Αγορα τηλεορασης 55' γυρω στα 1500ε!

noe13

New member
12 June 2013
17
Καταρχην συγχωρεστε με που ανοιγω αλλο ενα τετοιο θεμα,που φανταζομαι οτι εχετε βαρεθει να βλεπετε,ειμαι ομως αρχαριος που τωρα μπαινω στο μαγικο κοσμο της καλης τηλεορασης....πριν ανοιξω το θεμα μου,εχω προσπαθησει να διαβασω καποια αλλα,ωστε να εχω μια ιδεα.Λοιπον καταρχην η αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 3 μετρα...η tv θα χρησιμοποιηθει 70%ταινιες,25% καναλια,5% ps3....να ρωτησω,ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να βλεπεις ταινιες?Απο στικακι,σκληρο κλπ ή απευθειας συνδεση του λαπτοπ με την tv?και πως μπορει να γινει αυτο,μονο με καλωδιο hdmi?Για καποιο λογο μου εχουν κολλησει οι 3 μαρκες:Samsung,lg,sony...απο αυτα που εχω διαβασει,ενα γενικο συμπερασμα ειναι οτι οι Σονυ εχουν καλυτερη ποιοτητα εικονας,ενω οι Σαμμυ πιο ευκολο χειρισμο και ευκολια στην αναπαραγωγη ταινιων...με ενδιαφερει και το 3d αλλα δεν ειναι πρωτη προτεραιοτητα...επισης ενα 'προβλημα' ειναι οτι η τηλεοραση ειναι λιγο ψηλα απο εκει που καθομαστε,υπαρχει δηλ μια καπως μεγαλη γωνια θεασης...Τελος η αγορα θα γινει με ατοκες δοσεις,οποτε αν θελετε προτεινετε μαγαζια που κανουν...

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Καλωσόρισες. Αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμη στο χιλιάρικο, κοίτα την Sony HX750. Παίρνεις και ένα εξωτερικό media player με λιγότερα από 100 ευρώ για να συνδέεις σε αυτό σκληρούς και στικάκια και καθάρισες. ;)

Ναι την εχω στα υποψιν,γτ εχω δει να προτεινεται συνεχως απο σας...βεβαια τα καταστηματα που προτεινεις δεν κανουν δοσεις,αλλα το 1000ρικο θα το βρουμε....το συμπερασμα για αυτην,αν δε κανω λαθος,ειναι οτι εχει κορυφαια ποιοτητα εικονας,αλλα υστερει σε συνδεσιμοτητα,smart tv κλπ...απ'οτι εχω δει δεν συνοδευεται καθολου απο γυαλια ετσι?Να κανω και μια τελειως αρχαρια ερωτηση:Εννοειται πως αυτες οι τηλεορασεις εχουν ολες ψηφιακο δεκτη για καναλια ή οχι?

φιλε Noe13 εγω την παρελαβα χθες την 750 του χιλιαρικου.
θα σου βγει 1030 μετα μεταφορικα και θα χρειαστεις επιπελον 3d glasses και ενα media player γιατι δε παιζει Mkv κτλ
οποτε αν το κριτηριο σου ειναι oi smart δυνατοτητες και το 3d να πας σε samsung 6740 sta 1417 απο κοτσοβολο που κανει και ατοκες
αν ομως θες πολυ καλη 2d εικονα σε αυτα τα λεφτα δεν εχει αντιπαλο, για μενα παιζει καλυτερα στο 2d απο 6100 6400 6500 6samsung
lag se ps3 δεν ειδα
ποιοτητητα κατακευης μετρια
αθλιο χειριστηριο

αλλα παιρνεις 55 ιντσες με 200hz και κατι σαν local dimming (frame dimming) στα χρηματα που αλλοι πουλανε μια απλη smart 3d 46αρα.

Εννοειται πως αυτες οι τηλεορασεις εχουν ολες ψηφιακο δεκτη για καναλια ή οχι?

