Αγορα Τηλεόρασης απο ΙΝΤΕΡΝΕΤ

mardi216

Established Member
22 March 2011
126
Γεία σας φίλοι . Παρακολουθώ το forum αρκετο καιρό και έφτασε και η σειρά μου για αγορά νέας τηλεόρασης. Εκείνο που με απασχολεί είναι αν πρέπει να ακολουθήσω την περπατημένη δηλαδη απο επώνυμο μαγαζί ή απο κάποιο e-shop μέσω intenet. Oι διαφορές στις τιμές είναι τεράστιες,ομως δεν ξέρω τι γίνεται με τις εγγυήσεις των συσκευών και σε περίπτωση που πρέπει να γίνει (χτύπα ξύλο ) ακόμα και αλλαγή της συσκευήες αν εχω δικαίωματα (15-ημερο) αλλαγής κλπ όπως στα μαγαζιά. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε λιγάκι .
Ευχαριστώ όλους εκ των προτερων για τις απαντησεις τους.

Εγγυηση η συντριπτικη πλεοψηφια εχει Ελληνικης αντιπροσωπιας.

Πριν παρεις ομως κανε ενα τηλ. να το επιβεβαιωσεις.

Προσωπικα πηρα προσφατα ενα λαπτοπ απο εδω...

http://www.techneasy.gr/

Και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Yperion. Μετά από κάθε αγορά δηλαδη και για οποιοδήποτε πρόβλημα υπευθυνη ειναι η αντιπροσωπεία και το service ? Εχω δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής χρηματων αν κρίνεται απαραίτητο σε αγορές μέσω intrernet . Καλύπτομαι με κάποιο τρόπο όπως στα μαγαζιά?

Σαφώς και καλύπτεσαι, πάντα πριν αγοράσεις να φροντίσεις να κοιτάς τους όρους στο κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το κάνεις (υποθέτω) και στα φυσικά καταστήματα...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Yperion. Μετά από κάθε αγορά δηλαδη και για οποιοδήποτε πρόβλημα υπευθυνη ειναι η αντιπροσωπεία και το service ? Εχω δικαίωμα αλλαγής ή επιστροφής χρηματων αν κρίνεται απαραίτητο σε αγορές μέσω intrernet . Καλύπτομαι με κάποιο τρόπο όπως στα μαγαζιά?

Από τηλεοράσεις δε γνωρίζω να βοηθήσω,για το συγκεκριμένο θέμα όμως που ρώτησες,η απάντηση είναι ότι αν η tv έχει ήδη πρόβλημα κατά την παραλαβή,τότε υπεύθυνος είναι το κατάστημα απ'όπου την αγόρασες,παρά το γεγονός ότι θα προσπαθήσουν να σε παραπέμψουν στην αντιπροσωπεία ώστε να βγάλεις μόνος σου το φίδι από την τρύπα.Εν συνεχεία,για τυχόν βλάβες που θα παρουσιαστούν στην πορεία,τότε μόνο στρέφεσαι στον εγγυητή.

οσον αφορα αγορα τηλεορασης απο internet αλλα εκτος Ελλαδας(Γερμανια συγκεκριμενα) τι γινεται με την εγγυηση?
αν σου χαλασει(εντος εγγυησης) πας στην αντιπροσωπεια της τηλεορασης στην Ελλαδα με την αποδειξη αγορας που σου εστειλαν απο το εξωτερικο κατα την παραλαβη κ εισαι Ο.Κ?