Αγορά τηλεόρασης έως 1500 euros

johnkar

New member
8 June 2013
20
Καλησπέρα και από μένα ήρθε η ώρα για αλλαγή της κατά τα άλλα πολύ αξιόλογης 32αρας Toshiba (5 ετών). Το budget είναι 1500 euros με δυνατότητα να ανέβει ελαφρώς για κάτι εξαιρετικό. Απόσταση θέασης τα 3+ μέτρα σχεδόν 3,5. Το σαλόνι σχετικά φωτεινό αλλά η tv θα χρησιμοποιείται σχεδόν αποκλειστικά τις απογευματινές/βραδινές ώρες. Χρήση κυρίως σειρές/ταινίες από torrent, αθλητικά από ote tv και Playstation 3 (Pro με φίλους τις πιο πολλές φορές οπότε δεν με “καίει” τόσο), τηλεοπτικό πολύ λίγο/αδιάφορο θα έλεγα. Τα δύο μοντέλα που έχω ξεχωρίσει είναι Panasonic 55st60 και Samsung ps60f5500 (Λόγω μεγέθους.) Αν και δεν είμαι οπαδός των Led/lcd δεν είμαι και τελείως αρνητικός. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ.

Ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα οποτε με ενδιαφερουν οι αποψεις που θα ακουστουν. Για να μην ανοιγω λοιπον νεο παρομοιο θεμα, οι 3 τηλεορασεις που εχω καταληξει ειναι οι 2 που ανεφερες (55f6500 ομως) και να προσθεσω και την sony w805.

Απο τιμες τι εχεις βρει;
Εγω pana 1390 samsung 1140 (55') και sony 1300.

Να ρωτησω επισης αν εχει κανεις εμπειρια απο την επεκταση εγγυησης που δινουν κοτσοβολος (280 ) και public (150 ) στα 5 χρονια.

Τιμές στα ίδια επίπεδα με αυτές που αναφέρεις + κάποια electronet με τελική τιμή 1400-1450 προσφέρουν 5ετη εγγύηση για την Panasonic χωρίς επιβάρυνση. Η Samsung που αναφέρεις είναι Led/lcd ενώ το μοντέλο της Samsung που λέω έγω είναι plasma. Για τις επεκτάσεις εγγύησης δεν γνωρίζω να σου πω, αν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει.

Ειμαι κατοχος της ET60 σε 55'' την οποια την πηρα πριν κανα μηνα περιπου στα 1140 ευρω cash.
Τωρα ισως να εχει πεσει και αλλο , αν σε ενδιαφερει για το μαγαζι με π.μ.