Αγορά τηλεόρασης από εντελώς άσχετο!!

Το οτι εσύ είσουν άτυχος με 2 διαφορετικά μοντέλα, διαφορετικής χρονιάς, που έτυχε να έχουν αριθμό μοντέλου το 6200 δεν επιβεβαιώνει την θεωρία σου.
Το τι έγινε με την αντικατάσταση αυτών δε, σε άλλες θεωρίες παραπέμπει.
Η Η6200 ήταν όντως το εισαγωγικό μοντέλο της σειράς 6 του 2014 και υπήρχαν και άλλα, με διαφορές όμως στον εξοπλισμό.
Η J6200 είναι το μόνο flat FHD μοντέλο της σειράς 6 του 2015. Υπάρχει βέβαια η J6300 που είναι curved και τέλος η σειρά 6! Δεν έχει λογική να έχεις εισαγωγικό για να βάζεις τη σαβούρα αν δεν έχεις και "καλό" για να βάλεις τα "α διαλογής" :p

Μπορεί όντως να είμαι άτυχος, αλλά τα εισαγωγικά μοντέλα είναι νομίζω τελικά επίφοβα!

Ειναι 50hz η lg
Μολις απεκτησα την panasonic 55cs630 σε καλυτερη τιμη(100hz-με βολευει το stand της)
αφου με προετρεψαν και διαφορα μελη τα οποια τα ευχαριστω αφου εκανα υπερβαση στα
οικονομικα μου αλλα δεν πιστευω να το μετανοιωσω

Καλημερα ειδα οτι ο Κωτσοβολοε εβαλε προσφαρα στα 599 την LG 55LH604V.
Ξερετε μηπως ποσα hz ειναι η συγκεκριμενη?
Αν την συγκρινουμε με Sony 755c και Samsung 6200 ποια ειναι η γνωμη σας??

Sent from my XT1068 using Tapatalk

Σήμερα είναι η πρώτη μέρα εκπτώσεων. Λογικα τον επόμενο 1-1,5 μήνα θα υπάρξουν και άλλες προσφορές. Αν δεν είναι επείγουσα η αγορά, καλό είναι να παρακολουθείς τις προσφορές και να επιλέξεις κάποια που και καλή εικόνα έχει και σε καλή τιμή θα βρει.