Αγορά τηλεόρασης 55-60" εως 1000 ευρώ.

Gagarin

New member
22 August 2011
89
Καλημέρα!!!
Όπως γράφω και στο τίτλο είμαι σε αναζήτηση τηλεόρασης σε διαστάσεις 55-60" με budget μεχρι 1000ευρώ αν γίνεται και πιο κάτω καλύτερα...
Η τηλεόραση είναι για χρήση ταινιών/ote tv/αθλητικά/kodi στο σαλόνι και θα αντικαταστήσει μια 40" samsung σειρας 6 7ετιας.
Επειδη δεν ξέρω πολλα θα ήθελα την βοήθεια σας...(βλεπω καποιες λένε ips πανελ,4κ,κλπ) τι πρεπει να προσεξω...
Ευχαριστώ!!!

Εως 1000 στις 65 υπαρχει η Samsung MU6122 . Στις 60'' δεν υπαρχει καμια σε VA καθοτι ολες LG. Στις 55 υπαρχουν αρκετες κοντα στα 1000 αλλα το θεμα ειναι σου κανουν οι 55? Απο τι αποσταση βλεπεις?

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.
Ο καναπές είναι περίπου στα 3-3,5 μέτρα απο την τηλεόραση.

Αν δεν εχεις θεμα με το μεγεθος (πχ να μη χωραει η tv στο επιπλο) τοτε θα προτεινα να πας σε 65αρα για τετοια αποσταση και δη στην Samsung που ανεφερα παραπανω κυριως λογω VA. Ειδαλλως αν δεν κανω λαθος στα 1000 μπορεις να βρεις στις 55 μια απο τις καλες σειρες της Samsung (7002) ή της Sony (8596)

Θεμα ποιοτητας σαφως. Η 7000 ειναι VA με 100hz πανελ και αν δεν κανω λαθος αληθινο HDR ενω η 6120 ειναι VA με 50hz και HDR πιο πολυ για τα ματια του κοσμου. Μεγαλυτερο ευρος χρωματων στην 7000 φυσικα αρα και καλυτερη εικονα και στις ταινιες αλλα και στους αγωνες (λογω μεγαλυτερης συχνοτητας). Απο την αλλη οι 10 παραπανω ιντσες παιζουν τεραστιο ρολο για μενα τουλαχιστον.

Και στην 7000 για τα μάτια του κόσμου είναι το HDR, το βασικό της ατού έναντι της 6120 είναι τα 100Hz...

Και στην 7000 για τα μάτια του κόσμου είναι το HDR, το βασικό της ατού έναντι της 6120 είναι τα 100Hz...
Αρα για να πεις οτι πας σε κανονικο HDR πρεπει να πας σε 8000 και πανω? Σε Sony η 85xx εχουν κανονικο HDR ή κι εκει πρεπει να πας στη σειρα 9 ?
H διαφορα στην παλετα χρωματων δεν ειναι επισης ατου σε σχεση με την 6120?

Αρα για να πεις οτι πας σε κανονικο HDR πρεπει να πας σε 8000 και πανω? Σε Sony η 85xx εχουν κανονικο HDR ή κι εκει πρεπει να πας στη σειρα 9 ?
H διαφορα στην παλετα χρωματων δεν ειναι επισης ατου σε σχεση με την 6120?

Κανονικό HDR, σε LCD με VA/FALD/>1000nits ή OLED. Μια γεύση από HDR στις QLED...

Η διαφορά στην χρωματική παλέτα είναι πολύ μικρή...

Κανονικό HDR, σε LCD με VA/FALD/>1000nits ή OLED. Μια γεύση από HDR στις QLED...

Η διαφορά στην χρωματική παλέτα είναι πολύ μικρή...
Αρα ξεχναω το HDR για την 65αρα που θελω. lol. Thnx φιλε μου

Δυστυχώς κατάλαβα ότι για να πάρεις κάτι καλό πρέπει να πας στο 1500...
Αρα αναγκάστηκα ανεβαίνει ο πήχης...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Φιλε μου samsung 65mu7002 στα 1240 στην electonet.. Αλλα πήγαινε στο μαγαζι ή πάρε τηλ... Στο ηρακλειο τόσο την έχουν... Θα σε καλύψει!

Τελικά κατέληξα σε μια εκ των δυο Samsung
Απλά δεν ξέρω ποια είναι η καλύτερη...και ποια βολεύει καλύτερα...
Αυτή με την κυρτή ή με την φλατ οθόνη;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 55-60" εως 1000 ευρώ.

Φιλε μου samsung 65mu7002 στα 1240 στην electonet.. Αλλα πήγαινε στο μαγαζι ή πάρε τηλ... Στο ηρακλειο τόσο την έχουν... Θα σε καλύψει!

Αδερφέ, μήπως ήταν κάποια εκθεσιακή?
Στο site την έχουν 1600 ευρώ και μάλιστα κατόπιν παραγγελίας.

Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 55-60" εως 1000 ευρώ.

Πολύ καλή τιμή! Για πες μας εντυπώσεις ....

αυριο θα ερθει....θα σας ενημερωσω! βεβαια απο digea δεν περιμενω κ πολλα ουτε τα hd δεν εχει εδω που μενω ακομα.....οποτε θα πρεπει να κατεβασω υλικο για να εχω αποψη σωστη...

Λοιπον πρωτες εντυπωσεις για την 65mu7002 γιατι ισα ισα που την εστησα κ ειδα λιγο digea (χωρις ΗD, δεν εχει εδω που μενω), παρα πολυ καλο upscale για την ποιοτητα των καναλιων....εβαλα κ λιγο 4κ μεσω youtube εκπληκτικο....πολυ ωραια χρωματα....κ ολα αυτα χωρις calibration.....Πραγματικα στα 1200 που την πηρα νομιζω δεν υπαρχει κατι καλυτερο στην αγορα αυτη την περιοδο.....