Aγορα τηλεορασης 600Ε-800Ε

heloo

New member
10 July 2010
23
Καλησπεριζω το φορουμ!

Βρισκομαι στο σταδιο ερευνας αγορας για μια τηλεοραση μεταξυ 600Ε με μαχ τα 800Ε.Παρολο που εκανα καποιο ψαξιμο σε διαφορα sites μεταξυ και του avclub, μπερδευτικα περισσοτερο απο πριν.Γιαυτο και περνω το θαρρος να ζητησω μια βοηθεια :)

Δεν εχω καταληξει ακομα στο τι μεγεθος πρεπει να παρω.Η τηλεοραση θα εχει αποσταση θεασης τα 4 μετρα αρα πρεπει να κοιταξω μεταξυ 37-40?Η χρηση της θα ειναι κυριως θεαση καναλιων και ταινιες με μια αμυδρη πιθανοτητα για χρηση gaming(αμυδροτατη βασικα).
Βασικα πραγματακια που θελω να εχει εξυπακουεται οσο δυνατον καλυτερη ποιοτητα εικονας,συνδεση με υπολογιστη και εξωτερικο δισκο για να βλεπω απο εκει ταινιες και ενσωματομενο δεκτη για digea .Εχω μια προτιμηση σε lcd γιατι εχω ακουσει οι πλασμα εχουν προβλημα οταν υπαρχει στατικοτητα στην εικονα.Τωρα καλουδια οπως 24hz και full hd καλο ειναι να υπαρχουν.Ολα αυτα με μεγιστο τα 800 ευρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα και οποια προταση καλοδεχουμενη!

Καλησπεριζω το φορουμ!

Βρισκομαι στο σταδιο ερευνας αγορας για μια τηλεοραση μεταξυ 600Ε με μαχ τα 800Ε.Παρολο που εκανα καποιο ψαξιμο σε διαφορα sites μεταξυ και του avclub, μπερδευτικα περισσοτερο απο πριν.Γιαυτο και περνω το θαρρος να ζητησω μια βοηθεια :)

Δεν εχω καταληξει ακομα στο τι μεγεθος πρεπει να παρω.Η τηλεοραση θα εχει αποσταση θεασης τα 4 μετρα αρα πρεπει να κοιταξω μεταξυ 37-40?Η χρηση της θα ειναι κυριως θεαση καναλιων και ταινιες με μια αμυδρη πιθανοτητα για χρηση gaming(αμυδροτατη βασικα).
Βασικα πραγματακια που θελω να εχει εξυπακουεται οσο δυνατον καλυτερη ποιοτητα εικονας,συνδεση με υπολογιστη και εξωτερικο δισκο για να βλεπω απο εκει ταινιες και ενσωματομενο δεκτη για digea .Εχω μια προτιμηση σε lcd γιατι εχω ακουσει οι πλασμα εχουν προβλημα οταν υπαρχει στατικοτητα στην εικονα.Τωρα καλουδια οπως 24hz και full hd καλο ειναι να υπαρχουν.Ολα αυτα με μεγιστο τα 800 ευρω.

Ευχαριστω προκαταβολικα και οποια προταση καλοδεχουμενη!

4 μέτρα;;;!!! Τι 40 ίντσες;Από 50 και βλέπουμε,δες την 50S20 Με 889 ευρώ,εάν δεν σε καλύπτει η τιμή κατέβα στην 50U20 χωρίς 600hz,και το φίλτρο απορόφισης του φωτός.Plasma σε καλύπτει σε αυτές τις ίντσες μόνο.Δεν συνιστούμε καθόλου lcd για τόσες ίντσες πάντως.

Για 50'' υπαρχει προβλημα χωρου και budget δυστηχως.Μπορω ομως να κανω μια διαμορφωση χωρου και μικρυνω την αποσταση θεασης στα 3 μετρα.Με βαση πλεον τα 3 μετρα υπαρχει καποια προτιμηση?

Απάντηση: Re: Aγορα τηλεορασης 600Ε-800Ε

Για 50'' υπαρχει προβλημα χωρου και budget δυστηχως.Μπορω ομως να κανω μια διαμορφωση χωρου και μικρυνω την αποσταση θεασης στα 3 μετρα.Με βαση πλεον τα 3 μετρα υπαρχει καποια προτιμηση?

Και πάλι θα σου είναι λίγες οι 46,όπως θα κάνεις μια διαμόρφωση χώρου για την απόσταση θέασης προτείνω καλύτερα η διαμόρφωση να είναι για τις 6 επιπλέον ίντσες.Εάν δεν μπορείς να δώσεις τα 889 ευρώ της 50S20 μπορείς να πάρεις την 50U20 και θα είσαι και εντώς budget.

