Αγορα τηλεορασης : ερωτηση για ιντσες και προταση τηλεορασης

Tasoscha

Established Member
25 October 2016
155
ΧΑΝΙΑ
καλημερα σε ολους,
ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης αλλα δεν ξερω τι μεγεθος να διαλεξω.

Ερωτημα πρωτο:

Η αποσταση που θα ειναι η τηλεοραση απο το καθιστικο ειναι στα 2,80 - 3 μετρα και υπολογιζα για 49αρα τηλεοραση.
Σε φιλο που πηγα προσφατα που εχει σχεδον την ιδια αποσταση με εμενα και 49αρα παρατηρησα οτι ισως ειναι μικρη για το χωρο,ισως να μου φανηκε

Ερωτημα δευτερο:

Ποια εταιρεια να κοιταξω?
το μπατζετ ειναι στα 1000 ,η αγορα θα γινει με δοσεις και δεν μπορω να ανεβω αλλο οσο και να θελω

κοιταζωντας σε μαγαζι ειδα σε προσφορα μια sony 55 xe 8505 στα 1000 δεν ξερω αν αξιζει και αν το μεγεθος ειναι καταλληλο ή υπερβολικα μεγαλη

σε τι αλλες εταιρειες μπορω να κοιταξω?
μεχρι στιγμης ειχα βολευτει με μια samsung 15ετιας αλλα παρεδωσε πνευμα πλεον

ευχαριστω

καλημερα σε ολους,
ειμαι σε αναζητηση τηλεορασης αλλα δεν ξερω τι μεγεθος να διαλεξω.

Ερωτημα πρωτο:

Η αποσταση που θα ειναι η τηλεοραση απο το καθιστικο ειναι στα 2,80 - 3 μετρα και υπολογιζα για 49αρα τηλεοραση.
Σε φιλο που πηγα προσφατα που εχει σχεδον την ιδια αποσταση με εμενα και 49αρα παρατηρησα οτι ισως ειναι μικρη για το χωρο,ισως να μου φανηκε

Ερωτημα δευτερο:

Ποια εταιρεια να κοιταξω?
το μπατζετ ειναι στα 1000 ,η αγορα θα γινει με δοσεις και δεν μπορω να ανεβω αλλο οσο και να θελω

κοιταζωντας σε μαγαζι ειδα σε προσφορα μια sony 55 xe 8505 στα 1000 δεν ξερω αν αξιζει και αν το μεγεθος ειναι καταλληλο ή υπερβολικα μεγαλη

σε τι αλλες εταιρειες μπορω να κοιταξω?
μεχρι στιγμης ειχα βολευτει με μια samsung 15ετιας αλλα παρεδωσε πνευμα πλεον

ευχαριστω
Είμαι στα 3 μετρα και θα πάω σε 65. 55 είναι θα έλεγα έτσι και έτσι για τα 3 μετρα.

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και η 55" που τώρα σου φαίνεται μεγάλη, μόλις της συνηθίσεις λίγο και δείς και υλικό υψηλής ανάλυσης, θα σου φανεί μικρή..

Η Sony που κοιτάς είναι μια πολύ καλή επιλογή, υπάρχουν και οι Samsung 55MU7000 και 8000 στις ίδιες περίπου τιμές

Για την απόσταση σου πάντως καλύτερα; θα ήταν κάποια αντίστοιχη 65" πού όμως διατίθενται περίπου 500 πιο ακριβά. Αν δεν βιάζεσαι, ίσως υπάρξουν προσφορές λόγω μουντιάλ.

Ποτε ειναι το μουντιαλ;

Σε 55 θα πας μονο αν παρεις OLED και αυτο για να θυσιασεις μεγεθος για ποιοτητα αλλιως στα 3 μετρα δεν κοιτας κατω απο 65αρα.

για 65 νομιζω ανεβαινει λιγο το κασε και το αλλο προβλημα ειναι ο χωρος γιατι δεν θα μπει σε επιπλο αλλα σε βαση τοιχου και οι διαστασεις ειναι οριακες με μια ματια που εριξα σε διαφορες διαστασεις σε 65 ιντσες (η βαση τοιχου ειναι αναμεσα σε 2 κολονες του σπιτιου)

για oled οι τιμες που ειδα στο ιντερνετ ειναι περαν της τσεπης μου οποτε το αποκλειω για αγορα της

για τις σειρες της sony οι διαφορες αναμεσα σε 8505 και 8577 ειναι τρελες ή οχι?

επισης η 9005 (αν και λογω τιμης δεν μπορω να την πλησιασω) εχει διαφορα μεγαλη στην ποιοτητα της εικονας ή εχει μονο εξτρα σε λειτουργικο και τα σχετικα?

για 65 νομιζω ανεβαινει λιγο το κασε και το αλλο προβλημα ειναι ο χωρος γιατι δεν θα μπει σε επιπλο αλλα σε βαση τοιχου και οι διαστασεις ειναι οριακες με μια ματια που εριξα σε διαφορες διαστασεις σε 65 ιντσες (η βαση τοιχου ειναι αναμεσα σε 2 κολονες του σπιτιου)

για oled οι τιμες που ειδα στο ιντερνετ ειναι περαν της τσεπης μου οποτε το αποκλειω για αγορα της

για τις σειρες της sony οι διαφορες αναμεσα σε 8505 και 8577 ειναι τρελες ή οχι?

επισης η 9005 (αν και λογω τιμης δεν μπορω να την πλησιασω) εχει διαφορα μεγαλη στην ποιοτητα της εικονας ή εχει μονο εξτρα σε λειτουργικο και τα σχετικα?

η μονη διαφορα στις 2 σονυ ειναι το πλαισιο η μια μαυρο η αλλη ασημι....κατα τα αλλα ειναι οι ιδιες! η 9005 ειναι μια κατηγορια επανω....στην ποιοτητα εικονας αλλα σε digea k cosmote tv δεν πιστευω να την δεις....η διαφορα ειναι σε hdr λογιΚΑ! ΤΑ 300 ΕΥΡΩ ΔΙΑΦΟΡΑ που εχουν νομιζω ειναι πολλα....εγω θα περιμενα στα 1300 να παιξει παλι η 65αρα 8596....η 65αρα 9005 ειχε παιξει για πολυ λιγο στα 1400....ελπιζω με το μουντιαλ να εχουμε καλες τιμες!