Για να δούμε, θέλω σε οικιακό περιβάλον (όχι στα των εκθέσεων) να την δω να την συγκρίνω σαν εικόνα με QLED. Δεν είχα προσέξει καθόλου τις LED Sony παρά μόνον τις OLED. Πίστευα ότι στην κατηγορία LCD η καλύτερη εικόνα ανήκε στην Q.
Παιδιά εγώ έκλεισα την 65 QFN9 στην προσφορά που ειχαν τα Public για λιγες μέρες. Τωρα ξανα πηγε στην αρχική τιμή της. Περιμένω να δω πότε και αν τελικά έρθει. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να παρω την Oled LG C8 αλλά τα burn in κτλ που βλέπω τουλάχιστον στην χρήση που την κανω εγώ θα ήτανε δύσκολα να τα αποφύγω. Οποτε η συγκεκριμένη Qled ειναι πιο κοντα στις oled χωρίς κίνδυνο για τέτοια προβλήματα. Προς το παρών η παραγγελία λέει σε εκτεταμένη αναζήτηση. Για να δούμε.
Εγώ πάντως επιμένω. Οι 55 είναι πολύ λίγες.
Να στο θέσω διαφορετικά αν είχα να επιλέξω 65ΧΕ9005 και 55B7 θα προτιμούσα την πρώτη.
Σημείωσε ότι έχω την 65B7.
εντάξει και εγω θα διάλεγα την 65xe9005 γιατί καλή η τέλεια ποιότητα αλλά και οι 10 ιντσες είναι μεγάααααλη διαφορά.
Σημείωσε οτι έχω την 65c7.
Άλωστε είναι σχετικά κοντά σαν ποιότητα και αν δεν σε πολυενδιαφέρουν οι γωνίες θέασης (όπως εμένα λόγω διαρύθμισης σαλονιού) η χασούρα σε μέγεθος θα είναι πολύ πιο έντονη απότι σε ποιότητα.
Παιδιά η xe9005 στα 1199 και η b7 1399. Δεν θέλω να δώσω λεφτά (1500-1800).προτιμώ σρ 2-3 χρόνια να πάρω 65 που θα ναι τσάμπα.το θέμα είναι αν συμφέρει 55β7 ή 9005. Το μόνο που φοβάμαι είναι το retention
σε τρια χρονια θα παίζει το δίλημμα 65-75 ιντσες.αν σε φοβίζει το retention και δε σε ενοχλεί το dirty screen effect και δε σε ενδιαφέρουν οι γωνίες θέασης προχωρα άφοβα στην 9005 , είναι μια πολύ καλή τηλεόραση.