Αγορά τηλεόρασης έως 26".Προτάσεις.

yiankap

New member
4 August 2010
45
Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης για την κρεβατοκάμαρα. Δεδομένα :

1. Η χρήση της θα είναι για καμια ώρα πριν τον ύπνο, βλέποντας λίγο τηλεόραση ή καμια σειρούλα από το media player που μου περισσεύει.

2. Για λόγους χώρου δεν θέλω να ξεπεράσω τις 26" καθώς οι 32" θα είναι άχαρες στον διαθέσιμο για κρέμασμα χώρο.

3. Για καμια ώρα πριν τον ύπνο δεν θέλω να δώσω και πάρα πολλά χρήματα.

4. Απόσταση θέασης είναι περί τα 2 μέτρα καθώς πρακτικά θα είναι στα πόδια του κρεβατιού.

Η αγορά θα γίνει αποκλειστικα από κατάστημα Κωτσόβολος, καθώς δεν θέλω να μπλέξω με κάρτες κλπ...

Καταρχάς πάμε για 22 ή 26"? Έπειτα ποια μοντέλα προτείνετε σε αυτές τις ίντσες?

π.χ στις 26" αυτές τι λένει?

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10050521

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10094001 (νομίζω το σγκερμένο κατάστημα την ειχε σε προσφορά στα 387€)

Samsung 26C450...ή 32C530.Και οι δύο έχουν καλύτερη εικόνα από αυτές που ανέφερες.

Πολλα χρηματα για να βλεπεις για καμια ωριτσα και αυτο ισα για να σε παρει ο υπνος.

Κοιταξε και σε Monitor (υπολογιστη) με δεκτη.
Πολυ μεγαλη διαφορά τιμης.
Καλη εικονα εχουν.
Υστερουν σε γωνιες θεασης και ειδικα στον κατακορυφο αξονα.
Αν η τοποθετηση της ειναι στο υψος του ματιου δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Στα συν η πολυ μικρη καταναλωση που εχουν.

Πολύ μικρή η 26αρα, ακόμη κι αν την έχεις ακριβώς στα πόδια του κρεβατιού.
Δες για 32αρα και άνω για να μη το μετανοιώσεις....

Στον κωτσοβολο που με ενιδαφέρει λόγω δόσεων δεν έχει και πάρα πολλά μοντέλα TV monitor στις ίντσες που να με ενδιαφέρουν. Και αυτό που έχει είναι πιο ακριβό από την LD320. Eπίσης έπειδη η TV θα είναι ελαφρώς πιο πάνω από το ύψος της πλάτης του κρεβατιού άρα θα βλέπω με γωνία θέασης από κάτω, το monitor αποκλείεται γιατί δεν θα βλέπω τίποτα.

Η 32αρα εκτός από καλύτερη σαν μέγεθος είναι και καλύτερη σαν κόστος-απόδοση καθώς βρίσκονται αρκετά μοντέλα σε τιμή ίδια με αυτή των 26".

Το θέμα είναι ότι η διαθέσιμη θέση για τηλεόραση είναι σε μια εσοχή του τοίχου στην οποία η 32αρα (μαζί με την βάση της) θα εξέχει σίγουρα στο πλάτος και θα εμποδίζει την ελεύθερη μετακίνηση στον χώρο ενώ και θα δείχνει άχαρη.

Ήδη φοβάμαι και για την 26αρα καθώς ο από πάνω μου που έχει καρμπον διαμέρισμα με το δικό μου έχει 19αρα στο ίδιο σημείο και είναι ίσα ίσα !!!

Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με αγορά τηλεόρασης για υπνοδωμάτιο για την μάνα μου και ενώ κοιτάζαμε 32άρες τις φάνηκαν πολύ μεγάλες σε σχέση με την 14άρα crt που έχει τώρα.

Μέτα από έρευνα κατέληξα στην 26c450 της samsung. Την έχει 329 το Media Μarkt και το Saturn. Μην κολλάς στο Κωτσόβολο. Εγω θα αγοράσω μέσ' την εβδομάδα

Last edited: