Αγορά τηλεόρασης από εντελώς άσχετο!!

online79

New member
9 July 2016
10
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα!

Ψάχνω εδώ και μέρες για την αγορά νέας τηλεόρασης άλλα έχω χαθεί! Να πώ ότι η προηγούμενη που είχα ήταν CRT οπότε όπως καταλαβαίνατε έχω μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις και δεν ξέρω τι γίνετε.

Θα σας δώσω κάποιες πληροφορίες ώστε να μου προτείνετε κάποια μοντέλα:

Η απόσταση θέασης θα είναι η ελάχιστη 1,90μ και η μέγιστη 2,90μ.
Κατά κύριο λόγο με ενδιαφέρει, κατά σειρά, η παρακολούθηση τηλεοπτικού, αθλητικά, ταινίες (μέσω usb) και παρακολούθηση video κυρίως youtube.

Σύμφωνα με τα παραπάνω υπάρχει περίπτωση να βρω κάτι με όριο τα 600 ???
Επίσης σκέφτομαι για έως 49” αλλά μάλλον αν έχω καταλάβει καλά χρειάζομαι, λόγο απόστασης, 55”. Το θέμα είναι όμως ότι το budget μου είναι περιορισμένο!

Οποιαδήποτε πρόταση σας θα με βοηθούσε πολύ! Σας ευχαριστώ!

Εδώ είσαι:

http://www.skroutz.gr/s/6441059/Panasonic-TX-55CS630.html

55", VA πάνελ, 100Hz πραγματικά και 3D. Το μόνο της μειονέκτημα είναι ότι δεν παίζει ήχο dts από usb, αλλά αυτό λύνεται εύκολα με την προσθήκη εξωτερικού player...
Σε ευχαριστω για την προταση! Εχω δει επισης και τις Samsung j6200 και Sony w755c.
Να πω την αληθεια κλεινω προς την Sony! Ειναι καλη επιλογη?

Sent from my XT1068 using Tapatalk

Επίσης καλή λύση, αλλά είναι αρκετά ακριβότερη η W755C στις 55" από την 55" CS630. Καλή επιλογή είναι και η J6200. Όλες με VA panels στα 100 Hz.

Να πω την αληθεια κολλησα με την w755c σε τετοιο σημειο πιυ λεω να παω στην 50" που ειναι πιο κοντα στο budget μου. Αξιζει ομως να παω σε μικροτερη απο 55"?
Γενικα διαβασα καλα λογια για την ποιοτητα τηλεοπτικου της Sony και μου αρεσει λογο android...

Αν έχεις βρεί την Sony στα 600, είναι πολύ καλή επιλογή. Στα 800 που τη βλέπω στον skroutz πρέπει έχεις ειδικές συνθήκες για να δικαιολογήσεις το 40% παραπάνω που κοστίζει.

Αν έχεις βρεί την Sony στα 600, είναι πολύ καλή επιλογή. Στα 800 που τη βλέπω στον skroutz πρέπει έχεις ειδικές συνθήκες για να δικαιολογήσεις το 40% παραπάνω που κοστίζει.

Δυστηχως 600 δεν την βρίσκω και το κακο ειναι οτι αναγκαστηκα θα παω από Κωτσοβολο λογο δωσεων χωρίς πιστωτική! Οπότε μάλλον ξεχνάω την Panasonic και είμαι μεταξύ Sony και Samsung. Βλέπω να πηγαίνω στην 755c! Θα περιμένω λίγο για καμιά προσφορά διαφορετικά μάλλον θα πάω για την 50" 755c.

Αν μπορείτε για πείτε μου την γνώμη σας, αξίζει σε αυτή την τιμή (749 )??

Είναι μάλλον ακριβή η 50" W755C σε τέτοια τιμή, εφόσον με παραπλήσια χρήματα υπάρχουν επιλογές στις 55".

Re: Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης από εντελώς άσχετο!!

Είναι μάλλον ακριβή η 50" W755C σε τέτοια τιμή, εφόσον με παραπλήσια χρήματα υπάρχουν επιλογές στις 55".

>επειδη η Panasonic δεν υπάρχει στον Κωτσόβολο, υπάρχει κάποια άλλη προτεινόμενη 55" με παρόμοια χαρακτηριστικά - δυνατότητες??

Η J6200 στα 699 ευρώ, η οποία αναφέρθηκε προηγουμένως.

Σε σχέση με την 755c είναι καλή στο τηλεοπτικό? επίσης για κάποιο λόγο έχω κολλήσει με το android! Το λογισμικό της samsung είναι εξίσου καλο?
Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω χαθεί μέσα σε τόσες πληροφορίες!!