Re: Απάντηση: Re: Aγορα τηλεορασης 600Ε-800Ε

Πως γινεται να εχεις προβλημα χωρου και η αποσταση του καναπε να ειναι 4 μετρα? Κατι δεν παει καλα...

Χαμηλη τιμη+ποιοτητα εικονας=πλασμα

Για να παρει κανεις LCD της προκοπης πρεπει να δωσει πολλα παραπανω απο αυτα που σκοπευεις να δωσεις εσυ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Aγορα τηλεορασης 600Ε-800Ε

Πως γινεται να εχεις προβλημα χωρου και η αποσταση του καναπε να ειναι 4 μετρα? Κατι δεν παει καλα...

Χαμηλη τιμη+ποιοτητα εικονας=πλασμα

Για να παρει κανεις LCD της προκοπης πρεπει να δωσει πολλα παραπανω απο αυτα που σκοπευεις να δωσεις εσυ...

Πές τα...αλλά είναι ανάλογα με τις απαιτήσεις,εάν δεν ξέρεις τι είναι η ανομοιομορφία της οθόνης πχ δεν θα το καταλάβεις ποτέ.(δεν αναφέρομαι πρωσοπικά σε κάποιον ενοείται)

Σκεφτομουν κατι σε 40'' μιας και κατι μεγαλυτερο δεν θα χωραει στο συνθετο που θα τοποθετηθει.Τωρα για πλασμα οπως προειπα εχω τους ενδιασμους μου μιας και εχω ακουσει για κιτρινισματα των χρωματων και οτι θελει "στρωσιμο" στην αρχη.Δεν ξερω αν συμβαινουν βεβαια και στα νεα μοντελα.Δηλαδη για κατι καλο σε lcd γυρω στα 800 δεν υπαρχει?

Σκεφτομουν κατι σε 40'' μιας και κατι μεγαλυτερο δεν θα χωραει στο συνθετο που θα τοποθετηθει.Τωρα για πλασμα οπως προειπα εχω τους ενδιασμους μου μιας και εχω ακουσει για κιτρινισματα των χρωματων και οτι θελει "στρωσιμο" στην αρχη.Δεν ξερω αν συμβαινουν βεβαια και στα νεα μοντελα.Δηλαδη για κατι καλο σε lcd γυρω στα 800 δεν υπαρχει?

Καταρχάς πραγματικά,αξίζει να κάνεις μέχρι και την παραχώρηση ώστε να την βάλεις στον τοίχο για να κερδίσεις 10 ίντσες,δεν μπορείς να βάλεις ούτε 46,θα είναι πολύ μικρή,ειδικά σε HD υλικό θα βγάζεις τα μάτια σου στα 4 μέτρα(είτε 4 είτε 3 πάλι 50'' χρειάζεσαι).Για τις πλάσμα όντως χρειάζεται λίγο στρώσιμο,αλλά τίποτα παραπάνω.

Σκεφτομουν κατι σε 40'' μιας και κατι μεγαλυτερο δεν θα χωραει στο συνθετο που θα τοποθετηθει.

Μετρα λιγο το πλατος τουλαχιστον μηπως και παρεις 42" , σε 40" κοιτα καμια Samsung 40C650 η Sony 40EX500...

Τελικα μαλλον θα προτιμησω την 40C650.Ευχαριστω για την βοηθεια :)

Απάντηση: Re: Aγορα τηλεορασης 600Ε-800Ε

Συγνωμη που ξανανοιγω το νημα αλλα δυστυχως ο γνωστος απ'οπου θα την επαιρνα εχει νταραβερι μονο με lg .Υπαρχει κατι καλο σε lg στα 800 ευρω?Ελεγα να παρω αυτη: http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/LG-42LD750-LCD-TV-42-42LD750.htm

Μια χαρά φαίνεται, τα κάνει όλα και συμφέρει και τη στιγμή που δεν μπορείς να πας σε μεγαλύτερη παρ όλη την επίμονη αρκετών εδώ μέσα οι επιλογές σου περιορίζονται αρκετά οπότε σε 40αρα LCD και σε αυτα τα χρήματα δε νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο . Αν μάλιστα τη βρεις και σε καλύτερη τιμή πχ 650 εισαι άρχοντας
http://www.skroutz.gr/s/264876/LG-42LD750-42.html?keyphrase=LG+42LD750

Last edited: