Αγορα Τηλεορασης 500 MAX

boukoto

New member
18 March 2013
17
Ναξος
Γεια σας παιδια..

Σε περίπου 20 μέρες θα αγοράσω τηλεόραση η χρήση που θα γίνετε είναι λίγο από όλα δλδ τηλεοπτικά προγράμματα (αναλογικο σημα) , ταινίες απο usb ή σκληρό δίσκο, σύνδεση με laptop,ps3 και πολλά αθλητικά.

Tώρα αυτά που θέλω να έxει η τηλεόραση είναι να είναι led, 3D (active κατά προτίμηση) smart δεν με ενδιαφέρει.

Aπόσταση θέασης 2 μέτρα περίπου budget 500 MAX και απο 32" μεχρι 40" νομίζω δεν χρειάζομαι παραπάνω για αυτή την απόσταση και να πω ότι δεν έχω την δυνατότητα να δω από κοντά κάποιες γιατί βρίσκομαι σε νησί.

Εχω βρει αυτήν μέχρι στιγμής που με καλύπτει αλλα μήπως έχετε και εσείς καμια πρόταση.

Ευχαριστώ πολύ !!!

Μια εκ των Samsung EH6030 και Toshiba TL938 που είναι μέσα στο budget σου. Αν μπορείς να ανεβάσεις το budget για 46"-47" θα ήταν καλύτερα, εφόσον βλέπεις περισσότερο HD περιεχόμενο. Διαφορετικά, μια 40"-42" στα δύο μέτρα είναι μάλλον ικανοποιητική. ;)

Σε ευχαριστω φίλε για την απάντηση θα κοιτάξω και την toshiba αλλά νομίζω ότι είναι υπερβολή στα 2 μέτρα μια tv πάνω από 40" άντε 42" ...

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Στα 2 μέτρα για θέαση 1080p μπορείς άνετα να πας σε 50".

Βέβαια για αναλογικό σήμα στα 2 μέτρα καλύτερα να βλέπεις σε 21" CRT οπότε 40" είναι ένας ενδιάμεσος συμβιβασμός.:2thumb22sup:

Με κάλυψε ο Yperion. Μη ψάχνεις να την αλλάξεις με μεγαλύτερη μετά από λίγο καιρό φοβάμαι... :smile:

Θα βλέπω και HD υλικό εσείς θα ξέρετε καλύτερα για αυτά που λέτε αλλά νομίζω θα με καλύψει μια 40" 42" :)

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2