Αγορά τηλεόρασης εώς 450

Re4cTiV3

New member
18 December 2012
28
Καλησπέρα,

σκέφτομαι την αγορά μιας νέας τηλεόρασης. Ο χώρος μου είναι κάπως έτσι διαμορφωμένος.
msrkw.jpg

Έχετε να μου προτείνεται κάποια τηλεόραση, που να μην έχω θέμα με τα χρώματα γιατί όπως βλέπετε το κρεβάτι μου θα είναι πιο κάτω από το έπιπλο;

Θα παίζει ταινίες και xbox.

Δηλαδή περίπου 4,5 μέτρα απόσταση θέασης ? :smile: Επίσης, το έπιπλο είναι υπερβολικά ψηλό για τηλεόραση.

Όχι, 2.50 είναι μέχρι το τέλος του κρεβατιού.. το έπιπλο δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει..

NUstB.jpg

Last edited:
Στο ξαπλωτό, με δυο τρία μαξιλάρια πίσω από το κεφάλι ίσως και γλιτώσεις το αυχενικό. ;) Εν πάση περιπτώσει, κοίτα την Samsung EH6030.

Δεν το κόβεις στη μέση καλύτερα ? ;) Να υποθέσω πως μιλάμε για 50-50 χρήση για ταινίες και gaming, άρα να αποκλείσουμε κάποιες προτάσεις σε plasma ?

Πιο πολύ για ταινίες..να πω την αλήθεια γιατί το xbox το πηγαίνω μια εκεί που σπουδάζω, μια στην πόλη μου..
οπότε πιο πολύ για ταινίες που θα βλέπουν οι υπόλοιποι..

Αν εννοείς burn in δεν υπάρχει πλάσμα και ούτε θα υπάρξει ποτέ που να μην εμφανίζει τον κίνδυνο αυτό.

Δες και την Samsung 40EH5000.

Αν εννοείς burn in δεν υπάρχει πλάσμα και ούτε θα υπάρξει ποτέ που να μην εμφανίζει τον κίνδυνο αυτό.

Δες και την Samsung 40EH5000.

Ουσιαστικά η 40EH5000 ειναι η EH6030 χωρίς το 3D ??

μάλλον για 6030 θα κλείσω. Το μοντέλο 6030W έχει καμιά διαφορά από αυτήν χωρίς το W?

Επειδη ο αυχενας σου αν παρακολουθεις ξαπλωμενος, θα θελει σωστη υποστήριξη