Αγορα τηλεορασης 60

takis1964

Senior Member
8 October 2007
603
Καλημερα ! θα ηθελα τις γνωμες σας σχετικα με την αγορα μιας 60 ρας τηλεορασης κατα 90% για ταινιες απο bluray
Θα παρει την θεση της 50g20 που εχω ως τωρα η οποια και θα παιξει τον ρολο του τηλεοπτικου!
Το δωματιο που θα ειναι ,ειναι σκοτεινο καθοτι τα ρολα του ειναι μονιμως κατεβασμενα και η θεαση απο 2.70 ως 3.00 μετρα.Απο θεμα ηχου θα συνδεθει με τον onkyo 876 me 7.1
Το μπατζετ για τα σημερινα δεδομενα ειναι στα 1500 αλλα δεν θα αγοραστει τωρα ,απλα να ξερω που να κοιτάω,εχοντας καταληξει σε καποια μοντελα!
Προφανως μιλαμε για μοντελα 2013 γιατι δυσκολο να βρεις τα 2012 !
Σμαρτ δεν με ενδιαφερει ,αλλα καλο ειναι να εχει 3d γιατι δεν ξερω αν θα υπαρξει δυνατοτητα για αλλη tv μελλοντικα :)
Mε μια πρωτη ματια νομιζω καλη ειναι η samsung ps60f5500 λογω του οτι ειναι η συνεχεια της 550 αλλα δεν εχω δει ακομα κριτική στο φορουμ
Καθε βοηθεια ευπρόσδεκτη!

Εντάξει, καλή είναι αυτή που κοιτάζεις, αλλά αφού θα είναι αποκλειστικά σχεδόν για ταινίες, γιατί δεν κοιτάζεις και για προβολέα ?

Γιατι οταν παλιωσει μια τηλεοραση θα παρει θεση σε αλλο δωματιο ενω τον προβολεα τι να τον κανω? η 60 ρα δηλαδη θα παει στο μεγαλύτερο σαλονι για γενικη χρηση και η 50 ρα στο σαλονακι στο υπογειο
εξαλου νομιζω οτι στα 2.70 μια χαρα θα ειναι η 60 ρα σαν μεγεθος και μονο αν αλλαξει ριζικα η τεχνολογια η χαλασει θα την αλλαξω αν υπαρχει η δυνατότητα

Σε κάποιο προηγούμενο νήμα, φίλος αγόρασε την es6100 στις 60" σε προσφορά στα ΜΜ στα 1399 ευρώ.
Για ρίξε μια ματιά, αν ισχύει ακόμα, γιατί είναι καλή τηλεόραση.

Αν υπάρχει η εν λόγω τηλεόραση σε αυτή την τιμή είναι καλή περίπτωση, αν και σε αυτό το μέγεθος μια plasma είναι καλύτερη επιλογή κυρίως λόγω καλύτερης ομοιομορφίας.

Last edited:
φιλε μου ειμαι κατοχος της 60αρας f5500 και ομολογω οτι υπαρχουν και θετικα και αρνητικα θετικο το 3d που σε αυτες τις ιντσες πραγματικα ειναι λες και βγαινουν ολα απο την τηλεοραση και αρνητικο το pentile display kai to buzzing αν δεν εχεις αποσταση τουλαχιστον 4-5 μετρα μην διανοηθεις να παρεις 60αρα.παρεπιμτοντος την δικια μου την αλλακξα για κολλημενο πιχελ και τωρα ειμαι σε διαδικασια να ψαχνω αν θελω να παω σε πλασμα η led και σιγοθρα σε μικροτερες ιντσες.μην ενθουσιαζεσαι με το μεγεθος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ THLEORASH εγω το μετανιωσα για αποσταση θεασης 3-3.5 μετρα

To pentile έχει θετικό την μειωμένη κατανάλωση ρεύματος (η 60άρα καίει όσο μια 50άρα) αλλά σε ποιότητα εικόνας η ευκρίνεια είναι πολύ μειωμένη.

Οπως εγραψα σε αλλο ποστ ,οι αναφορες χρηστων ειναι αρνητικες για κατω απο 3 μετρα θεασης που φαινεται το θεμα του pentile

3. Pentile - Unless you're watching within about 6 feet of this you won't notice it. I'm not really a videophile but I have very good eyes and this has not been an issue in the slightest. Frankly I've been amazed by people stating immediately 'I won't buy it because it's pentile', it really isn't an issue unless you're watching really close.

Ειμαι ακριβως σε αυτην την αποσταση 2.90 για την ακρίβεια ,απλως δεν υπαρχει τηλεοραση εκθεσιακη ωστε να την δω απο κοντα και να διαπιστωσω αν μου κανει!
Η τιμη της παντως αυτες τις μερες ειναι στα 1150 και πραγματικα δελεαζει
Η 55ST60 δεν πεφτει με τιποτα τιμολογιακα και η led f6500 που εχουν αγορασει πολλα μελη και την εχω δει ,( σε φωτεινο περιβαλλον )και πραγματι εντυπωσιαζει, με προβληματιζει το σκοτεινο περιβαλλον που μια πλασμα αποδιδει καλυτερα

Ναι είναι αλήθεια αυτό που λες , σε σκοτεινό περιβάλλον οι δύο πλάσμα έχουν ορατά καλύτερο μαύρο με καλύτερη από τις δύο την Panasonic.

Ειδικά η Samsung έχει και πολύ καλή φωτεινότητα για πλάσμα αλλά και το αρνητικό του pentile.

Ειμαι ακριβως σε αυτην την αποσταση 2.90 για την ακρίβεια ,απλως δεν υπαρχει τηλεοραση εκθεσιακη ωστε να την δω απο κοντα και να διαπιστωσω αν μου κανει!

Στα Public της Τσιμισκή (Θεσσαλονίκη), τουλάχιστον μέχρι τέλη Μαΐου, είχαν μία στην έκθεση...

Αθηνα ειμαι
πως την ειδες απο εικονα? θυμασαι τιποτα?
(Σημερα πρωτη φορα για το μοντελο αυτο ειδα ,διαθεσιμοτητα στο σαιτ του Κωτσοβολου)

Last edited:
Αθηνα ειμαι
πως την ειδες απο εικονα? θυμασαι τιποτα?
(Σημερα πρωτη φορα για το μοντελο αυτο ειδα ,διαθεσιμοτητα στο σαιτ του Κωτσοβολου)

Ρίξε μια ματιά εδώ...

Σε απόσταση θέασης περί τα 3 μέτρα δεν νομίζω να προβληματίσει. Για πιο κοντινές αποστάσεις, θα πρέπει να αποφασίσεις ο ίδιος αν θα σε ενοχλεί ή όχι αυτό που θα βλέπεις.

Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο σε μερικά καταστήματα που την εμφανίζουν σε απόθεμα στην Αθήνα, μήπως και την έχει στήσει κανείς στην έκθεση; ;)

Ρίξε μια ματιά εδώ...

Σε απόσταση θέασης περί τα 3 μέτρα δεν νομίζω να προβληματίσει. Για πιο κοντινές αποστάσεις, θα πρέπει να αποφασίσεις ο ίδιος αν θα σε ενοχλεί ή όχι αυτό που θα βλέπεις.

Γιατί δεν κάνεις ένα τηλέφωνο σε μερικά καταστήματα που την εμφανίζουν σε απόθεμα στην Αθήνα, μήπως και την έχει στήσει κανείς στην έκθεση; ;)

αποθεμα γραφει μονο κωτσοβολος ,electroword αλλα μολις πηρα και μου ειπαν οτι ειναι εξαντλημενη