Αγορά τηλεόρασης 55" εως 2500 ευρώ.

billman

New member
Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά 55" tv 4Κ κυρτής για σαλόνι. Χρήση 60% hd περιεχόμενο, 30% tv, otetv και 10% xbox. Έχω δει κάποιες samsung αλλά δεν μπορώ να καταλήξω με τα τόσα αναρίθμητα μοντέλα. Η απόσταση από τοίχο σε τοίχο είναι 2,93m. To budget είναι εως 2500 ευρώ.

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά 55" tv 4Κ κυρτής για σαλόνι. Χρήση 60% hd περιεχόμενο, 30% tv, otetv και 10% xbox. Έχω δει κάποιες samsung αλλά δεν μπορώ να καταλήξω με τα τόσα αναρίθμητα μοντέλα. Η απόσταση από τοίχο σε τοίχο είναι 2,93m. To budget είναι εως 2500 ευρώ.

Φίλε μου απορώ γιατί μιλάς για αναρίθμητα μοντέλα.
Καταρχήν, στα χρήματα που διαθέτεις, πραγματικά μπορείς να πάρεις κάτι πολύ καλό. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου εννοώ :)
Tα μοντέλα είναι ουσιαστικά 2.
Η 8200 και η 8500, με τη δεύτερη να κερδίζει στα σημεία αλλά και να είναι λίγο πιο αλμυρή, 400 ευρώ περίπου διαφορά, ίσως και παραπάνω. Εύκολα με ψάξιμο στο ίντερνετ θα βρεις τις διαφορές (ενσωματωμένη κάμερα, motion rate, συνδεσμολογίες κλπ).
Aπό Samsung εδώ είσαι. Αν κοιτάξεις σε άλλες μάρκες επίσης, τότε ναι... θα είναι αναρίθμητα τα μοντέλα :)

billman λάβε υπόψιν σου και αυτό...[FAQs] LED : What is the Optimal Curvature distance for TV?...http://www.samsung.com/nz/support/skp/faq/1052564

Optimal_Viewing_Curved.jpg

source:[samsung.com]

------------

+1 Ducksong

Με αυτό το budget περιμένεις μια προσφορά της http://www.skroutz.gr/s/5365188/LG-55EC930V.html Μόνο στην χρήση xbox υστερεί αλλά για τις κύριες χρήσεις που τη θές είναι καλύτερη.

συμφωνω απολυτα...προσθετω και την h7000 σε πολυ πιο οικονομικη...

Καλημέρα σε όλους. Λόγω κάποιων εξόδων που προέκυψαν δεν προχώρησα σε αγορά νέας τηλεόρασης στο τέλος του προηγούμενου χρόνου. Τελικά εντός της εβδομάδας θα προχωρήσω σε αγορά με κεφάλαιο εως 2500 . Έχω δει την LG55EC930V και μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε. Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά στις ίδιες ή και περισσότερες inch? Ευχαριστώ.

Οχι, έχε υπόψη σου ότι οι καινούργιες τηλεοράσεις είναι πλέον 4Κ οπότε για την απόσταση σου θες 65" άρα θα πληρώσεις ακριβότερα και πιθανότατα θα πάρεις και χειρότερη ποιότητα εικόνας σε όλο το άλλο υλικό (1080p και κάτω) άν δεν πάρεις την EC930V

Είναι άξιο λόγου πόσο εύκολα πείθει το μάρκετινγκ τους καταναλωτές να αγοράσουν τηλεοράσεις με παντελώς άχρηστα features όπως κυρτή και 4K.

Αν θέλεις την άποψη μου και εγώ θα σου πρότεινα την LG55EC930V ή αλλιώς την Samsung 55H7000.

Νομίζω μόνο Αμερική βρίσκεις τις LG Oled με flat οθόνη .
Μία 55EC930 flat θα ήταν ίσως η καλύτερη και ακριβή φυσικά επιλογή .