- 1 September 2014
- 108
Καλησπέρα,
θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 75'' από Κωτσόβολο (Έχω κουπόνι) , αλλά δεν έχω πολλές γνώσεις, όσο και να διάβασα σχετικά, νιώθω πάντα πως κάτι μου διαφεύγει.
Συμφέρει η TCL 75T8B στα 949€;
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Τα 1000€ είναι το ταβάνι.
Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι αποκλειστικά για streaming περιεχόμενο (σειρές, ταινίες) και live tv, καθόλου παιχνίδια, καθόλου αθλητικά.
Το σαλόνι που θα μπει, δεν είναι πολύ φωτεινό, αλλά με μπαλκονόπορτα ακριβώς απέναντι από την tv, το αναφέρω γιατί ξέρω ότι παίζει ρόλο.
------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): Το σαλόνι που θα μπει, δεν είναι πολύ φωτεινό, αλλά με μπαλκονόπορτα ακριβώς απέναντι από την tv
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : αποκλειστικά για streaming περιεχόμενο (σειρές, ταινίες) και live tv, καθόλου παιχνίδια, καθόλου αθλητικά.
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : 1000€ είναι το ταβάνι
προηγούμενη τηλεόραση :
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..
θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 75'' από Κωτσόβολο (Έχω κουπόνι) , αλλά δεν έχω πολλές γνώσεις, όσο και να διάβασα σχετικά, νιώθω πάντα πως κάτι μου διαφεύγει.
Συμφέρει η TCL 75T8B στα 949€;
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα; Τα 1000€ είναι το ταβάνι.
Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι αποκλειστικά για streaming περιεχόμενο (σειρές, ταινίες) και live tv, καθόλου παιχνίδια, καθόλου αθλητικά.
Το σαλόνι που θα μπει, δεν είναι πολύ φωτεινό, αλλά με μπαλκονόπορτα ακριβώς απέναντι από την tv, το αναφέρω γιατί ξέρω ότι παίζει ρόλο.
------
Αν θέλετε,πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:
Απόσταση κύριας θέασης :
Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):
Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου): Το σαλόνι που θα μπει, δεν είναι πολύ φωτεινό, αλλά με μπαλκονόπορτα ακριβώς απέναντι από την tv
Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) : αποκλειστικά για streaming περιεχόμενο (σειρές, ταινίες) και live tv, καθόλου παιχνίδια, καθόλου αθλητικά.
Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):
Απαιτήσεις σε ποιότητα:
Απαιτήσεις άλλες:
προϋπολογισμός : 1000€ είναι το ταβάνι
προηγούμενη τηλεόραση :
---------------
Όταν ανοίγω νήμα για αγορά τηλεόρασης ..