Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους.
Σκέφτομαι μαζί με την αγορά του PS5 να προχωρήσω και σε αναβάθμιση της τηλεόρασης.
Δεν είναι κάτι άμεσο, πιο πολύ θα ήθελα γνώμες για εταιρείες & επερχόμενα μοντέλα αφού μπορώ να το καθυστερήσω αν υπάρχει λόγος να βρω φτηνότερα ένα ήδη "παλιό" μοντέλο ή στα ίδια λεφτά (αν έχουμε εικόνα από νέους τιμοκαταλόγους) να βρω κάποιο καινούριο που πρόκειται να κυκλοφορήσει.
Στα της τηλεόρασης:
Απόσταση κύριας θέασης : 3~3,5m
Θέση θέασης:
Απέναντι από την τηλεοραση
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού:
Συνήθως βλέπω βράδυ με ελάχιστο φωτισμό. Γενικά ο χώρος έχει μέτριο φωτισμό.
Κύρια χρήση-περιεχόμενο:
Ταινίες,σειρές,digea & λίγο PS όταν το παραλάβω
Πηγές: streaming, PS
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Θα ήθελα καλύτερο μαύρο από αυτό που ήδη έχω & να μην έχω αυτό το ενοχλητικό λευκό πλαίσιο γύρω από τους διαλόγους ( local dimming; )
Επίσης λόγω PS, HDMI 2.1
Απαιτήσεις άλλες:
Οπωσδήποτε μεγαλύτερη από αυτή που ήδη έχω.
Λογικά χρειάζομαι 75" αν & πολλοί μου λένε πως και με 65” θα έχω ήδη σημαντική διαφορά.
Στα ίδια λεφτά νομίζω θα πάω με τη μεγαλύτερη & όχι την καλύτερη εικόνα.
Media player ή android TV αν υπάρχουν καλοδεχούμενα αλλά δεν θα παίξουν αυτά το σημαντικότερο ρόλο.
Υπάρχουν και εξωτερικές συσκευές για αυτό.
Προϋπολογισμός : Ιδανικά έως τα 1200€
Προηγούμενη τηλεόραση : Panasonic TX-L50ET60E LCD 2013 model
Σκέφτομαι μαζί με την αγορά του PS5 να προχωρήσω και σε αναβάθμιση της τηλεόρασης.
Δεν είναι κάτι άμεσο, πιο πολύ θα ήθελα γνώμες για εταιρείες & επερχόμενα μοντέλα αφού μπορώ να το καθυστερήσω αν υπάρχει λόγος να βρω φτηνότερα ένα ήδη "παλιό" μοντέλο ή στα ίδια λεφτά (αν έχουμε εικόνα από νέους τιμοκαταλόγους) να βρω κάποιο καινούριο που πρόκειται να κυκλοφορήσει.
Στα της τηλεόρασης:
Απόσταση κύριας θέασης : 3~3,5m
Θέση θέασης:
Απέναντι από την τηλεοραση
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού:
Συνήθως βλέπω βράδυ με ελάχιστο φωτισμό. Γενικά ο χώρος έχει μέτριο φωτισμό.
Κύρια χρήση-περιεχόμενο:
Ταινίες,σειρές,digea & λίγο PS όταν το παραλάβω
Πηγές: streaming, PS
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Θα ήθελα καλύτερο μαύρο από αυτό που ήδη έχω & να μην έχω αυτό το ενοχλητικό λευκό πλαίσιο γύρω από τους διαλόγους ( local dimming; )
Επίσης λόγω PS, HDMI 2.1
Απαιτήσεις άλλες:
Οπωσδήποτε μεγαλύτερη από αυτή που ήδη έχω.
Λογικά χρειάζομαι 75" αν & πολλοί μου λένε πως και με 65” θα έχω ήδη σημαντική διαφορά.
Στα ίδια λεφτά νομίζω θα πάω με τη μεγαλύτερη & όχι την καλύτερη εικόνα.
Media player ή android TV αν υπάρχουν καλοδεχούμενα αλλά δεν θα παίξουν αυτά το σημαντικότερο ρόλο.
Υπάρχουν και εξωτερικές συσκευές για αυτό.
Προϋπολογισμός : Ιδανικά έως τα 1200€
Προηγούμενη τηλεόραση : Panasonic TX-L50ET60E LCD 2013 model