Αγορα τηλεορασης 55' και πάνω.

Antony

Senior Member
12 January 2007
663
Χαϊδάρι
Υποψήφιες tv:
Από led:
samsung 55d8000
lg 55lw980s
sony 55hx920

Από plasma:
samsung 64ps8000
panasonic 55vt30
Απόσταση θέασης πάνω από 3 μέτρα
50% τηλεοπτικό
40% mkv-bluray
10% ps3
Κλείνω προς την samsung 64ps8000 λογω συνδυασμού μεγέθους-σχεδιασμού-εξοπλισμού-απόδοσης και τιμής.
Θα ήθελα τη γνώμη σας και τη βοήθειά σας.

Αν εχεις τα λεφτα πας σε Panasonic 55VT30 , ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε τηλεοραση φετος.

Απο τις υπολοιπες θα ξεχωριζα την HX920 που ειναι απο τις 2-3 καλυτερες LED LCD , καλυτερη απο την D8000 που λογω edge LED εχει προβληματα ομοιομορφιας (clouding , banding). Για την LW980 επισης υπαρχουν παραπονα για banding οποτε δεν σου συστηνω ουτε αυτην.

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Για την samsung 64ps8000 τι λες?
Επειδή έχει τα ίδια χρήματα σχεδόν με την 55vt30, αλλά και 9 ίντσες διαφορά και έχω διαβάσει καλές κριτικές....

Eίχε αναφερθεί κάποιο θέμα με ξεφλούδισμα του αντι-ανακλαστικού φίλτρου σε αυτό το μοντέλο. Επίσης, κάποιοι υποψήφιοι αγοραστές, εξέφρασαν παράπονα για την κίνηση...

Κατά τ' άλλα, σαν μέγεθος ταιριάζει περισσότερο στην απόσταση θέασης που έχεις...

Με μπερδεψες λιγο με τον κωδικο , ειναι 64D8000 , οντως για την αποσταση σου ειναι πιο καταλληλη αν και υπαρχουν καποια παραπονα που λεει ο Γιαννης παραπανω.

Αν έχεις την οικονομική άνεση να αγοράσεις την 55ΗΧ920 go for it και άσε τις υπόλοιπες.

Το Σάββατο πήγα και είδα την 64άρα plasma της samsung και έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.
Δεν παρατήρησα κάτι άσχημο στην κίνηση, αντίθετα την είδα πολύ ομαλή.
Η τηλεόραση μου φάνηκε ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!
Θέλω να δω και την sony 55hx920 η οποία όμως δεν διαθέτει κάποια καλούδια της samsung (δορυφορικό δέκτη, ικανό media player).

Οι ενσωματωμενοι media players ειναι φτωχοι συγγενεις των εξωτερικων οπως εγραψε καποιος. Οποιος δινει 2 χιλιαρικα για τηλεοραση δεν νομιζω να εχει προβλημα να δωσει και 100 ακομη.

Και ο δορυφορικος δεκτης πρακτικα αχρηστος ειναι γιατι τα περισοτερα καναλια ειναι κωδικοποιημενα. Τα καλα ελευθερα ειναι πολυ λιγα.