Αγορά τηλεόρασης απο ηλεκτρονικό κατάστημα

nikosn14

Senior Member
30 September 2009
364
Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και βρήκα καλή τιμή στο κατάστημα τσάμπας.Θα ήθελα οποιός ξέρει κάτι για αυτό το κατάστημα να μου πεί άν μπορώ να τούς εμπιστευτώ για να μήν μου κάνουν καμία μ....κια και βάλω τα χρήματα και δέν μου στείλουν την τηλεόραση. Μένω Θεσσαλονίκη και αυτοί είναι Αθήνα οπότε θα γίνει η πληρωμή μέσω τραπέζης..

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση και βρήκα καλή τιμή στο κατάστημα τσάμπας.Θα ήθελα οποιός ξέρει κάτι για αυτό το κατάστημα να μου πεί άν μπορώ να τούς εμπιστευτώ για να μήν μου κάνουν καμία μ....κια και βάλω τα χρήματα και δέν μου στείλουν την τηλεόραση. Μένω Θεσσαλονίκη και αυτοί είναι Αθήνα οπότε θα γίνει η πληρωμή μέσω τραπέζης..

στο σκρουτζ εχει βαθμολογια απο ατομα που παραγγειλαν απο ηλεκτρονικα καταστηματα .διαβασε και αποφασισε
αν δεις στον τσαμπας εχει 3,5 αστερια αλλοι ικανοποιημενοι αλλοι οχι

Το να μην σου στείλουν την τηλεόραση, δεν τους παίρνει. Είναι και κανονικό κατάστημα, όχι μόνο ιντερνετικό.
Έχεις τσεκάρει πως η τηλεόραση υπάρχει διαθέσιμη? Αν όχι, επαλήθευσέ το τηλεφωνικά, οπωσδήποτε.
Πολλά site αναφέρουν διάφορα μοντέλα (ακόμα και διαθέσιμα) τα οποία ούτε υπάρχουν και ούτε πρόκειται να τα ξαναφέρουν!

Σας ευχαριστώ πολύ. Είπαν οτι σε 10 εργάσιμες μέρες θα την παραλάβω, παρ'όλα αυτά δέν την έχουν ετοιμοπαράδοτη.

Επίσης καλό είναι να ελέγξεις και αν δίνουν εγγύηση της αντιπροσωπίας στην Ελλάδα ή του μαγαζιού! Στη δεύτερη περίπτωση η εισαγωγή γίνεται από το μαγαζί. ;)

Είναι και κανονικό μαγαζί, κοντά στο παλαιό δημαρχείο της Αθήνας. Συνήθως δίνει εγγύηση αντιπροσωπείας και από όσα ξέρω από συναλλαγές φίλων είναι αξιόπιστος ...

Καλησπερα,παιδια εγω απο τον ΤΣΑΜΠΑ αγορασα ψυγειο,κουζινα,ματια και ολα απο το ιντερνετ,δεν ειχα κανενα προβλημα με τα λεφτα,το ψυγειο το πληρωσα την μερα που το εφεραν ενω την κουζινα πηγα απο το μαγαζι αφου μου ειχε ερθει...τοτε θυμαμαι πως οι τιμες του ηταν πολυ καλες και βρηκα διαφορα στην κουζινα (ματια -φουρνο) και 300 ευρω απο αλλα μαγαζια...ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΥΤΟ...δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι και δεν ειμαι υπαληλος του,εγω δουλευω στην πολεμικη αεροπορια...

Έχω αγοράσει tv από τον tsampas.Πήγα ο ίδιος στο
κατάστημα,παράγγειλα,και κατόπιν ειδοποίησης
ξαναπήγα και παρέλαβα,με το δικό μου ΙΧ(αν ήθελα
μου έκαναν και δωρεάν παράδοση)Έμεινα απόλυτα
ευχαριστημένος ως προς τιμή-χρόνο παράδοσης,και
η αίσθηση που πήρα είναι και πως ως internetικό
το κατάστημα θα λειτουργεί,εξίσου άψογα.