εννοειται,

πριν αγορασεις προτεινω να πας σε ενα απο τα καταστηματα με demo rooms και να δεις 3d και smart features. παιξε λιγο με αυτα για να δεις αν τα χρειαζεσαι, η γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος εντυπωσιαζεται απο ολα αυτα αλλα στη πραγματικοτητα τα χρησημοποιει δυο τρεις φορες στην αρχη, η τηλεορασεις δεν εχουν επεξεργαστικη δυναμη σαν pc / tablet

εννοειται,

πριν αγορασεις προτεινω να πας σε ενα απο τα καταστηματα με demo rooms και να δεις 3d και smart features. παιξε λιγο με αυτα για να δεις αν τα χρειαζεσαι, η γνωμη μου ειναι οτι ο κοσμος εντυπωσιαζεται απο ολα αυτα αλλα στη πραγματικοτητα τα χρησημοποιει δυο τρεις φορες στην αρχη, η τηλεορασεις δεν εχουν επεξεργαστικη δυναμη σαν pc / tablet
εχεις δικιο,τα πολλα μπλιμπλικια δεν τα χρησιμοποιω ποτε....το βασικο που με ενδιαφερει ειναι το sharing της σαμμυ με pc χωρις καλωδια κλπ,το οποιο θεωρω πολυ σημαντικο...επισης καπως μου κακοφαινεται να δωσω 1000+ ευρω για τη σονυ και να πρεπει να παρω ακομα μια συσκευη για media player και επιπλεον, γυαλια για 3d!
Yperion πολυ ενδιαφερουσες οι προτασεις σου,θα παω να τις δω απο κοντα!Αξιζει η διαφορα των 2 πρωτων samsung που προτεινες ή να προτιμησω την πιο φτηνη?

Last edited:
H κύρια διαφορά είναι ο σχεδιασμός (η 6500 έχει ασημένιο περίγραμμα αντί για μαύρο) , αν σε ενδιαφέρει το καλύτερο value for money πάρε την 6400.

Δες και εδώ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Το γεγονος οτι η τηλεοραση βρισκεται πιο ψηλα απο εκει που καθομαστε,θα παιξει καποιο ρολο στην επιλογη?Απο αυτες που προτεινατε,εχει καποια καλυτερη αποδοση σε αυτες τις συνθηκες?

H κύρια διαφορά είναι ο σχεδιασμός (η 6500 έχει ασημένιο περίγραμμα αντί για μαύρο) , αν σε ενδιαφέρει το καλύτερο value for money πάρε την 6400.

Για να μην παρεξηγηθώ εννοούσα την 6400 σε σχέση με την 6500 όχι σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Yperion οκ κ εγω αυτο καταλαβα....το οτι η 6500 εχει 400Hz CMR ενω η 6400 200 εχει καποια πρακτικη διαφορα?

Ίδιο επεξεργαστή έχει και ίδιο firmware τρέχει όλη η σειρά 6 , 100 Hz πραγματικά είναι όλες. Αν υπάρχει κάποια ελάχιστη διαφορά μεταξύ των δύο εγώ δεν μπόρεσα να την διακρίνω. Αν τις δεις στο ίδιο κατάστημα δοκίμασε και εσύ.

Τελικα με την παροτρυνση κ του Υπεριωνα πηρα την 6400...ειχατε πολυ δικιο για το μεγεθος,αφου μετα το αρχικο σοκ των 55'' τωρα φαινεται ιδανικη για τον χωρο...ολα στην εικονα μου φαινονται φυσιολογικα και δεν μπορω να διακρινω καποιο απ'ολα αυτα τα φαινομενα που αναφερεστε κατα καιρους με ξενες ονομασιες!!!:2thumb22sup:
Επισης καθε μερα ανακαλυπτω κ μια καινουρια δυνατοτητα.με πιο εντυπωσιακη απ'όλες το AllShare που λειτουργει αψογα...Μια ερωτηση μονο...η tv μπορει να λειτουργησει σαν μονιτορ του λαπτοπ μονο με καλωδιο hdmi ή υπαρχει καποιος ασυρματος τροπος???

Υ.Γ Αν ενδιαφερεται καποιος για αγορα την εχει το Public στα 1259 με 2 δωρα...ενα ασυρματο πληκτρολογιο κ ενα audio system 2.1...μια χαρα κ τα 2,τα χρησιμοποιω!