Αγορά τηλεοράσης 55"

RaizO

New member
3 May 2022
6
Καλησπέρα,

Απόσταση κύριας θέασης : 2-2,5μετρα

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι): απεναντι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): φως ημέρας

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : Netflix ,ταινιες και gaming σε νορμάλ πλαίσια

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

Σχετικά με το budget, ιδανικά θα ήθελα να δώσω γύρω στα 500 ευρώ.
Για τον λόγο αυτό είχα σταμπάρει την TCL C725 και την Samsung AU8072.

Επίσης, θα δω μέγαλη διαφορά αν πάω σε κάτι ακριβότερο όπως η Q70A?

Οποιαδήποτε άλλη γνώμη εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτη μιας και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία από οθόνες.

Η σαμσουνγκ au80 έχει αυτά τα χαρακτηριστικά :
Η tcl πάνω κάτω παρόμοια είναι. Τωρα αν είναι λίγο καλύτερη /χειρότερη πρέπει να το πει κάποιος που την έχει. Λογικά είναι καλύτερη γιατι είναι qled, αλλά εχει τα δικά της μειον. Ψάχτη να διαβάσεις τα +- να δεις αν σου κανει. Είναι value for money παντως.
Αν πας στην q70a είναι καλύτερη αλλά και ακριβότερη.. Ότι πληρώσεις παίρνεις σε αυτες..

• Like
Reactions: RaizO
Η tcl πάνω κάτω παρόμοια είναι. Τωρα αν είναι λίγο καλύτερη /χειρότερη πρέπει να το πει κάποιος που την έχει. Λογικά είναι καλύτερη γιατι είναι qled, αλλά εχει τα δικά της μειον. Ψάχτη να διαβάσεις τα +- να δεις αν σου κανει. Είναι value for money παντως.
Αν πας στην q70a είναι καλύτερη αλλά και ακριβότερη.. Ότι πληρώσεις παίρνεις σε αυτες..
Θενξ για την απάντηση.

Το είχα δει και εγώ αυτό το review αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο για την tcl. Μόνο ότι έχω δει από σχόλια σε skroutz.

Συμφωνώ με αυτό που λες για την q70 απλά επειδή δεν είχα ποτέ τέτοιου είδους tv είχα την απορία αν όντως είναι τόση αισθητή η διαφορά.

Με τις πιο πρόσφατες προσφορές, η 55" Samsung Q60A στοιχίζει περίπου 500 ευρώ. Λίγο πιο πάνω από 700 ευρώ η 55" Sony X90J/X93J, αν χρειάζεσαι (LCD) τηλεόραση με local dimming και 100 Hz ρυθμό ανανέωσης. Κοντά στα 1000 ευρώ βρίσκεις 55" OLED, αν προτίθεσαι να... "τινάξεις την μπάνκα".

• Like
Reactions: RaizO
Με τις πιο πρόσφατες προσφορές, η 55" Samsung Q60A στοιχίζει περίπου 500 ευρώ. Λίγο πιο πάνω από 700 ευρώ η 55" Sony X90J/X93J, αν χρειάζεσαι (LCD) τηλεόραση με local dimming και 100 Hz ρυθμό ανανέωσης. Κοντά στα 1000 ευρώ βρίσκεις 55" OLED, αν προτίθεσαι να... "τινάξεις την μπάνκα".
Η αλήθεια είναι με αυτές τις προσφορές αξίζει αρκετά να πάω σε κάτι καλύτερο. Ειδικά η Σόνυ που ανέφερε και ο φίλος παραπάνω νομίζω είναι πολύ καλή ευκαιρία αν και ξεφεύγει λίγο από το budget.

αξιζει τελικα η x90j , την συνδεσες να πεις εντυπωσεις ?
εχω κανει και εγω μια παραγγελια την x90j (55') στο mediamarkt στα 725 αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν θα κανω την αγορα τελικα ...

εχω κανει και εγω μια παραγγελια την x90j (55') στο mediamarkt στα 725 αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν θα κανω την αγορα τελικα ...
Δες στο thread της X90J που φαίνεται στο παραπάνω ποστ, έχουμε γράψει διάφορα τις τελευταιές μέρες.

Aπό που την πήρες?
Από public. Πήγε στα 725.
Ειδικός για τηλεοράσεις δεν είμαι άλλα μου αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα της και τα μαύρα που έχει. Από συνδεσιμότητα επίσης με χει βολεψει αρκετά λόγω και του Chromecast.
Συν το ότι υποστηρίζει 2.1 hdmi, αμα έχει κονσόλα.
Γενικά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Το παραπάνω Link ισχύει και για την AU8070UXZT? Δηλαδή για τεστ για την AU8070 ψάχνω για την σειρά AU8000 γενικά και ισχύει για όλες π.χ. και για την AU8072?

Το παραπάνω Link ισχύει και για την AU8070UXZT? Δηλαδή για τεστ για την AU8070 ψάχνω για την σειρά AU8000 γενικά και ισχύει για όλες π.χ. και για την AU8072?
Πιθανότατα ισχύει. Αφου ξεκινά απο τον ίδιο κωδικό μικρό διαφορες θα εχει λογικά. Συνήθως ετσι συμβαίνει. Δεν πρόκειται να βρεις ακριβώς το ιδιο μοντέλο.