Αγορά τηλεόρασης 55" LCD

RHGAS

New member
9 December 2012
8
Παιδιά καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλώς σας βρήκα.

Παρήγγειλα από τα public μια τηλεόραση SONY LCD 55' HX750 και ενω περίμενα να παραλάβω μια τηλεόραση σαν αυτή
http://www.odes.gr/index.php?option...page_new.tpl&product_id=8521&category_id=1169

παρέλαβα μια τηλεόραση σαν αυτή

http://www.audioshow.gr/index.php?p...d=108&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Μετά από συνομιλία που είχα με τον πωλήτη του public μου ανέφερε ότι οι τελεοράσεις είναι ακριβώς ίδιες και ότι η μεν πρώτη διατίθεται μόνο ως 46ιντσών ενώ η δεύτερη (με διαφορετική βάση) ως 55 ιντσών πράγμα που και ο ίδιος δεν γνώριζε ,και αν δεν είμαι ικανοποιημένος μπορώ μέσα σε δέκα μέρες να την επιστρέψω και να πάρω πίσω τα λεφτά μου.

Εν τω μεταξύ σε άλλα site βλέπω την SONY KDL 55HX750 με την μεταλλική βάση (όπως στον πρώτο σύνδεσμο) και σε άλλα με την πλαστική (όπως στο δεύτερο σύνδεσμο) και δεν μπορώ να βγάλω άκρη.

Για δώστε τα φώτα σας οι εμπειρότεροι από μένα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όσους κάνουν τον κόπο να με βοηθήσουν να βγάλω άκρη.

Last edited:
Μιας και την έχω ψάξει πολλάκις την 750 μπορώ να πω πως live όπου έχω δει την 750 σε 55αρα με την πλαστική βάση την βλέπω (όπως στο 2ο λίνκ) .
Με τις μεταλλικές μπαριτσες μόνο σε κάποια site , όπου μάλλον είναι όντως ανακριβείς οι φωτός .

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
Επειδή είμαι αποφασισμένος να την επιστρέψω και εφόσον δεν διατίθεται με τις μεταλλικές μπαρίτσες να παραγγείλω την SONY 55HX850, τίθεται ενα νέο ερώτημα καθώς και η HX 850 αλλού εμφανίζεται με μεταλλική βάση όπως εδώ
http://5050.gr/product_info.php?products_id=30963

και αλλού με πλαστική όπως εδώ.
http://www.cheaptocheap.gr/p.Sony-KDL-55HX850.651122.html

Τι τελικά ισχύει;

η στηριξη βασης στο πρωτο λινκ ειναι προαιρετικη , δεν ειναι std ...
η βαση στηριξης στην 850 ειναι η 2η , οπου την βλεπεις με την 1η την πληρωνεις extra συνηθως ...

πριν κανεις οτιδηποτε γενικα , καλο ειναι να επισκεφθεις ενα sony center απο οπου μπορεις να αντλησεις και τις πιο υπευθυνες πληροφοριες ...
μετα κινησου και πραξε αναλογα ,
εχε δε , υποψιν σου πως στα sony center δεχονται παζαρια , δηλαδη , η αρχικη τιμη ειναι δεδομενη , και πανω σε αυτη εχουν bottom line για τους επιμονους "παζαρευτες" επι των μετρητων , να καταλαβεις πως αρχικη τιμη για την 750 δινουν 1500+ , και τελικα μπορεις να την παρεις στα 1350 ευρω ...

καλη επιτυχια

Ευχαριστώ για την απάντησή σου.
Ωστόσο στο επίσημο site της SONY η 750 αμφανίζεται με την πλαστική βάση και η 850 με την μεταλλική. Στα αξεσουάρ δε, δεν εμφανίζεται ως επιλογή η βάση με τις μπαρίτσες για την 750. Οσον αφορά, το να επισκεφτώ κάποιο SONY CENTER αυτό δεν είναι εφικτό καθόσον στα Γιάννενα δεν υπάρχει από όσο γνωρίζω τέτοιο.

Μιλά στο τηλ μαζί τους , αν δεν μπορέσουν αυτοί να σε διαβεβαιωσουν , μην περιμένεις απο ανεξάρτητα καταστήματα να βρεις άκρη , αν και κατα 90% ειναι όπως σου τα έχω περιγράψει . Απλά για να ειναι ορθά 100% όλα όσα είπαμε , μιας και μοιαζεις να δίνεις σημασία στην παραμικρή (οπτική) λεπτομέρεια ...

Εγω παλι καπου διαβασα οτι στην 850 η βαση απο ακρη σε ακρη, ειναι για την ευρωπη και η βαση σαν τριγωνο στο κεντρο ειναι για την αμερικη. Παντως, ουτε για αυτο ειμαι σιγουρος αν ισχυει.
Καλο θα ειναι λοιπον οι αποριες να λυθουν σε ενα sοny center εαν αυτο ειναι εφικτο, μεχρι να βγαλουμε ακρη.

Ναι έχεις δίκιο θα τηλεφωνήσω από Δευτέρα μπας και λυθούν οι απορίες μου.

Με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα είναι ίδια με την 46" που είδα "ζωντανή"στα public και ξενέρωσα ότσν παρέλαβα τη δικιά μου με πλαστική βάση. Εν τω μεταξύ το κουτί της την αναφέρει ως HX75 και όχι σαν HX 750, οπότε δεν ξέρω καν αν πρόκειται για το ίδιο μοντέλλο.
Μάλλον και η SONY τα'χει κάνει κουλουβάχατα.

