Aγορα Τηλεορασης 65'' Thomson

Είδα αυτό το video στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=1wZyhfw4LAA . Φαίνεται όμορφη σχεδιαστικά, από την άλλη τα χρήματα που θα δώσεις να ξέρεις δεν πιάνουν τόπο μιας και σήμα δεν υπάρχει ακόμη για 4Κ και όταν υπάρξει θα είναι αμφίβολο εώς απίθανο να παίζει στις συνδέσεις της συγκεκριμένης. Η τιμή είναι καλή πράγματι, αλλά πας με τα μισά χρήματα σε Samsung 1080, είναι λοιπόν θέμα επιλογών. (μην περιμένεις να δεις την οποιαδήποτε διαφορά στην λεγόμενη "αναβάθμιση" σήματος από 1080 -> 4K είναι τρίχες).

Απάντηση: Re: Aγορα Τηλεορασης 65'' Thomson

... Η τιμή είναι καλή πράγματι, αλλά πας με τα μισά χρήματα σε Samsung 1080, είναι λοιπόν θέμα επιλογών. ...

Μπορει, αλλα οχι σε αυτες τις ιντσες. Η φτηνοτερη 65αρα Samsung που βλεπω στον τσιγκουνη εχει 2250.
Για ποιοτητα εικονας και vfm ειναι αλλη κουβεντα, αλλα σε αυτες τις ιντσες δε βλεπω να ισχυει αυτο για τα μισα χρηματα.

Είδα αυτό το video στο youtube: http://www.youtube.com/watch?v=1wZyhfw4LAA . Φαίνεται όμορφη σχεδιαστικά, από την άλλη τα χρήματα που θα δώσεις να ξέρεις δεν πιάνουν τόπο μιας και σήμα δεν υπάρχει ακόμη για 4Κ και όταν υπάρξει θα είναι αμφίβολο εώς απίθανο να παίζει στις συνδέσεις της συγκεκριμένης. Η τιμή είναι καλή πράγματι, αλλά πας με τα μισά χρήματα σε Samsung 1080, είναι λοιπόν θέμα επιλογών. (μην περιμένεις να δεις την οποιαδήποτε διαφορά στην λεγόμενη "αναβάθμιση" σήματος από 1080 -> 4K είναι τρίχες).
Βασικα επειδη η TV θελω να ειναι μεγαλη γιατι το σαλονι που θα τη βαλω εχει αρκετο χωρο σκεφτηκα οτι καλη τιμη ειναι και εχει και τα παντα.Δεν ξερω βεβαια αν σκεφτηκα σωστα αλλα οι εποχες δυσκολες και δεν νομιζω να καταφερω να παρω 65'' σε αυτη την τιμη που για εμενα ειμαι αυστηρα στο οριο για τα χρηματα.Οσο για το 4Κ οταν και καλα θα βγει θα πρεπει να εχει εξοδους ΗDΜΙ 2.0 για να το δεις αν δεν κανω λαθος?Καπου διαβασα σε review οτι εχει.Τωρα τι να πω......και βασικα θα την χρησιμοποιω παρα πολυ για Playstasion 4.Καθε γνωμη δεκτη παιδια :)

Λάθος μου για την τιμή. Βλέπεις είμαι Αμερική και εδώ με $900 παίρνεις 65''. Ελλάδα λοιπόν με 999 ευρώ πας εδώ: http://www.skroutz.gr/s/5582357/Samsung-UE60H6203.html 60αρα δηλαδή και όχι 65αρα.

Παίζω κι εγώ PS4 (Fifa κυρίως και περιμένω το The Crew με αγωνία), και η εικόνα είναι άριστη στα περίπου 4 μέτρα απόσταση. Τα πάντα είναι θέμα οικονομικών στην περίπτωση αυτής της αγοράς. Τη συμβατότητα με 4Κ την ξεχνάς γιατί τα πρωτόκολλα που θα παίζουν θα ανακοινωθούν επίσημα - από όσο γνωρίζω - τέλος του '15. Ήδη το απαραίτητο δεν είναι μόνο το HDMI 2.0 αλλά και το HDCP 2.2 . To PS4 ΔΕΝ παίζει 4Κ bluray μόνο κάτι ελάχιστες ταινίες που τις νοικιάζεις (κάπου 8 αν θυμάμαι καλά) και οι οποίες έχουν πολύ συμπίεση. Γενικά το 4Κ είναι ακόμη σε περίεργο στάδιο οπότε η άποψή μου είναι ότι όλοι οι Early adopters θα το πληρώσουν χωρίς λόγο.

Θυμάμαι τον εαυτό μου το 2001, είχα αγοράσει έναντι 1,2 εκ δραχμών από Γερμανία μία Plasma 42''. Φυσικά μετά δεν έπαιζε πουθενά και αναγκάστηκα να χάσω το 80% σε 2 χρόνια (την έδωσα τελικά για μονιτορ σε ένα κομμωτήριο). Από τότε είπα τέλος οι παπαριές, άσε να το πάρουν πρώτα κάποιοι, να υπάρχει υλικό και μετά το τσιμπάμε.

Αυτά, μην ξεχνάμε φυσικά και τον παράγοντα του μάρκετινγκ που στο συγκεκριμένο θέμα των τηλεοράσεων είναι για γέλια (Smart TV και ένα κάρο άχρηστα άλλα).

+1000 για το μαρκετινγκ.

Για την 6200 που αναφερθηκε να συστησω λιγη προσοχη καθοτι μελος του φορουμ αντιμετωπισε σοβαρο προβλημα. Δεν εχω ευκαιρο το νημα, αλλα ειναι σχετικα προσφατο και αναφερθηκε οτι το προβλημα αυτο ειχε εμφανιστει κι αλλες φορες στο εν λογω μοντελο.

Re: Απάντηση: Aγορα Τηλεορασης 65'' Thomson

+1000 για το μαρκετινγκ.

Για την 6200 που αναφερθηκε να συστησω λιγη προσοχη καθοτι μελος του φορουμ αντιμετωπισε σοβαρο προβλημα. Δεν εχω ευκαιρο το νημα, αλλα ειναι σχετικα προσφατο και αναφερθηκε οτι το προβλημα αυτο ειχε εμφανιστει κι αλλες φορες στο εν λογω μοντελο.

Γιώργη μεμονωμένο περιστατικό. 3-4 φορές που έχω δεί 6200 στα καταστήματα παίζουν όπως πρέπει. Και αυτή η βλάβη θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μάρκα τηλεόρασης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Aγορα Τηλεορασης 65'' Thomson

Γιώργη μεμονωμένο περιστατικό. 3-4 φορές που έχω δεί 6200 στα καταστήματα παίζουν όπως πρέπει. Και αυτή η βλάβη θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μάρκα τηλεόρασης.

Eιχα την εντυπωση οτι στο σχετικο νημα ειχε γινει αναφορα και σε αλλες παρομοιες περιπτωσεις για το συγκεκριμενο μοντελο (δεν θυμαμαι αν η αναφορα ηταν για κατοχους απο το εξωτερικο).
Επειδη ομως δεν καθησα να ξαναδιαβασω το νημα, my bad. Ειμαι σιγουρος οτι το εχεις πιο φρεσκο στο μυαλο σου!
Σορυ και απο τον topic starter. Μην τον παραπληροφορησω κιολας αντι να βοηθησω.:BDBDG54::damnyou: