Αγορά τηλεόρασης από e-shop.gr και εγγύηση!

cp78

New member
3 November 2010
17
Καλημέρα,

Από την επικοινωνία μου με το e-shop.gr κατάλαβα ότι η samsung που με ενδιαφέρει δεν είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας και πως η 2ετή εγγύηση παρέχεται από το κατάστημα!

Έχει αγοράσει κανείς τηλεόραση από το συγκεκριμένο κατάστημα;

Λέτε να έχω πρόβλημα με τα μενού της τηλεόρασης και την εγγύηση;

Ευχαριστώ,

εγω παντος θα το σκεφτομουν παρα πολυ ....... δεν γνωριζω τη υποστηρηξη θα εχουν θα πρωτημουσα της μαμας εταιριας

Έχω πάρει μια vt30 55" από το e-shop, υπο τις ίδιες συνθήκες και μάλιστα εποχή που ήταν περισσότερο αβέβαιη η βιωσιμότητα της επιχείρησης.
Τώρα είμαι εκτός εγγύησης και δεν είχα απρόοπτα (βλάβες ή ασυμβατότητες) για να ξέρω κάτι για την υποστήριξή τους.
Επίσης υπήρχε η ελληνική γλώσσα στα μενού - κανένα πρόβλημα και εκεί.

Για μένα το θέμα ήταν η μεγάλη διαφορά που πέτυχα την τηλεόραση και λειτούργησα με το ένστικτο και την προγενέστερη καλή εικόνα που μου είχαν δώσει από το μαγαζί.

Είναι λεπτό ζήτημα που πρέπει να αποφασίζει ο καθένας μας μόνος του, μιας και αφορά μόνο τη δική του τσέπη.

Σε πρόσφατη αγορά μου από το εν λόγω κατάστημα έλειπε το ένα γυαλί 3d από μια την Samsung h4600, μια βδομάδα τώρα ακόμα δεν μου έχουν απαντήσει....

Last edited:
Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης από e-shop.gr και εγγύηση!

Θα μου βγει η tv στα 2/3 της τιμής σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες, διαφορετικά δεν θα το σκεφτόμουν!

Ευχαριστώ για την απάντηση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Είχες θέματα με το μενου ή έχει κανονικά ελληνική γλώσσα;

Είχες θέματα με το μενου ή έχει κανονικά ελληνική γλώσσα;

H Panasonic του Dalanik, ήταν το ίδιο μοντέλο που έρχονταν στην Ελληνική αγορά και από την επίσημη αντιπροσωπεία, οπότε δεν είχε κάποιο θέμα συμβατότητας ή με τη γλώσσα.

Το ίδιο ισχύει και με μια 32άρα Toshiba που αγόρασα πρόσφατα από το εν λόγω κατάστημα...

Για τις Samsung γνωρίζει κάποιος αν πρόκειται για τα ίδια μοντέλα ή πως το μαθαίνεις;

το eshop κατα κύριο λόγο τα προιόντα του είναι παραεισαγωγές.
απο Ελλάδα σπάνια αγοράζει (έχει χρέη σε όλους)