- 19 June 2012
- 156
Καλησπερα παιδια θα ηθελα να με βοηθησετε στην αγορα νεας τηλεορασης μεχρι 40 ιντσες πιο πανω δεν θελω με τιποτα και μονο σαν ιδεα ''Ηδη εχω 26 ιντσες'' και θα τοποθετηθει με βαση στον τοιχο αποσταση 2,5 μετρα απο εκει που θα βλεπω εγω.Ο σκοπος που τη θελω ειναι για χρηση ταινιων απο λαπτοπ με hdmi, xbox 360 και dreambox dm800 για δορυφορικα καναλια.Να αναφερω επισης οτι μεσω λαπτοπ το hdmi παει πρωτα στο homecinema HOME CINEMA LG HT903 και υστερα απο εκει θα πηγαινει στην τηλεοραση.Λοιπον το budget ειναι εως 550 αλλα αν αξιζει ανεβαινω και λιγο παραπανω.Εχω δει οτι πολλοι προτεινετε την Samsung 3D LED 40 UE40EH6030.Θα την επαιρνα σημερα μονο που με χαλασε λιγο το παχος της.Αν δεν βρω κατι καλυτερο που να αξιζει με το budget που διαθετω θα την παρω.Προσφατα ειδα απο κοντα αυτην που την εχει ο ξαδερφος μου http://www.skroutz.gr/s/1563744/Samsung-UE37ES6100.html και μου φανηκε πολυ καλη αλλα δεν ξερω αν αξιζει την διαφορα σε σχεση με την 6030.Σαν βασικη επιλογη λοιπον εχουμε την 6030 και οι συγκρισεις θα ηθελα να γινονται με βαση αυτην για να καταληξω.Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια καλα χριστουγενα και καλη πρωτοχρονια να χουμε.