Παρόμοια ποιότητα εικόνας, ενώ η Sony είναι μάλλον καλύτερη στο τηλεοπτικό. Δεν είναι σωστή η σύγκριση 50" με 55" όμως. Αν η μέση απόσταση θέασης είναι κάτω από τρία μέτρα παρ' όλα αυτά και θα προβάλλεται κυρίως τηλεοπτικό, τότε και μια 50" είναι ικανοποιητική λύση.

Παρόμοια ποιότητα εικόνας, ενώ η Sony είναι μάλλον καλύτερη στο τηλεοπτικό. Δεν είναι σωστή η σύγκριση 50" με 55" όμως. Αν η μέση απόσταση θέασης είναι κάτω από τρία μέτρα παρ' όλα αυτά και θα προβάλλεται κυρίως τηλεοπτικό, τότε και μια 50" είναι ικανοποιητική λύση.

Και εγώ αυτό σκεφτόμουν για την 50" !! Αν δεν σε ζαλίζω...αν αφήσουμε στην άκρη την τιμή μεταξύ sony - samsung ποια θα διαλεγες (εννοω την 50" sony)?

Καλύτερα να τις δεις από κοντά και να αποφασίσεις. Διαφέρουν οι προτιμήσεις ανά άτομο.

Καλύτερα να τις δεις από κοντά και να αποφασίσεις. Διαφέρουν οι προτιμήσεις ανά άτομο.

Ναι αυτό εννοείτε! Πιο πολύ το ρωτάω από την άποψη του λειτουργικού, δηλαδή android ή tizen?

Άθλια ποιότητα η h6200. Γενικά η σειρά 6200 κάθε χρόνο είναι μάλλον η β διαλογη των 6400/6500. Προβληματικά panels.

H 6200 υπήρχε μόνο το 2014 και 2015 σαν Η και J. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για αυτο που γράφεις περι panel. Ασε που στις 6200 τα panels είναι απο τον ίδιο κατασκευαστή (AUO) με αυτά της Sony :cool4:

Πολλοί ξεχνάτε ότι τα τελευταια 4-5 χρόνια η τιμή μιας FHD 50-55" έχει μειωθεί πάνω απο 50%. Αυτό δεν έγινε μόνο απο την υοθέτηση Ταιβανέζικων τσιπ επεξεργασίας, Κινέζικων panel και φθηνών ηχείων αλλά συνολικα. Υπάρχουν πολλα εξαρτήματα που μπορούν να χαλάσουν μέσα σε μια τηλεόραση.

Για την Samsung συγκεκριμένα δεν υπάρχουν στοιχεία με το ποσοστό βλαβών της καθε εταιρίας για να μπορούμε να συγκρίνουμε. Μην ξεχναμε ότι είναι η πρώτη σε πωλήσεις με διαφορά εδώ και χρόνια οπότε είναι λογικό να υπάρχουν και πιο πολλές αναφορές για βλάβες.

Σε 40h6200 Καμμένο pixel στο εξάμηνο. Αλλαγή panel με ενα γεμάτο clouding το οποιο άφησα γιατι κυρίως τα καμμένα pixel με ενοχλούν .
60j6200. Δυο πάνελ το ενα χειρότερο απο το αλλο.
Προφανώς ειναι entry level μοντέλο και η διαλογή τους ακομα και αν ο κατασκευαστής ειναι ο ίδιος ειναι κακή, παρότι η σειρά 6 ειναι η μεσαία τους.

Το οτι εσύ είσουν άτυχος με 2 διαφορετικά μοντέλα, διαφορετικής χρονιάς, που έτυχε να έχουν αριθμό μοντέλου το 6200 δεν επιβεβαιώνει την θεωρία σου.
Το τι έγινε με την αντικατάσταση αυτών δε, σε άλλες θεωρίες παραπέμπει.

Η Η6200 ήταν όντως το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς 6 του 2014 και υπήρχαν και άλλα, με διαφορές όμως στον εξοπλισμό.
Η J6200 είναι το μόνο flat FHD μοντέλο της σειράς 6 του 2015. Υπάρχει βέβαια η J6300 που είναι curved και τέλος η σειρά 6! Δεν έχει λογική να έχεις εισαγωγικό για να βάζεις τη σαβούρα αν δεν έχεις και "καλό" για να βάλεις τα "α διαλογής" :p

Καλημερα ειδα οτι ο Κωτσοβολοε εβαλε προσφαρα στα 599 την LG 55LH604V.
Ξερετε μηπως ποσα hz ειναι η συγκεκριμενη?
Αν την συγκρινουμε με Sony 755c και Samsung 6200 ποια ειναι η γνωμη σας??