Εγω την δικη μου 46ΗΧ750 την εχω με μεταλλικη βαση. Η αληθεια ειναι οτι δεν μου αρεσει πολυ αλλα αυτη ειχε...

Που να δεις και την πλαστική.

Η μεταλλική ειναι ποιο πολυτελής, ταιριάζει με το μεταλλικό περιθώριο της οθόνης και επειδή κρατάει την τηλεόραση σχεδόν στο επίπεδο του επίπλου δεν φαίνονται τα καλώδια που κρέμονται πίσω.

Η 55hx850 μου ήρθε με τη μεγάλη βάση χωρίς να τη ζητήσω κτλ, έχω την εντύπωση πως Ελλάδα έρχεται με αυτή τη μακρουλή βάση.

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" LCD

Η 55hx850 μου ήρθε με τη μεγάλη βάση χωρίς να τη ζητήσω κτλ, έχω την εντύπωση πως Ελλάδα έρχεται με αυτή τη μακρουλή βάση.

Όταν λες μεγάλη βάση ποια εννοείς; Την πλαστική ή την μεταλλική σαν μπαρίτσα;

Εσύ από που την αγόρασες;

Παιδιά καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλώς σας βρήκα.

Παρήγγειλα από τα public μια τηλεόραση SONY LCD 55' HX750 και ενω περίμενα να παραλάβω μια τηλεόραση σαν αυτή
http://www.odes.gr/index.php?option...page_new.tpl&product_id=8521&category_id=1169

παρέλαβα μια τηλεόραση σαν αυτή

http://www.audioshow.gr/index.php?p...d=108&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Μετά από συνομιλία που είχα με τον πωλήτη του public μου ανέφερε ότι οι τελεοράσεις είναι ακριβώς ίδιες και ότι η μεν πρώτη διατίθεται μόνο ως 46ιντσών ενώ η δεύτερη (με διαφορετική βάση) ως 55 ιντσών πράγμα που και ο ίδιος δεν γνώριζε ,και αν δεν είμαι ικανοποιημένος μπορώ μέσα σε δέκα μέρες να την επιστρέψω και να πάρω πίσω τα λεφτά μου

Σωστά στα είπε , 40" και 46" έχουν τύπου Π και η 55" έχει την κλασική βάση (υποθέτω λόγω αυξημένου βάρους).

Η 55ΗΧ850 έρχεται με την μεταλλική βάση με τα ενσωματωμένα ηχεία,ενώ όπως ανέφερε ο Yperion η 55ΗΧ750 με την πλαστική παραλληλόγραμη βάση

Θα προσθέσω κάτι ήδη στους προλαλήσαντες. Η 55άρα ΗΧ750 έρχεται με την πλαστική βάση διότι λόγω βάρους τα ποδαράκια δε μπορούν να τη στηρίξουν όπως πολύ σωστά ανέφερε ο Yperion, ενώ η 55ΗΧ850 με τη βάση τη μεταλική με τα ηχεία αλλά δύναται να επικοινωνήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της SONY όπου έναντι κάποιου αντιτίμου σου έρχεται η αμερικάνικη βάση(η πλαστική) η οποία δύναται και περιστροφής, κάτι που δεν επιτρέπεται με τη μεταλλική βάση.

Α τωρα το ειδα οτι λες για την 55αρα. Λογικο. Και στο site της sony την 46αρα την δινει με τα μεταλικα ποδαρακια και την 55αρα με πλαστικη βαση!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" LCD

Όταν λες μεγάλη βάση ποια εννοείς; Την πλαστική ή την μεταλλική σαν μπαρίτσα;

Εσύ από που την αγόρασες;

Εννοώ την μεγάλη με τα ενσωματωμένα ηχεία(που δεν δίνει τη δυνατότητα περοστροφής στην τηλεόραση και έχει μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω)
Την πήρα από μαγαζί επαρχίας, όχι γνωστής αλυσίδας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" LCD

Εννοώ την μεγάλη με τα ενσωματωμένα ηχεία(που δεν δίνει τη δυνατότητα περοστροφής στην τηλεόραση και έχει μια ελαφριά κλίση προς τα πίσω)
Την πήρα από μαγαζί επαρχίας, όχι γνωστής αλυσίδας.

Μήπως έχεις την 55HX850 και όχι την 750; Η 850 έχει τέτοια βάση με ενσωματωμένα ηχεία.

Πόσο σου στοίχισε η τηλεόρασή σου;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" LCD

Μήπως έχεις την 55HX850 και όχι την 750; Η 850 έχει τέτοια βάση με ενσωματωμένα ηχεία.

Πόσο σου στοίχισε η τηλεόρασή σου;

Ε μα φυσικά για την 850 σου μιλάω, άμα διαβάσεις καλά το πρώτο μου μήνυμα εδώ για την 850 μιλάω και όχι για την 750!

1500 την πήρα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 55" LCD

Ε μα φυσικά για την 850 σου μιλάω, άμα διαβάσεις καλά το πρώτο μου μήνυμα εδώ για την 850 μιλάω και όχι για την 750!

1500 την πήρα.

Πολύ καλή τιμή για την 850. Εγώ ψάχνοντάς την δεν τη βρίσκω κάτω από 1900 ευρώ.

Από που την πήρες αν επιτρέπεται;