasonic TX-50CS630 τωρα στα 850 , σιγουρα θα πεσει ενα 20-25% πιο μετα.